6 måneder senere

2.2K 51 2
                                    

NAYAS SYNSVINKEL!

Efter som der er gået 6 måneder siden jeg fandt ud af jeg var gravid, er jeg bare gået og blevet tykkere og tykkere.
Idag er det juleaften, Harry og jeg holder noget her hjemme hos os. Så vi er i fuld gang med at pynte op, lave mad, pakkegaver ind og alt det der man nu gør når man gør klar til juleaften.
Liam, Niall, Zayn, Louis, Perrie, Sophia, og Eleanor. Også kommer mine forældre og Harry's forældre. Ik noget stort men hyggeligt.

Jeg vågner med den sygeste morgen kvalme, løber ud på toilettet på Harry's og mit soveværelse. Jeg sidder med hoved nede i toilettet og kaster op, da Harry kalder nede under "skat er du okay? Skal jeg komme der op." Jeg når ik at svare før jeg ka mærke Han tager mit hår så det ik ryger ned i brækket.
Efter at have kastet op har jeg vasket min mund og børstet tænder, for syntes det er en ret klam smag at have i munden. Jeg går i bad og bagefter går jeg ind på værelset og tage tøj på. Mit out fedt består af en hvid stram T-shirt med teksten "Harry styles is my BOYFRIEND"
Jeg går ned i stuen og ser at Harry ser TV som altid.
Han kigger på mig og siger "Der kommer min tykke prinsesse jo, har du sovet godt?" Jeg smiler og svare med et lille grin "ja der er jo en der har gjordt så jeg ser sådan her ud idag☺️, men ja jeg har sovet okay fint, hvad med dig skat?" Hans mobil ringer så han nåede ik at svare inden han gik. Jeg sætter mig i sofaen imens og ser tv. Harry kommer tilbage efter jeg tror 8-10 minutter, sætter sig i sofaen og smiler usikkert til mig og siger "skat drengene og jeg skal på tourné i 5-6 måneder og du må selfølgelig også komme med men så føder du jo på tournéen.... og-"
Jeg afbryder ham ved at sige "skat, ligemeget om jeg føder på tournéen, er jeg ligeglad. Bare jeg er sammen med dig skat, så er jeg glad." Jeg smiler til ham og han læner sig ned til mig også kysser han mig. Han spørger mig også om vi skal invitere drengene og deres kærester med ind i byen. Jeg ringer til pigerne mens Harry ringer til drengene.
Jeg går ind til Harry og siger at pigerne kommer her hen kl. 12.15 og han siger så drengene kommer samme tid. Lidt pudsigt men ja.
Klokken når lige at blive 12.05 også kommer pigerne og drengene. Vi tager ind til centeret og vi deler ogs op så pigerne og jeg går sammen og drengene sammen. Pigerne og jeg går og shopper tøj da jeg får det som om jeg skal kaste op, og 2 minutter efter uden jeg ved af det læber jeg ud på butikkens toilet og kaster op. Pigerne er ude på toilettet med mig og er der for mig.

PERRIE'S SYNSVINKEL!
Eleanor, Sophia og jeg står ude på toilettet og hjælper Naya fordi hun kaster op igen, igen, igen. jeg siger til de andre jeg lige går ud og ringer så drengene ka finde os. Jeg ringer til Harry og han tager den med det samme "Hey Harry, det er Perrie, skynd jer at kom over til H&M."
"Perrie hvad sker der, er der sket noget med Naya"
Jeg ka tydeligt høre han er bekymret for hende så jeg svare bare hurtig, "hun kaster op, meget rigtig meget. Skynd jer" og det var det sidste jeg sagde inden jeg lagde på. Jeg stod og ventede på drengene så de ku finde os i den rigtige H&M.
Jeg tror der går 5 minutter, før jeg ka se drengene spurgte hen mod mig.

NIALL'S SYNSVINKEL!
Drengene og jeg løber hen mod Perrie som står og venter på os. Da vi er henne ved hende viser hun os hen på toiletterne og jeg ser Naya sidde på gulvet og græde. Jeg får tåre i øjnene for jeg ka tydeligvis se hun ik har det godt, og jeg ka ik lide at se hende ha det sådan. Harry sidder nede ved siden af hende og holder om hende, holder hendes hår mens hun kaster op. "Stakkels dig Naya, tror du ik vi skal tage hjem?" Spørg Louis hende om. Hun siger nej for hun ville ik ødelægge den her tur for os andre, men så siger vi andre bare at vi tager hjem, så aftaler vi dog at tage hjem til Harry og Naya.

NAYA'S SYNSVINKEL!
Da vi kommer hjem går jeg direkte ind på Harry's og mit værelse, tager noget afslappende tøj på og smider mig i sengen. Der går knap 2 minutter inden jeg falder i søvn.

Jeg vågner ved at Harry aer mig på min kind og siger "skat du skal op... der er aftensmad. Du kommer bare om lidt."
Jeg smiler til ham og nikker, også kysser han mig på panden og går ud. Jeg lå kun i jogging bukser og en meget tynd trøje som man ku se lige igennem men jeg er ligeglad for det er jo kun Harry og mine bedste venner der var der nede. Da jeg kom ned sad alle og snakkede ved boret, men jeg sagde intet og spiste bare. Jeg er mega sulten, pludselig spørg Naill om jeg har fået det bedere, jeg nikker bare og smiler til ham. Jeg lyver egenlig når jeg siger jeg har fået det bedere for jeg har egenlig bare fået det være end før.

Da vi har spist har jeg fået det okay igen, så nu sidder vi i sofaen og hygger med slik, chips, sodavand, og lidt alkohol, jeg drikker kun sodavand for ik at skade barnet med alkohol.
Vi bliver alle enige om at de sover her. Vi sætter en film på, nogle ligger på gulvet og andre i sofaerne, jeg ligger mellem Harry's ben og så falder vi alle i søvn.

*** håber i ku lide det. Elsker jer

Love from me❤️💗

18 and pregnant! (Harry styles FF)Where stories live. Discover now