Harry Styles

2.8K 64 6
                                    

Idag er det præcis 2 år siden Rasmus døde. Jeg havde accepteret at han ik ville komme tilbage. Jeg var blevet færdig med min uddannelse som stylist. Og jeg var flyttet til London ind i en lejlighed, min lejlighed.
____
Jeg vågnede op ved at solen skindede lige ind i mit ansigt, jeg rullede om på min anden side. Jeg havde ligget i ca. 5 minutter da jeg kommer i tanke om jeg skal til jobsamtale som stylist hos one direction. Jeg sprang nærmest op af sengen og ind på badeværelset, jeg tog mit tøj af og gik ind under bruseren. Da jeg var færdig gik jeg ind på mit værelse, og hen til mit skab og tog undertøj og tøj på. Mit outfittet bestod af et par boyfriend jeans, en hvid crop top, og mine lidt slidte vans. Og selvfølgelig min cowboy jakke.
Da jeg havde fået mit tøj på gik jeg ud og lavede min morgenmad som bestod af æg og bacon og noget frugt. Jeg sad og spiste da jeg kiggede på klokken for at se hvor meget tid jeg havde tilbage og det viste sig jeg skulle møde til jobsamtalen om 45 min.

Jeg ku mærke jeg blev mere og mere nervøs for jeg vidste drengene også skulle med til jobsamtalen, så selfølgelig var jeg lidt spændt, så jeg gik og øvede mig lidt på at præsentere mig (selfølgelig på engelsk).

Jeg sad nu i bilen på vej ud til jobsamtalen, og der kom så en af mine ynglingssange med one direction, så jeg skruede højt op for radioen og skrålede med.

Jeg var nu ankommet til den store bygning og gik ind. Jeg gik hen til receptionen og sagde mit navn, hun skulle jo selfølgelig være sikker så hun sku lige se mig id kort.
Da jeg havde vist hende det førte hun mig hen til det rum hvor samtalen skulle være. Jeg stod foran den dør de 5 drenge sad inde bag. Jeg fik nu sommerfugle i maven. Men jeg skulle jo der ind på et eller andet tidspunkt. Så jeg bankede på, og der kom en lyd bag døre som sagde "kom ind". Så jeg gik ind og der sad Liam Payne, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan og endelig Harry Styles. Jeg elskede Harry, han var helt klart min favorit. Da jeg stod der og tænkte på Harry blev min tanke afbrudt af en dame der sagde "Hej du må være Naya" mens hun sendte mig et smil.

Vi havde snakkede om min uddannelse og meget andet. Drengene var virkelig sjove og hyggelige. Også var de søde. Under samtalen havde jeg lagt mærke til Harry havde sendt mig nogle lidt frække blikke. Og efter de blikke kunne jeg mærke at mine kinder var begyndt at rødme.

"Du vil høre fra os i denne uge" sagde damen ved navn Lou. Jeg sendte dem alle sammen et farvel smil og sagde farvel og gik. Men da jeg skulle til at gå ud af døren da Harry kom over til mig og sagde "det var hyggeligt at møde dig, kan jeg få dit nummer" med et smil. "Ja selfølgelig" sagde jeg. Jeg skrev det ind på hans mobil. Og spurgte så "øm Harry må jeg også få dit nummer?" Han kiggede på mig med et lidt frækt blik og sagde "jo selfølgelig". Jeg gav ham min mobil så han ku skrive det ind.

Efter at have stået og snakke med Harry lidt efter samtalen og sagde jeg skulle til at vende næsen hjem ad. Han gav mig et lille kys på min kind og jeg rødmede.

*** når så mødte hun drengene og fik endda HARRY STYLES NUMMER😱 når men får hun jobbet som one direktions stylist?? Find ud af det i næste kappitel❤️😍

Love from me💕💗

18 and pregnant! (Harry styles FF)Where stories live. Discover now