Kapitola 23.- Když ty mně, tak já tobě

1.5K 99 4
                                    

Přijel autobus a já jsem do něj s Teri a Zdendou vešla. Sedla jsem si k oknu a Teri si sedla vedle mě, Zdenda seděl před námi. Celou cestu jsem mlčela, jen jsem koukala z okna a přemýšlela, co bude dál.
Dorazili jsme do chaty a ještě tam nikdo nebyl. Teri navrhla, že bychom si mohli udělat táborák. Mlčky jsem souhlasila a odšourala jsem se do "mého" pokoje. Zaklapla jsem dveře, padla jsem na postel a rozbrečela jsem se. Hodně mě to chytlo. Myslela jsem si, že je konec. Že kvůli němu ztratím všechno. Utřela jsem si slzy a šla jsem do koupelny, abych se mohla zkulturnit. Nejdřív makeup, potom korektor, pudr a řasenka. To bylo pro tento den všechno.

Z pohledu Vadima:
Kate nejela s námi autem, jela autobusem. Potom mi  došlo, že jsem ji zranil. Celou cestu na chatu mě to trápilo.
Otevřeli jsme dveře od chaty a Teri nám řekla, že bude táborák. Řekl jsem si, že to Kate alespoň vysvětlím. Došel jsem do pokoje a Kate byla v koupelně. Malovala se. Nevěděl jsem, co jí mám říct.

Z pohledu Kate:
Slyšela jsem otevírání dveří. Nepodívala jsem se ale, kdo to byl. Řasenku jsem odložila do své kosmetické taštičky a zhasla jsem v koupelně. Ale po cestě k batohu jsem si všimla, že u dveří stojí Vadim. Nic neříkal, jen se díval. ,,Hlavně klid, jenom kolem něj projdeš a půjdeš hned dolů do kuchyně, nic těžkého" říkala jsem si pro sebe v duchu. Šla jsem směrem ke dveřím, zatáhla jsem za kliku ale Vadim mě chytl za ruku, abych nemohla ven. Podíval se mi do očí a pošeptal: ,,Miluju tě". Od jeho pohledu jsem se odvrátila, otevřela jsem dveře a on mě pustil. Já ho taky miluju, ale co mám dělat, když má zájem o jinou. Musím něco vymyslet, aby žárlil. Flaška. Ideální hra k táboráku. Došla jsem do kuchyně a udělala jsem si pití. Už byla skoro tma, tak jsem se šla podívat na zahradu, jestli nejsou vidět hvězdy. Miluju noční oblohu. Pití jsem si položila na stolek, šla jsem o kousek dál, lehla jsem si na trávník a dívala jsem se na oblohu. Hvězdy byly krásně vidět a já se kochala. Zavřela jsem pomalu oči a poslouchala jsem šustění listů, jako tenkrát na VideoCampu.
Po deseti minutách mě vzbudilo pukání dřeva v ohni a smích. Vstala jsem a otřela jsem si oči. Viděla jsem, jak na mě Gabča mává, ať si mám jít k ní sednout. Pokulhávala jsem směrem k plastové židli, na kterou jsem si sedla. Vedle mě seděla Gabča a Jonáš. Nechápala jsem, proč sedí Jonáš vedle mě a ne vedle Gabči, ale nechtěla jsem nad tím nějak přemýšlet. ,,Tak a co si teda zahrajem?"  prohlásil Zdenda. ,, Dáme flašku?" zeptal se Jonáš a všichni a ním souhlasili. Zdenda podal Jonášovi prázdnou flašku od vína, Jonáš ji roztočil a padlo to na Teri. ,,Úkol nebo pravda?" zeptal se. Teri chvilku váhala, ale vybrala si pravdu. ,,Opila ses někdy?" zamumlal a čekal na odpověď. ,,Ne... Je mi teprve 15" zakoktala a podívala se na něj vážným pohledem. Teri flašku roztočila a padla bohužel na mě. Teri pošeptala Zdendovi, ať vymyslí úkol nebo pravdu on, že ona nic nemůže vymyslet. Zdenda se zamyslel a poté prohlásil buď pravdu, nebo úkol. Zvolila jsem úkol. ,,Dej si pusu s Jonášem". A to byla ta chvíle, aby mohl Vadim žárlit. Jonáš se ke mně naklonil, až se jeho rty setkaly s těmi mými. Asi se mu to líbilo, až se pusa změnila v líbání. Už byl trochu opilý, takže si s ničím a s nikým nedělal starosti. Po deseti vteřinách jsme se od sebe odtrhli a dělali, jako že nic. Gabča naštěstí byla na záchodě, takže to nemohla vidět, ale určitě se to dozví a ona mě zabije. Nebo zabije Zdendu za to  že vymyslel takový úkol. Pokračovali jsme dal v hraní a všichni už začínali být tak trochu v náladě, ale Vadim celou dobu nepil, což mě teda zaráželo.
Další kolo padla flaška na něj. Čekal, až mu někdo řekne otázku na pravdu, protože si ji vybral. ,,Jsi panic?" zasmála se Laura, která mu otázku položila. Vadim se na mě podíval zklamaným pohledem. ,,Ne, nejsem." odpověděl a vstal že židle. Měl namířeno ke dveřím. Asi jsem ho zase já naštvala.
Když táborák skončil, už jsme šli všichni spát. Nebo alespoň ostatní šli spát, já nebyla nějak unavená. Otevřela jsem dveře od pokoje, kde už ležel na posteli Vadim. Ruku měl položenou na  čele a měl zavřené oči. Nespal. Pomalu jsem šla ke své půlce postele a lehla jsem si na ni. Byla jsem od Vadima otočená zády. Po chvilce jsem jeho ruku cítila na mém boku. Slyšela jsem jeho tichý dech na mém krku, který mi laskal jeho něžnými polibky. Pomalu jsem se otočila a podívala jsem se do jeho nádherných modrých očí. Měl je plné jikřiček, jako tenkrát, když jsme se poprvé políbili. Zavřeli jsme oba oči a políbili jsme se. Byla jsem plná energie a radosti. V té chvíli jsem mu mohla všechno odpustit. ,,Opouštíš mi?" pošeptal tiše a otevřel oči. Nemohla jsem říct ne. ,,Ano" odpověděla jsem mu tiše a nechala jsem se unášet jeho polibky.

Další díl je tu! :) Nakonec můj noťas zůstane v opravě prý asi 14 dní, takže budu muset psát díly na mém otřesném mobilu -.- :D Ale co bych pro vás neudělala ♥ Pokud se vám díl líbil, určitě zanechte vote nebo milý komentář, moc mě ti potěší. :)

Chance for love. // FF VADAK (DOKONČENO)Kde žijí příběhy. Začni objevovat