Wedding dress

1.5K 40 8
                                    

NAYA'S SYNSVINKEL!¡
Harry og jeg har planlagt alle forberedelserne til vores bryllup, og idag skal jeg ud og købe min kjole med min søster, Anne Harry's mor, og Gemma hans søster. Jeg glæder mig rigtig meget, for jeg har altid drømt om at prøve bryllupskjoler, men man skal være forlovet først jo!!

Jeg vågner med den irreterene sol skinner igennem vinduet ind til Harry og mit værelse. Så fordi den skinner mig i hoved, står jeg op. Harry ligger ikke i sengen, så han må været stået op. Jeg har kun min pinke bh på, og min matchende g-streng. Jeg går ned af trappen og høre stemmer ude fra køknet, og det er drengens stemmer. Og med drengenes mener jeg Liam, Louis, Zayn, Niall og Harry selfølgelig.
Jeg går der ud og drengene taber kæben, BOGSTAVLIGTALT de står alle sammen med åben mund, når jeg står i dørkarmen. Jeg går forbi Louis, Niall, Liam, og Zayn og hen til Harry som står og laver mad. Jeg ka mærke at drengene vender deres hoveder samtidig med jeg går forbi dem. Jeg går hen til Harry og ligger mine arme om hans nakke, og trækker ham ind i et kys! Kysset udviklede sig hurtigt til et snav og han tig sine hænder ned på min røv. Jeg ka mærke at drengene glor på min røv, så jeg trækker mig fra snavet og løber op på værelset.
Jeg står ved vores skab og finder noget tøj. Mit outfit består af: mine hvide hullede cowboy jeans, og min langærmede crop top, som er sort med hvide prikker. Mine helt nye og hvide vans. Jeg går stille med af trappen og ka høre drengene snakke. Jeg tror det er Louis som siger "kæft drenge så i den røv der?" Alle råbte "jar den er Gud" og så siger Harry "drenge hun er min, i holder fingrene fra hende" og der goder jeg ik høre mere, så jeg går bare ned og siger "Hey drenge, hvad snakker i om?" Niall er hurtig til at svare "IK NOGET!" Jeg kigger meget voksent på alle sammen og siger "drenge jeg hørte jer, så lad vær med at sig ik noget" jeg ka se de alle blir flove og kigger ned i jorden... Så siger jeg igen "drenge jeg ved jeg har en god røv, men den eneste som får lov til at røre den er altså Harry, som jeg elsker meget højt."
.......

Jeg var på vej hen til Gemma og Anne, sammen med min søster....
Vi holder ude foran døres hus, og jeg dytter lige inden de kommer ud. De sætter sig hurtigt ind i bilen og så er vi ellers bare dem der er på vej til storcenteret.
.....
Vi er i en butik med brudekjoler og jeg har fundet en som jeg rigtig godt ka lide, den er sne hvid, sølv rundt i toppen. "Øm undskyld, ka jeg få lov til at prøve den her" sagde jeg. Damen nikker, hun tager den ned, gir mig den og jeg går ind i prøverummet.
Jeg fik lagt om længe fået den store men enkle kjole på, så jeg gik ud for at vise den til min søster, Anne, og Gemma. Jeg smilte til dem og sagde "hvad syntes i?" Jeg ventede spændt på deres svar, og Gemma svarede med et stort smil tilbage "den er så smuk, jeg syntes det er den du skal tag" min søster tilføjede "ja Harry vil elske at se dig i den kjole" jeg smilte endnu højere end før og til sidst tilføjede Anne "Nej hvor har jeg dog bare verdens smukkeste svigerinde" mens hun løb op og krammede mig. Jeg begyndte at få tåre i mine øjne og dem så Gemma så hun tog noget papir og tørrede det væk. Jeg smiler og siger "hvad skulle jeg gøre uden jer?" Min søster siger "hvad skulle vi gøre uden dig søs?"
......................................................

HARRY'S SYNSVINKEL!¡
Jeg stod og lavede mad, og ventede på Naya som var ude at købe hendes kjole.  Jeg er meget spændt på at se kjolen og ik mindst hende i kjolen. Hun bliver den smukkeste brud, i hele verden.
(Darcy græder) vaaavavaaaa "Darcy skat, far kommer!" Og idet jeg skulle til at gå kom min smukke forlovede ind af hoveddøren. "Hej skat, jeg går lige op med den her så skal jeg nok tage mig af Darcy mens du laver maden færdig!"
Jeg nikker og går ud i køknet igen, og laver maden videre!!

Vi har spist og vi er ved at ligge Darcy i seng, også skal der hygges bagefter, (ik på den måde, eller måske😏)

Vi lå i sofaen med Naya mellem benene, og jeg ved sku ik hvad jeg ville gøre hvis hun forlod mig en dag, for jeg elsker hende sku, og hun blir min kone om 1 måned. Det er helt vildt at tænke på...!
Vi lå og så tv, og hun blev tungere og tungere, så jeg bar hende op i seng, og WOW hun er begyndt at veje meget?? Jeg bliver nød til at vide om hun har nogle problemer med usunde sager??
Jeg håber virkelig ik hun har det, for jeg ka lide hende som hun er og hvis hun begynder at sulte sig selv ihjel vil jeg ik ku tilgive mig selv for!!
Når men hun ligger i sengen og jeg begynder at tage hendes tøj af, så ligger jeg dynen over hende og ligger mig selv til at sove!!

***okay hvorfor tror i hun er begyndt at veje meget?? Håber i ku lide mit kapitel, jeg syntes selv det er ret okay godt!!!
Jeg tror ik jeg kommer til at opdatere mens jeg er på ferie som jeg skrev i det sidste kapitel som ik var et kapitel☺️
Når men stem, del, og kommenter hvad i syntes og tusind tak for 1010k elsker virkelig dem der følger med og er aktive i min historie.... Jeg ved ik med jer men jeg elsker jer sku, og ved jeg altid siger det men det er fordi jeg mener det!!!

Love from me💕💗

18 and pregnant! (Harry styles FF)Where stories live. Discover now