Hoofdstuk 25✔️

855 43 5
                                    

Jeeeeh we zijn op 1/4 deel van de 100 hoofdstukken. Niet dat ik er 100 ga maken... Zou dat mogelijk zijn? Als het kan ga ik het doen, niet dat het kan maar goed. IK HEB AL 25 HOOFDSTUKKEN!! Als iemand nog ideeën heeft of misschien een idee voor een nieuw persoon laat me please weten!

P.o.v Niall
Het is avond. We zijn weer naar het huis van Harry. Ik zit op de bank tv te kijken met de jongens. Louise is al naar bed, ze was moe. 'Eh jongens, Louise is dus nog steeds bij ons.' Begint Louis. 'En ze is hier al 3 maanden ofzo, en al die tijd heeft ze niks vertelt aan haar moeder. Moeten we niet een keer iets doen zodat ze haar ouders kan spreken?' 'Nou, haar vader heeft ze al gezien, en Kevin ook.' Mompelt Harry. 'Kelvin.' Verbetert Louis hem. 'Ik denk dat Louis haar moeder bedoelt.' Zeg ik. Louis knikt. 'Die zal wel overbezorgd zijn.' Zegt Liam.

P.o.v Louise
Ik heb gezegd dat ik naar bed ging, maar ik wil wel eens weten waar ze het over hebben als ik er niet bij ben. Dus ik loop naar de woonkamer deur en ga om het hoekje staan, zodat ze me niet zien.

'Moeten we niet een keer iets doen zodat ze haar ouders kan spreken?' Zegt volgens mij Louis. Ik begin te glimlachen. 'Nou haar vader heeft ze al gezien en Kevin ook.' Zegt de lage stem van Harry. 'Kelvin.' verbetert Louis hem.

Mijn glimlach verdwijnt als hij dat zegt. 'Mijn vader... Ik haat hem. En Kelvin, heb ik al 2 maanden niet meer gezien.' Denk ik. 'Ik denk dat Louis haar moeder bedoelt.' Zegt de stem van Niall.

Dan valt het kwartje. Ik heb wel ja gezegd tegen Niall, maar het is nooit uitgegaan met Kelvin!

'Dat gaat lastig, want dan vertelt die moeder alles aan de politie en dan is het dag dag one direction.' Hoor ik Zayn zeggen. 'Haar vriendje dan?' Vraagt Harry. Ik begin te snikken als ik aan hem denk. Ik laat me tegen de muur aan zakken en begin hard te huilen. Dan gaat de deur naast me open.

'Louise? Huil je nou?' Vraagt Harry. Ik kijk even op, en leg dan mijn hoofd weer in mijn handen. Niall komt ook naar me toe en gaat naast me zitten. Hij aait me over mijn rug. 'Heb je ons gesprek gehoord?' Vraagt Niall. Ik knik langzaam. 'Waarom huil je?' Vraagt Harry. 'Hazz denk na, waar hadden we het nou over?' Vraagt Niall. Ik hoor Harry iets mompelen.

Ik sta op en loop de woonkamer binnen. De anderen kijken me verbaast aan. Ik negeer ze en loop naar de keuken. Ik pak een glas water en loop weer terug. Ik ga naast Louis op de bank zitten die me nog steeds niet begrijpend aan kijkt. Ik vertel dat ik het gesprek heb gehoord, en dat ik moest huilen om Kelvin.

'Niet om je moeder?' Vraagt Liam. Ik slik kort, en schud nee. 'Niet zo erg als Kelvin. Hij is heel aardig voor me geweest, en we belden of Skypten elke dag. Maar nu niet meer.' Mompel ik. 'Hij mag hier wel een keer komen, maar je moeder gaat lastig, als je me begrijpt.' Zegt Harry die binnen komt lopen met Niall. Ik kijk kort naar Niall, en een schuld gevoel gaat door mijn lichaam.

Waarom hebben de anderen niks door?

'Mag ik hem dan bellen?' Vraag ik. De jongens knikken. Ik pak mijn mobiel van de tafel die daar al die tijd heeft gelegen, maar ik heb er nooit op gezeten omdat ik er toch niks mee kan.

Ik typ het nummer van Kelvin in en ik bel hem. (A/N Kelvin is in het echt ook een youtuber en ik ben hopeloos fan van hem en ik zou ook zijn nummer wel willen :( maar dat gaat toch nooit gebeuren)

Hij neemt op. 'Louise! Omg eindelijk spreek ik je een keer weer! Iedereen is bezorgd over je. Je moet echt een keer weer thuis komen. Of iets van je laten horen. Je moeder is niet meer te troosten. En zelfs je broer Noah is bezorgd over je! Hoe gaat het met je? Verzorgen ze je daar wel goed?' Kelvin ratelt maar aan een stuk door. Ik begin langzaam weer te huilen.

'Rustig Kelvin.' Zeg ik zacht. 'Ik kan niet terug naar me moeder, want ze gaat dan sowieso naar de politie en dan bestaat one direction niet meer, en dat kan ik echt niet over me hart laten gaan. En het gaat wel okay.' zeg ik zacht. 'Fijn dat het goed gaat, en ik snap je ook wel, maar je moet toch een keer thuis komen, je kan daar niet eeuwig blijven.' 'Nou, eigenlijk kan ik beter mijn familie achter me laten en me oude leven. En dan gewoon opnieuw mijn leven starten met One Direction..' Fluister ik bijna. 'Dus je wil het uitmaken met me?' Ik slik zacht. 'Ik denk dat dat het beste is Kelvin. We zien elkaar nooit.'

Het blijft stil aan de andere kant van de lijn. 'Okay.' zegt hij dan zacht. 'Ik hou van je Lou, succes met alles wat je wil gaan doen in je nieuwe leven. Vergeet niet dat je moeder dit nieuws echt niet overleeft.' En voordat ik nog iets terug kan zeggen heeft hij opgehangen.

Ik laat mijn telefoon uit me handen glijden waardoor die op de grond valt. Ik barst in huilen uit en ga als een propje op de bank liggen.

•~•
Haai weer nieuw hoofdstuk, ik had weer inspiratie. Vraag me niet waarvan, maar goed. Ik was dus Kelvin helemaal vergeten!! Oh mij facking Hazza... Maar nu is het dus uit tussen hun omdat ik er dus ook achter kwam dat Louise nu twee relaties heeft... Hesjtek eruggghh!!! Maar tot het volgende hoofdstuk, laterzzz!

{02-08-15}

Lolz ik was vaag vroeger. Nu nog steeds tbh

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu