Kapitola 24.- Táta k nepoznání

1.6K 102 2
                                    

Ráno mě probudil paprsek  ranního slunce. Sáhla jsem na druhou půlku postele, jestli tam neleží Vadim, ale neležel. Protáhla jsem se a vstala jsem z postele. Měla jsem namířeno do koupelny, abych se mohla zkulturnit. Na sebe jsem si naplácala makeup, korektor, pudr, řasenku a oči jsem zvýraznila trochou černou tužkou na oči. Na sebe jsem si oblékla bílé volné tílko s potiskem, riflové kraťase a bílé conversky. Vlasy jsem si učesala do culíku a byla jsem připravená. Sešla jsem schody do obývacího pokoje, kde všichni seděli na bílé pohovce a dívali se na televizi. Nenápadně jsem změnila směr do kuchyně. Udělala jsem si pití a sedla jsem si na barovou židli, abych měla výhled na televizi.
,,Škoda, že už dneska jedeme všichni zase domů" prohlásila Gabča a přitulila se k Jonášovi. Asi si už ze vcerejška nic nepamatuje. Vadim se zvedl z gauče a šel ke mně. Jemně se pousmál a já mu úsměv oplatila. Objal mě kolem pasu a dal mi pusu do vlasů. Pevně jsem ho objala kolem krku, abych měla pocit bezpečí. ,,Tak co, vy hrdličky, máte už sbaleno?" zeptal se nás Zdenda. S Váďou jsme se na sebe pobaveně podívali, protože to v našem pokoji vypadá jako po apokalypse. ,,No, jako dá se to tak říct, že máme" zasmál se Vadim a věnoval mi jeden z jeho krásných úsměvů.
Zítra je zase škola. Jo ta otřesná škola, na které jsem nová. Nováčci to nikdy nemají lehký. Chytla jsem Vadima za ruku a táhla jsem ho k nám do pokoje, abychom si co nejdříve sbalili věci. Při balení jsem pořád myslela na školu. Nemám tam žádné kamarády, jen Vadima, který mi rozumí a já ho miluju. ,,Prý se do Kladna taky někdo nastěhoval, a půjde do naší třídy" řekl z ničeho nic. To mě ale nabudilo
Po sbalení jsme si věci dali do Vadimova auta, objali se se všema a vyrazili jsme zpátky do Kladna. V rádiu začali hrát moji oblíbenou písničku od Ellie Glouding, Love me like you do. Podívali jsme se na sebe a šibalsky se usmáli. Asi víte, proč. Říkal mi, že bysme se měli podívat spolu na 50 odstínů šedi. Ale upozorňoval mě jenom na jedno- abych se nechovala jako "mokrá třináctka". Nad tímto jsem se uchechtla a začala jsem si pro sebe broukat refrén.

Love me like you do, lo- lo- Love me like you do. Love me like you do, lo- lo- Love me like you do. Touch me like you do, to- to- touch me like you you. What do you waiting for?

Usnula jsem. Ani nevím, jak se mi to povedlo, když jsem nebyla ani unavená. Vadim mě vzbudil, když parkoval před panelákem, kde bydlím. Vzal mi věci z kufru a šel mě doprovodit ke vchodu.
,,Takže zítra v 7:35 tu budu" řekl, když mi podával věci. ,,Dobře..." odmlčela jsem se a objala ho. Jeho úsměvu a objetí se prostě nemůžu nabažit. Dal mi pusu na čelo, otevřel mi dveře a šla jsem šlapat schody do našeho patra. Vytáhla jsem si klíče z kapsy, odemkla jsem dveře a táta byl pryč. Bylo tu ticho jako v hrobě. Věci jsem si šla odnést do svého pokoje. Bylo půl páté, takže jsem se šla chystat do školy. ,,Ale né, zítra je chemie" naštvaně jsem se podívala na rozvrh.
Asi po hodině odpočinku jsem se šla umýt. Odlíčila jsem se a vlezla jsem do vany. Napustila jsem si horkou vodu, kterou jsem doplnila krásně vonící koupelovou pěnou. ,,Cink" přišla mi z ničeho nic zpráva na messengeru. Napsal mi Váďa.

Vadim: Copak teď dělá moje princezna? :*

Já: Princezna se koupe :*

Vadim: Ách, asi ti ve vaně chybím, viď? :( :*

Já: Ani na to nemysli :*

Vadim: Ále prosimtě :*

Já: Potom ti napíšu papa :*

Vadim: Dobře pa :)*

Mobil jsem položila na toaletní stolek a ponořila jsem se do vody.
Po horké koupeli jsem se šla převléct do pyžama a šla jsem si udělat večeři. Na jídlo mi postačil obyčejný chleba s máslem a rajčetem.
Bylo půl deváté a já jsem začínala být unavená. Lehla jsem si na postel, lapla jsem do ruky mobil a napsala jsem Vadimovi.

Já: Tak copak dělá můj princ? :*

Vadim: Myslí na svou princeznu :)

Já: Už jsem unavená, tak se ráno uvidíme. Miluju tě♥

Vadim: Hezky se vyspi. To já tě miluju♥

Pousmála jsem se nad jeho poslední zprávou. Mobil jsem si položila na noční stolek, zachumlala jsem se do peřiny a po chvilce jsem usnula.

-------------------------------------
Ráno mě vzbudilo silné prásknutí dveří. Lekla jsem se. ,,Kde seš ty krávo?!"uslyšela jsem opilý hlas. Byl to táta. Takhle jsem ho ale nepoznala. Byl opilý a nevěděl, co mluví. ,,Tak kde se schováváš?" zakřičel ještě jednou. Začala jsem se bát. Co jsem mu provedla? Co se mu stalo? Bála jsem se otevřít dveře. Do očí se mi začali hrnout slzy. Oblékla jsem se a vzala jsem si batoh na záda. Ani jsem se nenamalovala, neudělala ranní hygienu, jen vlasy jsem si dala do drdolu a pomalu jsem otevírala dveře. Táta seděl v kuchyni. Bohužel si mě všimnul. ,,Tak tady seš ty mrcho" zamumlal si pro sebe a šel ke mně. Napřáhl se a dal mi velkou facku, až jsem sletěla na zem. Po tvářích mi stékaly slzy. On odešel do své ložnice a zavřel za sebou dveře. Zvedla jsem se že země a obula jsem si boty. Byla jsem strašně rozklepaná. Rukou jsem si utřela slzu a zabouchla jse za sebou dveře. Strašně mě pálila levá tvář. Podívala jsem se na mobil a za pět minut měl pro mě přijít Vadim. Sedla jsem si na zem před vchod a zkoušela jsem zastavit proudy pláče. Nešlo to.
,,Kate?!" zařval na mě z dálky Vadim. Běžel ke mně a já jsem si utřela slzy. Měla jsem rudou levou tvář a oči jsem měla opuchlé. ,,Kate co se proboha stalo?" přibližoval se ke mně, až se přede mnou zastavil a klekl si. Zvedla jsem hlavu a otevřela jsem své rudé, uplakané oči. ,,Kate co se stalo?" ptal se mě Vadim. Nadechla jsem se. ,,Táta se opil a z ničeho nic mi dal facku a nazývá mě krávou a mrchou". Když jsem to dořekla, ukápla mi další slza na tričko. ,,To si ze mě děláš srandu..." nepochopil to. Chytl mě za ruku. ,,Pojď, půjdeme ke mně. Dneska do školy nepůjdeme, musíš si odpočinout." Pousmála jsem se a on mi pomohl vstát.

Ahojda♥ Tento díl jsem vymýšlela celý den a teprve teď o půl čtvrté ráno jsem ho dopsala, tak snad se vám líbil :)
Určitě zanechte vote, pokud se vám tento díl líbil nebo mi napište nějaký milý komentář. Mám vás ráda!♥♥

Chance for love. // FF VADAK (DOKONČENO)Where stories live. Discover now