Kapitola 35.

1.7K 91 4
                                    

Je neděle ráno. Přesněji 9:23. Vstala jsem z postele a mířila jsem do koupelny, kde jsem se nalíčila, vyčistila zuby a tak podobně. Dnes je ten Craftcon v Praze. S Vadimem mám sraz v 11:30 na vlakovém nádraží.

Na sebe jsem si oblékla mikinu s Mickey Mousem, černé legíny, do vaku jsem si hodila mobil, nabíječku, sluchátka a pití. Mohla jsem vyrazit.

Při cestě jsem jako vždycky poslouchala písničky, až jsem si ani nevšimla, že jsem dorazila na nádraží.

Sedla jsem si na lavičku a poslouchala jsem písničky dál do té doby, než mě někdo poklepal na rameno.

,,By sis mě ani nevšimla'' zasmál se Vadim, který stál za mnou. Vstala jsem a chytila jsem ho za krkem. On si mě k sobě přitáhl a políbil mě.

,,Už nám pojede vlak'' odtáhl se a chytl mě za ruku.

,,Tak jdem'' pousmála jsem se a šla jsem kupředu.

Ve vlaku jsme si sedli do prázdného kupé. Seděli jsme vedle sebe a poslouchali jsme společně písničky. Bylo mi s ním zase tak dobře.

,,Jsme tady zlato'' pošeptal mi Vadim do ucha. Otevřela jsem oči a vlak už brzdil. Vzali jsme si věci a šli jsme z vlaku ven.

,,Tak kde to je?'' zasmála jsem se a podívala jsem se vpřed.

,,Myslím, že je to tímto směrem'' ukázal Vadim prstem na levou stranu. Taky jsme se vlevo vydali.

Přišli jsme k velké budově a před ní stáli lidi, křičící lidi. Vadim mě zatáhl za ruku a vláčel mě přímo ke vchodu. Lidi, nebo spíše fanoušci se ho snažili zastavit a vyfotit se sním, ale Vadim se ani nezastavil. Dal mi na krk vysačku, jakože jsem host a můžu jít i do backstage. Šli sjsme dovnitř a naštěstí tam byl i větší klid.

,,Jdeš se mnou do backstage?'' zeptal se mě Vadim. Přikývla jsem na souhlas.

Když jsme došli do backstage, všechny oči zpozorovali jen mě. Začala jsem celkem panikařit. Nakonec to zachránila jedna holka, co ke mně přišla. Byla to blondýnka, menší postavy.

,,Ahoj, já jsem Ája, neboli Fallenka'' podala si se mnou ruku.

,,Ahoj, já jsem Kate'' usmála jsem se a ona se zase usmála na mě. Tak nějak jsme si asi padly do oka.

,,Já už budu muset jít, ale uvidíme se ještě dneska, že jo?'' zasmála se.

,,Jojo, určitě'' úsměv jsem jí oplatila a vypařila se mi z dohledu.

Šla jsem si sednout na sedačku, co stála opodál. Vytáhla jsem si mobil z vaku a zkontrolovala jsem Instagram, Facebook,... no však to znáte. Najednou jsem uslyšela z dálky hlas. A byl to hodně známý hlas. Podívala jsem se před sebe a u záchodů stál Denis. A sakra. Co tu panebože dělá? Dělala jsem, jakože to nejsem já. Asi jsem to moc dobře nezahrála.

,,Ále, kdopak si tu hraje na nedostupnou?'' odstrčil mi Denis mobil stranou a podíval se na mě.

,,Co tu děláš?'' řekla jsem s udiveným výrazem.

Ukázal mi jeho vysačku. Měl na ní napsáno ''Youtuber''. (Nevím, jestli to Youtubeři na Craftconu mají napsáno na vysačce, ale hů kérs). Aha, a že mi o tom neřekl. Naklonil se ke mně a chtěl mi dát pusu. Uhla jsem mu a odstrčila ho. Je to sice kamarád s výhodama, ale sakra, je tu i Vadim. Kdyby to viděl, asi by mě to jen tak neodpustil. Spíš, asi vůbec.

Mířila jsem někam úplně mimo, hlavně co nejdál od něj. Při cestování po backstagi jsem se seznámila i s novými lidmi, jako třeba s Petrem (Hoggym), s Carrie Kirsten, s Natylou nebo třeba i s Vidrailem. Ostatní už jsem znala z VideoCampu. Seděli jsme s Petrem, Carrie, Premim, Prooxym a Natylou na pohovce a povídali jsme si. Tedy kromě Prooxyho, ten byl zaujatej mobilem.

,,A ty jsi s Vadimem?'' zeptala se mě Natyla. Je celkem hodně vyzvídavá a vím, že když jí to neřeknu já, tak jí to řekne kdokoli jiný.

,,Jo jsem'' usmála jsem se a podívala jsem se do země. Že bych se styděla? Ani nevím. Nikomu kromě táty, Teri a Gabči jsem to ještě neřekla.

,,A na stage se připraví... Hoggy!'' zařval někdo do mikrofonu na stagi, až jsme to slyšeli i my v backstagi. Petr protočil panenkami a vstal z pohovky.

,,Tak se tu zatím mějte'' zamával nám na rozloučenou a zmizel z backstage.
-----------------------------------
,,Kate?'' zavolal mě někdo opodál.

Seděla jsem na židli a občerstvovala jsem se sandwichem a pomerančovým džusem z automatu. Ohlédla jsem se za sebe a hádejte, kdo tam byl. Stál tam Šimon s otevřenou náručí, do které bych mohla padnout úplně bezchybně. Rychle jsem vyskočila ze židle a jídlo s pitím jsem si položila na židli. Utíkala jsem k němu.

,,Ahooj!'' padla jsem mu do náruče a přitulila jsem se k němu.

Ucítila jsem tu jeho dokonalou vůni deodorantu. Připadal mi až ním převoněný, jelikož on se hodně potí.

,,Co ty tu děláš?'' zeptal se mě.

,,Ale, jsem tu s Vadimem. Teda spíš s ostatníma, Vadim je celý den bez mého dohledu'' usmála jsem se a pustila ho.

,,Ajo. Hele, mám jít na stage, takže se zatím měj'' pohladil mě na rameni a svižným krokem si to promenádoval na stage.

Zase jsem si sedla na židli a dojídala jsem zbytek mého sandwiche. Ta doba, kdy jsem byla sama, mi připadala snad nekonečná. Chtěla jsem začít počítat i pavouky na stěnách, ale radši jsem si to rozmyslela.

,,Tak jsem tady" slyšela jsem Ájin hlásek.

Sedla si se mnou na pohovku a začala do mě valit různé věci, které jsem začínala pomalu přestat registrovat. Ale dozvěděla jsem se o ní alespoň nějaké podstatnější věci, než to, že dostala angínu z větráku. Samozřejmě že v létě, koho by to teď na podzim napadlo.

,,Vyfotíme se?'' zeptala se mě a vytahovala si z kapsy mobil.

,,Jo, proč ne?'' odsouhlasila jsem.

,,Ta je dobrá, ne?'' zachechtla se Ája, když mi ukazovala jednu fotku z našich tisíc dalších fotek.

,,Jo, ta by šla'' pousmála jsem se a pozorovala jsem její mobil. Ořízla tu fotku a s popiskem ''S novou kamarádkou Kate :) ^^'' ji přidala na Instagram. V sekundě už jí přicházeli lajky i s komentáři.

Hah, přesně 999 slov jsem vám tu dnes sepsala^^ Tak snad se vám další díl líbil, pokud ano, můžete mě odměnit vote či milým komentářem.
Ily!<3

Chance for love. // FF VADAK (DOKONČENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat