Hoofdstuk 14✔

1.2K 60 8
                                    

Eteeennn!' schreeuwt Niall door het huis. 'IK KOM AL!' schreeuwt Louis 2 keer zo hard terug. Ik moet lachen en loop naar de keuken, samen met Kelvin.

We hebben net samen een video opgenomen voor ons kanaal. Gelukkig hebben we een goede reden dat ik niet meer in de YouTube video's zit. Doordat ik ben verhuist hebben we afgesproken dat Kelvin ons YouTube kanaal verder alleen beheert.

'Waar is Harry?' vraag ik. Niall slikt ongemakkelijk en negeert mijn vraag. Ik kijk de jongens vragend aan. Ook kelvin valt stil. 'Is er iets mis?' vraag ik. 'We weten niet waar hij is.' zegt Liam zacht. 'Wat bedoel je?' vraag ik. 'Hij was mee met Kelvin ophalen, en toen we aan het wachten waren zei Harry dat hij naar de wc ging. Ondertussen was Kelvin al aangekomen, en ben ik nog even naar de wc gegaan om te kijken waar hij bleef. Maar hij was er niet.' legt Liam uit. 'Maar we konden ook niet verder zoeken, want een paar fans begonnen door te hebben dat wij op het vliegveld waren. En toen kwam er ook nog paparazzi bij. De bewaking heeft ons weg gesleept en in de auto gezet.' voegt Zayn toe. Ik kijk ze bang aan. 'Hebben jullie hem al gebeld?' vraag ik. Ze knikken. 'Voicemail.' zucht Niall.

Het is ondetussen alweer een uur later, en nog steeds geen spoor van Harry. Iedereen begint zich zorgen te maken. 'We gaan hem zoeken.' zegt Niall opeens en hij staat op van de bank. Iedereen kijkt hem aan, maar niemand komt in beweging. 'Niall, dat kan niet. We hebben fans die ons overal vinden, en dan nog maar te zwijgen over paparazzi.' zucht Louis.

'Laten we toch gaan zoeken in de stad. Misschien hangt hij daar nog ergens rond.' zegt Liam. 'En als de paparazzi komt dan roepen we gewoon dat we Harry aan het zoeken zijn. Dan maar overal roddels op internet. Harry is weg, en wij moeten gaan zoeken.' Iedereen knikt, en langzaam komen we allemaal in beweging.

P.o.v Niall
Als ik als eerste de deur open doe zie ik een envelop op de grond liggen. Ik pak hem op, open hem en lees de brief. Mijn handen beginnen te zweten en te trillen.

'Lou, dit moet je lezen.' zeg ik zacht en ik geef het briefje aan Louis die achter me staat. Hij leest het voor: 'Doe geen moeite met hem zoeken. Je vind hem toch nooit. Anoniem. SHIT HARRY IS ONTVOERD!!!' schreeuwt Louis.

•~•

Het is een dag later en nog niemand heeft iets van Harry gehoord. Ik begin echt bang te worden.

Ik probeer mijn tranen in te houden, maar het worden er te veel. Louis komt naar me toe gelopen en probeert me te troosten. Maar het werkt niet.

'Kom is mee.' zegt Louis en hij trekt me mee naar de kelder waar een studio zit. 'Wat gaan we doen?' vraag ik. 'Niall!! Kom is naar de studio!' schreeuwt Louis naar boven. Niall komt aangerend. 'Whats up?' vraagt hij.

'Speel een liedje voor Louise, ze is verdrietig.' zegt hij. Niall lacht. 'Okay.' Niall pakt zijn gitaar en gaat zitten op een kruk. Hij speelt het liedje "little things". En gelijk komt er een glimlach op mijn gezicht. Louis begint ook mee te zingen, en ik neurie ook zachtjes mee. Louis ziet het, en wijst naar de microfoon naast hem. Ik kijk hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. Hij knikt, en zingt weer door. Ik haal mijn schouders op en ga naast hem staan.

Als het liedje is afgelopen zie ik dat Liam en Zayn in de deuropening staan. Liam's mond zakt open. 'Ik wist niet dat je kon zingen?' zegt Zayn vol verbazing. Ik grinnik. 'Wist ik zelf eigenlijk ook niet.' Niall lacht. 'Je moet er echt wat mee gaan doen! Zegt hij dan. Ik haal mijn schouders op. 'Nee, ik hoef niet zoveel aandacht.' grinnik ik.

'Jongens!' roept Louis en hij rent de woonkamer in. 'Ik krijg opeens een berichtje van Harry binnen.' Gelijk heeft hij iedereens aandacht. Hij leest het berichtje voor: "hey Louis, sorry dat ik opeens weg was. Ik kwam Lou tegen, en ze zei dat ze het leuk vond als ik mee ging om kleding te halen voor de volgende tour. Ik ben rond half 7 thuis."

Iedereen is stil. 'Het is al half 9.' mompel ik. 'Waarschijnlijk heeft hij nu pas wifi denk ik.' mompelt Louis en hij staart naar zijn telefoon. 'Wat gaan we doen?' vraag ik.

•~•

We zoeken al 2 uur in de stad. Nergens vinden we een spoor van Harry. 'Misschien weet Lou iets, laten we haar bellen.' Zegt Niall. Louis pakt zijn mobiel en belt Lou.

'Hey Lou, weet jij misschien waar Harry kan zijn? Oh.. Uhm ja. Hij is zegmaar ontvoerd, waarschijnlijk.' het is even stil. Louis knikt wat en even later hangt hij op. 'Ze weet niets meer dan ons, ze ging namelijk eerder naar huis. Maar we moeten even naar de Starbucks gaan, want Lou wou helpen zoeken.' We knikken en lopen iets terug. Als Lou er is gaan we weer verder zoeken.

~Next day~

P.o.v Niall
We hebben nog steeds niks gevonden. We slapen met z'n allen in het huis van Harry. Lou is ook blijven slapen.

Ik ben als enige wakker en ben een beetje aan het prutsen met mijn mobiel. Louis is net wakker geworden. 'Hey.' Mompel ik. 'Hai.' Zegt Louis slaperig. Niemand is vrolijk, zelfs Louis niet die altijd zo hyper is.

Als iedereen wakker is gaan we met z'n allen ontbijten. Ik heb broodjes gebakken in de oven. Verder hebben we sinaasappelsap, croissantjes, eitjes en nog wat dingen. Iedereen gaat zich omkleden als we hebben ontbeten, en we willen weer naar buiten gaan om verder te zoeken.

'Wacht is, ik heb een geniaal idee!' Zeg ik. Iedereen kijkt me hoopvol aan. 'Wij zijn beroemd, en iedereen kent ons. Als we nou op instagram, twitter en Facebook iedereen om hulp vragen is de kans groter dat we hem vinden.' Zeg ik in een adem.

Haaii, eindelijk weer een hoofdstuk. Wat denk jij dat er nog gaat gebeuren met Harry? Laat het weten in de comments. Byeee xx

{26-07-15}

Kidnapped by One DirectionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu