Tourné

2K 56 4
                                    

HARRY'S SYNSVINKEL!
Jeg vågner op ved siden af Naya, i vores seng, på vores værelse. Jeg sat mig stille op i sengen uden hun vågnede.
Drengene havde sovet her, bare nede i stuen på madrasser og sofaerne. Jeg gik ud af værelset, ned i stuen hvor drengene lå og snorksov😂
Louis lå på den ene sofa, og Liam på den anden. Mens Niall og Zayn lå på gulvet, på madras selfølgelig.
Jeg vækkede dem og vi gik alle sammen ud i køknet, tog noget morgenmad, og efter det bar vi vores kufferter ud i limousinen som vi skal køre ud til lufthavnen i. Da vi blev færdige med det satte vi ogs i stuen og så tv.

NAYA'S SYNSVINKEL!
Jeg vågner egenlig med en af den bedste morgner i den her graviditet. Uden morgenkvalme eller noget andet.
Jeg vender mig i sengen som jeg nu ku så godt så muligt og ser Harry ik er der.
Jeg rejser mig op, går ned i stuen, kun i bh og underbukser for det var bare mine bedste venner og min kæreste som var her. Da jeg kommer ned sidder de i sofaerne, og ser tv....(SURPRISE)
Da de ser mig siger Harry "Hey skat, vi har båret dine kufferter ud i bilen, men har du ellers sovet godt?"
Jeg går over til ham og sætter mig på hans skød og siger "ja skat jeg har sovet godt, og okay med kufferterne, men er det idag vi skal på Tour?"
De nikker alle sammen, og jeg går ud i køknet og tager noget morgenmad.
Efter jeg har spidst gik jeg op og tog det tøj på jeg skulle køre og flyve i, men da jeg gik ned til drengene igen kom jeg i tanke om jeg skulle være sammen med min søster idag, for det var længe siden. Hun skulle også møde drengene rigtig, for hun boede jo i Thailand så.....
Jeg satte mig ved siden af Harry og Louis. Tog Harry's hånd, og lagde mit hoved på Louis skulder. Jeg kigger hen på Harry og ser det ik gør ham noget, for han ved vi føles som om Louis og jeg er søskende. Jeg kyssede Harry på hans kind og sagde "drenge hvad tid køre vi idag ud til lufthavnen?"
Louis sagde "vi køre kl. 18, hvorfor søde?" Jeg svarede hurtigt tilbage "fordi jeg har glemt mig og min søster skal være sammen idag"
Og idet jeg siger det, banker det på døren. Jeg løber nu så godt jeg ka og åbner, og ser min elskede søster, efter jeg ved ik hvor mange måneder. Hun trækker mig ind i et kram, og jeg krammer hurtigt tilbage. Efter vi har stået og krammet i flere minutter, trækker vi os, og hun siger med et stort smil "Naya skat, hvor er du blevet stor, ogs din mave, hvem er faren?"
Jeg vidste hun ik vidste hvem faren var, for hvis jeg sagde Harry Styles ville hun gå helt i chok og hendes børn. Jeg smiler og går til siden så hun ka komme ind. Hun tager hendes sko af, hænger hendes jakke og går med ind i stuen.

SIGNE'S (NAYA'S SØSTER) SYNSVINKEL!
Vi går ind i stuen og jeg ser..... one direction sidde i hendes sofaer.
Jeg går i chok men ser stadig drengene kommer hen til mig, først kommer Liam, Niall, Zayn, Louis også Harry og gir mig hånden. Efter vi har præsenteret os selv, går Harry hen til Naya og gir hende et hurtigt kys. Jeg tænker okay det er Harry der må være faren.
Vi sætter os i sofaerne og snakker ellers bare. Drengene er vildt sjove, især Niall er vildt sjov men de er ogs vildt søde, jeg sidder ved siden af Naya og Liam.
Niall spørg "når men vi ved du bor i Thailand men skal du blive der nede selv når babyen kommer?" Naya kigger spændt og jeg svare "nej det skal jeg ik og jeg valgte den her dag vi ku være sammen for at sige til hende, at jeg var flyttet til London"
Jeg kiggede på Naya og hun trak mig ind i et kram, hviskede i øret på mig "tak søs det er jeg glad for"
Efter vi krammede gav jeg hende et kys på panden. Jeg hvidste hvor meget hun havde brug for mig, for det var ik særlig længe siden mor døde i et flystyrt, og far døde da vi begge var børn. Vi sidder og snakker, drengene gir mig spørgsmål, og det er ret hyggeligt. Min mobil ringer og ser det er min datter på 13 år, jeg tager den og sætter den på medhør, men inden jeg tager den siger jeg til drengene de stater med at sige Hej til hende inden jeg gør.
"Hej mor, hvor er du, og hvad laver du"
Jeg nikker til drengene og de siger allesammen "Hej Olivia, hvordan går det?"
Der går noget tid før hun svare "mor hvem er du sammen med?" Jeg svare "skat jeg er sammen med Naya og hendes venner og kæreste!" Så spørg hun "hvem er vennerne og kæresten?"
Så siger drengene "Hej jeg hedder Liam, jeg hedder Louis, jeg hedder Niall, jeg hedder Zayn, og jeg hedder Harry, og jeg er Naya's kæreste."
Hun går amok i mobil og græder mega meget. Jeg spørg lige drengene om jeg må hente hende, så hun ka møde dem.
De nikker og jeg spørg hende "skat hvor er du jeg kommer og henter dig"
Hun græder endnu mere nu af glæde og siger "jeg er hos Mali"
Mali det er hendes kæreste. Jeg siger "okay skat jeg kommer nu!"
Jeg tager sko og jakke på og siger "jeg kommer om lidt, 20 minutter"

OLIVIA'S SYNSVINKEL!
Jeg står udenfor og venter på min mor, stadig med tåre i øjenene. Mali står og venter sammen med mig. Da min mor kommer gir jeg ham et hurtigt farvel kys og går ind i bilen. Jeg krammer hende og tager hendes hånd efter krammet mens hun køre. Mens vi køre siger vi intet, bare stilhed. Hun køre ind på ind smal, lille vej, og for enden af vejen ser jeg et stort, vildt stort hvidt hus. Hun køre der hen og stiger ud af bilen, samme gør jeg. Jeg tager hendes hånd og vi går op til hoveddøren og går ind. Hun råber "så er vi her"
Mens vi står og tager sko og jakke af ka jeg mærke hvordan mit hjerte begynder at banke hurtigere og hurtigere.
Jeg ka høre der kommer nogle og det er...... Naya. Jeg løber over til hende og gir hende en stor krammer. Det er vildt længe siden jeg har set hende. Hun siger "Hej skatter hvordan har du det?" jeg smiler til hende og siger "jeg har det fint, jeg har en mega fantastisk kæreste, jeg ka da se du er blevet tyk" hun tager min hånd og smiler, siger "ja jeg har jo den mest fantastiske kæreste, som snart blir far, vil du møde ham?" Jeg nikker ivrigt og vi går ned i stuen, og der sidder Liam, Niall, Zayn, Louis og Harry. Naya går hen til Harry og kysser ham og går videre ud i køknet. Harry siger "du må være Olivia, jeg er Harry"
Han gir mig hånden og jeg siger "ja jeg er Olivia, og jeg ved godt hvem du er, jeg er jeres største fan!!"
Han smiler til drengene og jeg spørg "må jeg godt få jeres autograf, og et billede med jer?" Lidt flovt at spørge om men ja. Louis siger "ja selfølgelig."
Først tager vi billede og jeg står mellem Harry og Louis og de andre rundt om.
Inden min mor tager billedet kysser Harry og Louis mig på kinden. Da hun har tager billedet får jeg deres autograf. Vi sidder og snakker indtil de siger de skal afsted på Tourné nu. Jeg krammer dem alle sammen, og tager hjem.

LOUIS'S SYNSVINKEL!
Vi sidder i flyveren og snakker. Pludselig løber Naya ud på toilettet og jeg løber med hende. Hun kaster op og jeg holder hendes hår. Harry kommer løbende ud til os og siger "Louis bare smut ud til de andre jeg tager over!"
Jeg nikker og går ud. Efter 10 minutter kommer de ud sammen. Ligger sig ned og Naya falder med det samme i søvn.

***
Stem, og kommenter hvad i syntes om det. Elsker jer❤️😍
Love from me💗💕

18 and pregnant! (Harry styles FF)Where stories live. Discover now