Hoofdstuk 17✔

1K 57 5
                                    

P.o.v Louise
Ik zit hier nu al 2 dagen. Geen eten. Geen drinken. Ik heb overal pijn. Hij vertelde me gister dat hij elke avond voor straf me in elkaar ging slaan. Eerste avond was voor Harry, tweede avond voor Louis, vanavond voor Liam, morgen voor Zayn en overmorgen voor Niall. Daarna weet ik niet.

Hij stapt de kamer binnen en sluit de deur achter zich. Hij loopt op me af. 'Waarom doe je dit?' fluister ik zacht. Hij reageert niet. Het enige wat hij doet is een bord met eten voor me neerzetten. Ook zet hij er een kan water bij. 'Je eten.' mompelt hij en wil weg lopen.

'Pap.' Hij lijkt even verbaast door het woord. Langzaam draait hij zich weer om. 'Mijn polsen.' Hij knikt zacht en loopt naar achter, en maakt mijn polsen los. Zonder nog iets te zeggen loopt hij weer weg.

P.o.v Harry

Ik open mijn ogen en zie dat ik in een grote grijze kamer lig. Op een matras. Er komt een man binnen die ik ergens van ken. Hij heeft een mes in zijn handen en een touw in zijn andere hand.

Ik volg het touw met mijn ogen en aan het einde van het touw zit Louise. Ze zit aan haar armen vast aan het touw. Als een hond.

'Je wou toch zo graag eten?' Vraagt hij. 'Nou, je mag kiezen. Of je krijgt eten maar dan gaat Louise dood, of ik laat Louise leven maar jij krijgt geen eten.' Ik slik.

'Kom op Harry, dat is niet zo moeilijk. Kies voor Louise in leven houden, ze is een vriendin van je. Die laat je niet in de steek.' Een andere stem in mijn hoofd zegt: 'ach wat maakt dat kind nou weer uit, als je geen eten krijgt ga jij dood!' Ik schud mijn hoofd en zeg dan met twijfel: 'laat dat eten maar zitten.' Hij lacht en haalt het touw binnen. 'Jammer, toch gaat Louise dood.' Zegt hij. 'Wat waarom? Ik had gekozen dat Louise bleef leven!' Roep ik. 'Wie heeft gezegd dat ik me aan mijn beloftes hou?' Vraagt hij. En met die woorden steekt hij het mes door Louise heen. Ze zakt langzaam in elkaar. 'NEE! LOUISE!' Schreeuw ik.

P.o.v Louis

Ik zit naast Harry. Het is al 3 dagen terug dat Louise is mee genomen. Harry is nog niet wakker geweest. Het gaat nog niet echt beter met hem. Ik schrik op als ik Harry zie bewegen. 'Harry?' Vraag ik zacht. Hij woelt heen en weer. 'Nee, Louise.' Mompelt Harry. Ik schrik op. 'Harry wat is er?' Vraag ik.

Op dat moment komt er een dokter binnen. 'Ik zag de patiënt bewegen. Wat is er?' Vraagt de dokter. 'Ik weet het niet, hij begon te woelen en toen mompelde hij: "nee! Louise!" Dus ik weet het niet.' Zeg ik. 'Waarschijnlijk gewoon een nachtmerrie. Door de trauma's die hij heeft opgelopen krijgt hij dat nog vaker. Hij kan beter als hij het ziekenhuis uit is contact zoeken met slachtofferhulp.' Zegt de dokter.

Ik knik zacht, en de dokter loopt weer weg. Ik kijk weer naar Harry. 'Harry probeer wakker te worden. We hebben je nodig in one direction. En ik mis je.' Fluister ik.

•~•

Heei nieuw hoofdstukje!! Vertel maar wat jullie er van vinden. Vote? Comment? Follow? Dank u wel! Ik heb nu vaste upload schema's, want ik heb allebei mijn andere boeken afgerond. Nu is het: elke dag sochtends een hoofdstuk en savonds. Het kan best zijn dat een van de twee een keer niet komt. Maar dan heb ik het te druk. Ik probeer wel 2 hoofdstukken online te zetten per dag. Anders 1. Nou toedeledokieeee!!!! :D
{30-07-15}

Wat de heck, hoe kon ik zoveel updaten? Ik was denk ik gewoon levenloos..

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu