Hvad ville drengene sige?

2.8K 51 2
                                    

HARRYS SYNSVINKEL!

Efter at have indrømmet mine følser for Naya ku jeg mærke en stor lettelse da hun føler det samme. Jeg ku ik lade vær med at få et lille smil på mine læber.
Da hun rørte mig på min mave ku jeg ik lade vær med at trække hende ind til mig og begynde at kysse hende. Vi rullede så hun lå nederst.

Vi trak os dog tilbage da vi ik ku få luft. "Vil du komme sammen" ku jeg høre ordrerne fløj ud af mig, så jeg ku ik lade vær med at se flovt ned, i håb om hun svare ja. Hvilket hun heldigvis gør, så jeg ånder lettet ud men lydløst. Hun ser på mig og spørg med et alvorligt blik "hvad tror du ik drengen vil tænke, og endda sige?"
Jeg kigger på hende og ka se hvor nervøs og bange hun er for mit svar, "skat, det hele skal nok gå, og du skal ik være bekymret for hvad drengene vil sige og tænke. Og hvis de har et problem med vores forhold så skal du bare slappe af, det skal jeg nok tage mig af skat.... okay?"
Hun nikker og jeg giver hende et hurtigt kys på panden.

.......
Efter hånden som det er blevet mørkt og vi har spist aftensmad beslutter vi os for at gå i seng da vi skal tideligt op imorgen, vi skal jo på arbejde.
Da vi lå der i sengen ku jeg ik lade vær med at tænke på hvor heldig jeg var, for at have den smukkeste pige liggende ved siden af mig, og ku ik lade vær med at få et smil på mine læber. "Hvad smiler du over skat" høre jeg komme over fra hende, "jeg tænker bare på hvor heldig jeg er for at have den smukkeste i verden som kæreste!" Jeg ka se hun rødmer😊
Hun kysser mig på kinden som et tegn på hun er træt og vil sove. Hun ligger sit hoved på mit bryst og falder stille og roligt i søvn.

.........
Jeg vågner med et ryk i sengen og ser Naya side med ryggen til. Jeg ka se hun ryste, og ka også mærke det i sengen.
Græder hun? Er der sket hende noget?
Jeg vælger at kigge på min mobil for at se hvad klokken er og ser den er halv 2 om natten. Jeg ligger min mobil på natbordet der står ved siden af sengen. Jeg sætter mig hen ved siden af hende og ser hun har grædt. Jeg tørre hendes tåre væk med min hånd og tager min hånd ned til hendes hage. Hun kigger nu op på mig og ser lige ind i hendes blodsprængte øjne. "Hvad er der sket skat" spørg jeg hende men, der går nogle sekunder inden hun svare "jeg havde et mareridt" jeg ser på hende, men hun kigger ned..... "om hvad dog?"
Hun ser stadig med på sine hænder som ryster helt. "Om dig som var taget væk også nogle uger senere står politiet ude foran min dør og siger du er omkommet i en bilulykke" jeg ku se hendes tåre var ved at løbe ud igen så jeg skyndte mig at trække hende ind i et kram "såååå så skat du ved det vil aldrig ske" siger jeg mens hendes hoved ligger på min skulder.
Vi havde siddet og talt lidt om hendes mareridt da vi ligger os tilbage i den bløde seng. Denne gang bare med hende i mine arme.

.......
Efter en okay veludhvilet nat vågner jeg op med solen skinner ind på mit ansigt. Jeg sætter mig op på sengekanten og beslutter mig for at lave morgenmad til min prinsesse. Det er jo trods alt hendes første dag på jobbet.
Jeg har sat nybagte boller ind i ovnen, og er nu igang med at lave æg og bacon.

.....
Efter 15 min. er alt hendes mad klar, og jeg har taget en bakke og taget to tallerkner, to glas, sat stearin lys og en rose. Alt nu klar og skal til at åbne døren da jeg ka høre en banke på.
Jeg sætter tingene på bordet og går hen mod døre jeg åbner og ser "Niall?"
"Hey Harry jeg er ogs glad for at se dig, og hvad laver du her så tideligt?" Spørg han. Skal jeg sige sandheden eller skal jeg lyve for ham?
"Jeg har sovet her"
"Ullalla var, der er en der er rigtig hurtig på benene" ser han på mig med et smørret smil. "Det er ik et så godt tidspunkt lige nu, hun er ik vågnet og jeg var faktisk på vej til at give hende morgenmad, så ka vi ik mødes over på studiet" spurgte jeg ham.
Han sagde jo og sagde farvel.

Jeg åbnede nu døre ind til hendes værelse og vækkede hende med at give hende et kys på hendes pande og rulle gardinet fra så solen skønnede ind igennem hendes vindue.
"Godmorgen skat" jeg vender mig om efter at have stået og kigget ud af vinduet, og ser hun er vågn.
"Godmorgen, har du sovet godt?"
spørg jeg hende.
"Ja meget, har du?
Jeg smiler bare kort til hende og siger "ja skat men spis nu bare din morgenmad så går jeg lige i bad, okay?"
Hun nikker bare til mig og smiler, jeg gengælder smilet og går ud på badeværelset.

Efter der er gået ca. 10-15 min. går jeg ud fra badeværelset og ser hun er ved at tage tøj på.
Jeg går hen og krammer hende bag fra og kysser hende på kinden. Hun vender sig om og slår armene om min hals og kysser mig blidt på mine læber. Jeg begynder at løfte hende op på mine hofter og gå hen mod sengen. Jeg smider hende ned i sengen og tager min hvide T-shirt af. Jeg ligger mig ned oven på hende og kysser videre med hende, vi ruller rundt så jeg ligger nederst og jeg åbner nu hendes bh, så hun har helt bar overkrop. Jeg begynder at tage mine bukser af. Vi ligger os ned under dynen og vi har så småt sex og det er ik stille sex men vild sex. Som jeg virkelig nød, det var virkelig noget af det bedste sex jeg havde haft i lang tid.

.....
Vi lå nu der og nussede hinanden da jeg kommer i tanke om hvad klokken er, og kigger på min mobil og ser den er 10.30
Vi skulle have været henne på studiet for en halv time siden. Jeg skynder mig og sige det til Naya og vi skynder ogs som sindsygt med at få tøj på, også er vi ellers bare ude af hendes lejlighed.

Efter 20 minutters kørsel er vi endelig ved studiet. Vi løber nærmest ind og drengene står og glor på os, også begynder de ellers bare at grine.

NAYAS SYNSVINKEL!

Jeg ved ik helt hvorfor de står og griner indtil jeg kigger mig i spejlet som hænger i gangen og ser at min skjorte er halvt knappet og mit hår er mega uglet. Harry kigger dog også ind i spejlet og ser han skjorte er helt åben og hans bælte ik er lukket. Vi retter hurtigt vores hår og tøj og kigger igen på drengene som står og fniser stadig lidt. "Der er vist nogle der er sent på den, her til morgen" siger Naill med et smørret grin. "Hahaha virkelig sjovt Naill" siger Harry og går hen mod dem.
Harry siger dog ogs at ham og mig har noget vi skulle sige til dem😁😁
Jeg gik hen til ham og han tog min hånd og kiggede ned på den og sagde "Naya og jeg er kommet sammen" jeg gik helt tæt på ham og kyssede ham på kinden. Han slyngede armene om mig, da Liam sagde "som om vi ik vidste i havde noget kørende allerede fra i går"
Han kyssede mig på min hals og lige pludselig høre vi Naill sige "i hyggede jer vidst også efter som i kommer forsent, og at i kommer i den mundering.... Har i haft...... morgensex?" Han begynder at grine, det samme gør de andre drenge og mig og Harry. "Jeg går lige ud på toilettet" sagde jeg da det var MEGET akavet.
Da jeg låser døren høre jeg Harry sige "drenge det var det mest fantastiske sex i verden, også røven er bare så god" jeg ka ik lade vær med at få et smil på mine læber efter de ord han sagde om mig.

....
Efter 10 minutter på toilettet går jeg ud og drengene står stadig der og snakker.
"Når jeg høre det var god morgensex i havde miss styles" høre jeg Louis sige. "Ved du hvad, det ku ik blive bedere morgensex, og i aften skal vi bare hygge os endnu mere end vi gjorde her til morgen" sagde jeg og blinkede til Harry😉😏

*** når okay det er det længste kapitel jeg har udgivet, har virkelig ogs brugt langt tid på det, men nu er de sammen og drengene ved det😍
Håber i ku lide det.

Love from me😍💗

18 and pregnant! (Harry styles FF)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon