Hoofdstuk 39✔️

628 29 4
                                    

Oh my carrots jeej! Ik heb de 1000 reads gehaald op me boek!! Je wilt niet weten hoe blij ik ben! En ik ben net terug van boeken ophalen op school, gaan we daarvoor eerst met alle meiden uit de nieuwe klas naar de Mac Donalds. Nu al! Haha het was wel leuk, maar ik heb nog niet echt kennis gemaakt met me klas maar dat doe ik donderdag. Nou hier hebben jullie hoofdstuk 39, en ik heb nu 2 dagen de tijd, dus zoals ik had beloofd, een extra lang hoofdstuk. Veel plezier met lezen :)

(Ik laat dit alleen staan omdat het eigenlijk gewoon hilarisch is hoe naar ik was vroeger, ik irriteer me echt dood aan mijn schrijfstijl van 2 jaar terug lmao)

P.o.v Louise

We pakken de bagage van de band af en lopen naar de uitgang. We zijn nu in Ierland, terug naar ons huis. Nou, Nialls huis. Het feestje is helaas wel op een rot manier afgelopen. Maar ik ben allang blij dat het weer goed is tussen ons, want ik miste Niall wel.

Niall opent de deur en we lopen naar binnen. Ik zet mijn koffer neer in de gang, en loop naar de woonkamer. 'Ik ben moe.' Zeg ik. 'Ik ook, ik kon de hele nacht niet slapen omdat jij er niet was.' Ik kijk op. 'Sorry.' mompel ik dan. 'Het geeft niet, het was mijn fout.'

Ik kijk op de klok. 10 uur. 'Zullen we film kijken?' Vraag ik. Niall knikt. 'Ik pak het eten!' Roept hij en hij rent naar de keuken. Ik grinnik. 'Hij is nog steeds het zelfde.' Mompel ik. Ik pak een dvd uit het kastje onder de tv, en zet hem klaar. Ik ren naar boven en pak van alle kamers kussens en dekens. Ik ren weer naar beneden en struikel bijna over de dekens. 'Lukt het?' Lacht Niall die onder aan de trap staat. 'Ja hoor.' Zeg ik en ik loop naar de woonkamer met de berg dekens in mijn handen. Ik drop alles op de bank, en spring er boven op.

Niall zet de film aan en gaat naast me zitten. Hij slaat een arm om me heen en kust me. 'Ik ben zo blij dat je weer bij me bent.' Zegt hij. 'Ik ook.' glimlach ik.

•~•

P.o.v Niall

Ik word wakker en open mijn ogen. Dan merk ik dat we in slaap zijn gevallen op de bank. Louise slaapt nog, dus pak ik mijn mobiel en ga er een beetje op spelen. Opeens word ik gebeld door Paul. Ik loop naar de gang, en neem op.

'Hallo?' 'Hey met Paul. Ik hoorde dat het weer goed tussen jou en Louise is?' Vraagt hij. Ik zucht. Het is dus waarschijnlijk al op alle Social media bekend. 'Ja.' Zeg ik dan. 'Mooi zo, maar we moeten weer verder met de Tour.' Zegt hij. 'Ohja, de tour. Wanneer hebben we een concert?' 'Overmorgen, in Frankrijk. Ik kom je om 8 uur ophalen.' 'Is goed, tot dan.' 'Louise kan trouwens niet mee, sorry.' Zegt hij nog. 'Oh. Okay.'

Ik loop weer naar de woonkamer en zie dat Louise al wakker is. 'Morning!' Zegt ze vrolijk. 'Morning.' Zeg ik terug. 'Wat is er?' Vraagt ze. 'Overmorgen begint de Tour weer, we gaan dan naar Frankrijk.' Zucht ik. 'Oh maar dat is toch leuk? Dan kan je naar de Eiffeltoren!' 'Ja dat wel, maar jij mag niet mee.' Haar glimlach verdwijnt van haar gezicht. 'Hoelang blijf je weg?' Vraagt ze. 'Weet ik niet.'

P.o.v Louise

Ik sta op en loop naar de keuken om ontbijt voor ons te maken. Als ik bezig ben met tosti's maken voel ik opeens 2 warme armen om me heen. Ik draai me om en kijk in de ogen van Niall. 'I love tosti's.' Lacht hij. 'And I love you.' Zeg ik terug en ik kus hem. Niall laat me weer los en ik ga weer verder.

'Tosti's is echt typisch jou he?' Lacht hij. 'Ja ik hou er van. In Nederland ook al.' Grinnik ik. De tosti's zijn klaar dus ik leg ze op twee borden en geef er een aan Niall. Na de tosti's loop ik naar boven om me om te kleden.

'Wat gaan we vandaag doen?' Vraag ik. 'We kunnen wel wat mensen uitnodigen.' Zegt Niall. 'Goed idee, wat dacht je van Liv en Louis?' 'Is goed, ik bel ze wel.' Hij drukt een kus op mijn voorhoofd en pakt zijn telefoon.

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu