Sexede Harry

2.6K 58 0
                                    

NAYAS SYNSVINKEL!

Jeg vågnede med Harry som lå HELT tæt på mig, med sine arme omkring mig. Jeg kiggede under dynen og så vi lå i ske sammen😱
Jeg ku ik lade vær med at få et lille smil på mine læber. Jeg vendte mig om og så Harrys smukke ansigt. Han havde munden lidt åben og hans krøllede hår var lidt nede foran han højre øje. Han var så cute når han sov, jeg tror jeg havde fået lidt følser for Harry.

Efter at have ligget der i 10 min. og kigget på Harry og hans smukke ansigt besluttede jeg mig for at gå ud og lave morgenmad til os. Jeg stegte noget bacon og lavede røræg, dækkede bord osv.

HARRYS SYNSVINKEL!
Jeg vågnede op ved duften af æg og bacon, og så døre til stuen stod åben. Naya lå ik ved siden af mig så jeg regnede da med det var hende der havde lavet mad. Jeg gik ud i køknet og så hun stod med ryggen til mig, så jeg gik hen til hende og krammede hende godmorgen bagfra og kyssede hende på baghoved. "Det dufter lækkert" sagde jeg, hun smilte med det sødeste smil tilbage.

Vi havde nu siddet og spist i knap 1 time, da hun lige pludselig spurgte mig og jeg havde lyst til at se film. Jeg svarede selfølgelig ja☺️😉

NAYAS SYNSVINKEL!
Vi skulle til at sætte en film på da jeg ser ham tage hans t-Shirt af, selfølgelig ku jeg ik lade vær med at kigge på hans lækre mave. Han var nu kun iført sorte stramme bukser og sorte sokker. Jeg startede filmen og vi lå allerede og snakkede som et vandfald.
Filmen var igang og Harry lå bare og pillede ved mit hår mens jeg lå med mit hoved på hans brystkasse.
Jeg var flere gange taget ham i at kigge på mig også var han altid rødmet og kigget flovt ned. Jeg lå dog ogs og kørte min hånd over hans lækre mave, også tog han lige pludselig min hånd så vi flettede finger, jeg kiggede op på ham og bed mig blidt i læben. "Er det mærkeligt hvis jeg kysser dig nu?" spurgte ham med et lidt frækt blik. Jeg rystede bare med hoved og lænede mig op så han ku nå mine læber! Vores læber mødtes nu igen og det var en fantastik følse, hans læber var helt lækre og bløde. Vores blide kys blev hurtigt til et langt snav. Det blev lidt vildt så det endte med jeg sad oppe på ham og snavede ham. Vi sad nu og kiggede på hinanden og jeg rørte ham nu på hans mave da han sagde "jeg er faldet for dig Naya" jeg rødmede og sagde "Ilm."

*** når nu har de sagt at de er faldet for hinanden. Gad vide om de finder sammen.

Love from me💗❤️

18 and pregnant! (Harry styles FF)Where stories live. Discover now