Are u pregnant

1.4K 41 3
                                    

~HARRY'S SYNSVINKEL~
Jeg vågnede med et sæt, ved at døren til vores toilet smækkede i, og Naya lå ik ved soden af mig. Jeg løb der ud men hun havde låst, så jeg råbte bare til hende, "skat lås op, hvad sker der?"
Hun mumlede et eller andet, som jeg ik ku høre, men jeg ku i hvert falde høre hulk. Der gik noget tid før hun svarede "skat jeg er okay....... Jeg skulle bare kaste op!" Jeg svarede hurtigt "lukker du ik op skat?" Jeg ku høre skridt hen imod døren og at hun låste op!
Jeg åbnede døren ret hurtigt og så hun havde hovedet nede i toilettet!
"Skat vil du have noget vand?" Spurgte jeg hende om.
Der gik noget tid før hun svarede men hun ku ik svare så det blev bare til et nik!

Jeg stod nede i vires køkken med et glas i hånden og ventede på vandet blev koldt. Mens jeg stod og ventede var der mindst 70000 tanker i mit hoved, om hvorfor hun kastede op.
Jeg var nu på vej op mod toilettet da jeg ku høre baby gråd fra Darcy's værelse. Så jeg gik selfølgelig der ind, hun lå i sin seng og græd, jeg løftede hende op i mine arme efter at have sat glasset på kommoden. Da jeg stod der med min lille prinsesse i armene ku jeg ik forstille mig en verden uden hende eller Naya.... Min verden ville gå i stå hvis de forladte mig!! Men det gør de jo heller ik.

~NAYA'S SYNSVINKEL~
Jeg vidste jeg var gravid men ville ik sige noget til Harry fordi jeg vidste ik hvordan han ville reagere, på andet barn, nærmest lige efter hinanden!!
Han havde også ret travlt med alle de koncerter de skulle spille. Han havde også været meget væk på det sidste og jeg ville have at faren til mine børn var her hele tiden, men han er berømt og jeg ville ikke have det skulle blive ved meget længere. Jeg ville aldrig kunne tilgive mig selv for at forlade ham, men jeg ku bare ik mere. Jeg gik tilbage ind i soveværelset og prøvede at falde i søvn men der var baby gråd fra min lille skats værelse så jeg gik der ind, men døren stod på klem og Harry va der inde og havde hende i armene.... Jeg hentede min mobil, og tog et billede af dem som et minde. Inden jeg ville forlade ham. Jeg elsker ham højere end noget andet. Men det ku bare ik blive ved sådan her!! En tåre trillede ned af min kind ved tanken om at forlade ham, og at må aflyse brylluppet.

Jeg lå i sengen og ventede på han kom, hvilket han gjorde nu, og han spurgte "skat er du gravid?" Jeg blev nervøs og tårnene pressede på, men jeg måtte ik være svag, ik nu.
Han sagde igen med en lidt hævede stemme nu "SKAT ER DU GRAVID?"
Jeg svarede lige efter "nej, jeg har det bare ik så godt!" Han åndede lettet ud og sagde "okay, sig hvis du har brug for noget!" Jeg nikkede og lagde mig til at sove, eller gjorde så han troede jeg sov.

Efter 20 minutters tid var jeg sikker på han sov, så jeg gik igang med at pakke tøj og baby ting ned. Efter måske 1 halv time er jeg færdig og er klar til at gå. Men skriver dog en seddel til Harry hvor der står:
Kære skønne Harry skat
Jeg har nydt den tid jeg har haft sammen med dig, drengene og alle de andre. Men jeg må videre med vores dejlige skønne prinsesse Darcy. Du har for travlt til os men vi ve du altid vil elsker os, og vi med dig. Men jeg ønsker bare du glemmer os, og kommer videre, find den pige du elsker og giv hende den ring der ligger på brevet. Jeg vil altid have dig i mit hjerte og du vil have os. Men igen kom videre og lad vær' med at lede efter os. For vi vil rejse væk, langt væk så ingen ka finde os. Som du nok ka se har jeg grædt da jeg skrev brevet fordi jeg har svært ved det jeg gør. Men det sidste jeg har at sige er JEG ELSKER DIG SKAT.
- Naya & Darcy

P.s jeg ved du ka komme videre.
Så gør det og lev livet!

Jeg lagde brevet, lagde ringen oven på det og gik! Jeg kyssede dog Harry på munden inden jeg gik helt, og hviskede "vi elsker dig skat, men kom videre." Jeg gik og lukkede døren stille efter mig... Jeg havde ik slettet deres numre men ville bare ignorere dem. Alle sammen!!
Jeg bar Darcy i armene og gik. Jeg gik og gik men hvorhen ved jeg ik.

*** okay hvad siger i til det kapitel, syntes selv det er okay ret godt, og spændende. Når men elsker jer alle sammen, men stem, del, og kommenter hvad i syntes om bogen.

Love from me❤️💗

18 and pregnant! (Harry styles FF)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant