Hoofdstuk 9✔

1.7K 65 18
                                    

P.o.v Louise
'Het is een week nadat ik mijn vriendje heb laten zien aan de jongens. Ik wil eigenlijk gaan vragen of hij hier een keer heen mag komen. Maar ik durf het niet.' ik schrik uit mijn gedachten, door Zayn die opeens boven me hangt.

'Dude, ik schrok me dood.' is het eerste wat ik zeg. Hij grinnikt. 'Pizza?' vraagt hij. 'Ofcourse!'

'WIE ZEI ER PIZZA?' roept niall, terwijl hij de woonkamer binnen loopt. 'We gaan pizza eten vanavond.' zegt Zayn blij. Niall stopt met lopen en trekt een verdrietig gezicht. 'Je vind pizza toch geweldig?' vraag ik verbaast. 'Ja, maar ik ben er vanavond niet.' zegt hij verdrietig.

Ik grinnik. 'Lekker voor je. Meer pizza voor ons.' Nialls blik veranderd van verdrietig naar boos. Hij loopt langzaam op mij af, en begint steeds sneller te lopen. Ik schrik op en vlieg over de bankleuning, en ren weg.

Niall komt achter me aan, dus ik ren snel de trap op. 'NIEMAND PAKT PIZZA VAN MIJ AF!' roept hij. In de stress open ik de eerste beste kamer die ik zie en ren naar binnen. Ik bots tegen iets aan en val op mijn kont.

'Auw, wat was dat?' mompel ik en kijk kijk omhoog. 'Een Harry Styles.' zegt Harry droog, die in zijn onderbroek staat.

'Wacht. Ik raakte toch niet je jeweetwelwat ding aan?' vraag ik geschrokken. Harry lacht en schud nee. Ik haal opgelucht adem. Dan knalt de deur open. Maar niall moet weer zo dom zijn om over iets te struikelen waardoor hij vol tegen mijn rug aan knalt. Hij kijkt op en slaat zijn armen om mijn middel. 'Got ya!' roept hij.

•~•

We zitten met z'n allen aan tafel, pizza te eten. 'Ik had echt verwacht dat jullie jongens altijd op de bank zouden eten.' mompel ik en neem nog een hap van mijn pizza. 'Doen we normaal ook.' zegt louis. 'Alleen heeft Harry een nieuwe bank. En hij vertrouwt ons niet.' Ik kijk naar Harry, die knikt.

'Waar moest niall trouwens heen?' vraag ik daarna. Liam haalt zijn schouders op. 'Hij had een afspraak ofzo.' antwoord Harry. Ik knik, en er valt weer een lange stilte.

Waarom is eten met andere mensen zo vaak zo ongemakkelijk?

Na een lange stilte zijn we klaar met eten, dus Harry pakt de pizzaborden en loopt de keuken in. 'Guys, mag ik even naar buiten?' vraag ik. 'Uh je kan de achtertuin in. Hoezo?' vraagt Liam. 'Ben nogal duizelig.' mompel ik. Ik sta op en loop de keuken in. Ik wil naar de achter deur lopen, maar ik zie opeens alles dubbel. 'Harry?' vraag ik. 'Hmm?' 'Ik ga flauw-' en voordat ik mijn zin kan afmaken word het zwart.

•~•

Ik word wakker, en zie wazig wat mensen voor mij staan. 'Ik heb echt raar gedroomd.' Mompel ik. 'Vertel.' Hoor ik iemand. Ik draai op mijn zij en doe mijn ogen weer dicht, omdat het te licht is.

'Ik droomde dat ik werd ontvoerd door one direction. Die band waar ik fan van ben weet je wel? En daarna waren we in Harry's huis. En toen mocht ik slapen op de kamer van Niall, vet cool.' Mompel ik, en ik open mijn ogen weer. Alles word langzaam scherp.

'Ik denk niet dat je droomde.' Grinnikt Liam. Mijn ogen worden groot, en ik klap in mijn handen. 'Yay! Het is geen droom!' Zeg ik blij. Harry schud lachend zijn hoofd. 'Gek kind.' Zegt hij en hij staat op van de bank waar ik op lig. 'Maar wat is er precies gebeurd? Waarom word ik wakker in de avond?' Vraag ik. 'Je viel flauw na het eten, we hebben geen idee waarom.' Ik knik langzaam. 'Weird.' Mompel ik daarna.

Ik krijg een glas water en een paracetamol in mijn handen gedrukt. Ik kijk op en zie Harry staan. 'Thanks.' Zeg ik. Louis schuift mijn voeten opzij en gaat zitten op de bank. Hij zet de tv aan. 'Hoezo wonen jullie hier eigenlijk allemaal in het huis van Harry?' Vraag ik. 'Omdat zijn huis het grootst is, en het dan handiger is voor Paul om ons op te halen voor afspraken enzo.' Zegt Louis. Ik knik begrijpelijk.

'Kunnen jullie dan niet zelf naar die afspraken rijden?' Louis begint te lachen. 'Met het richtingsgevoel van ons?' Lacht Liam die de woonkamer inloopt. 'Aan het begin deden we dat. Tot we er achter kwamen dat we altijd minstens 10 minuten te laat kwamen op elke afspraak doordat niemand het kon vinden. Of nou ja, Harry vond het meestal wel optijd. Daarna kwam Liam altijd omdat hij wel een werkende TomTom heeft. En Niall en ik kwamen altijd het laatst nog aan kakken.' Grinnikt Louis. Ik lach. 'Vandaar dus.'

~•~•~

Ja ik heb er geen zin meer in en vind 804 woorden genoeg voor een hoofdstuk. Groetjes aan je goudvis doeg.

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu