33.Díl

2.1K 224 7
                                    

Louis:

Natiskl jsem se na něj. Harry už se natahoval k dalšímu polibku, ale já semkl rty a na poslední chvíli se odtáhl. "Loui.." Zamručel nespokojeně. Svoje prsty vpletl do mých vlasů a jemně za ně zatahal.

"Zahrajeme si hru, co na to říkáš?" Uchechtl jsem se pobaveně a mezi prsty jsem vzal jeho zápěstí a stiskl ho. Na Harryho tváři se objevila bolestná grimasa. Zkousl jsem si ret a zase ho táhl pryč. Měl jsem v plánu ho dostat do pokoje, ale nakonec jsme skončili v obýváku, kde jsem ho povalil na gauč. Přeci jen to bylo blíž a já neměl náladu čekat. "Jakou hru?" Zorničky se mu rozšířily a sledoval mě.

Obkročmo jsem si na něj sedl. Přesněji řečeno..přesně na jeho chloubu, která se už přes kalhoty zvětšovala. Provokativně jsem se zavrtěl, než jsem si uvědomil, že se mu nesmím ukázat jako ten submisivní. Já jsem přece pravý opak. "Budeš odpovídat na moje otázky." Přikázal jsem šeptem a Harry mě jen rozpačitě sledoval a mlčel.

"Budeš mluvit pravdu, hm?" Řekl jsem a dlouze ho políbil. Rty a jazykem jsem se velmi pomalým tempem přesouval přes jeho čelist a krk až k lemu jeho trička.

"A co když ne?" Tiše a táhle vzdyhl. Varovně jsem se na něj podíval a surově mu sundal tričko. Odhodil jsem ho na podlahu a nemohl jsem odtrhnout oči od jeho hrudi a bříška. Pořád lehce dětské, ale přitom už mužné.

"Nepokoušej se o drzost. Nejde ti to, maličký." Zakřenil jsem se a kudrnáček mi věnoval lehce ublížený pohled. Znovu jsem se sklonil a v sekundě si ho udobřil vášnivým polibkem. Spokojeně zamručel.

"Tak budeš mluvit pravdu?" Stiskl jsem jeho bok a prsty putoval víc nahoru k jeho bradavce. Začal jsem kolem ní kroužit a Harry vzdychl.

"Budu, slibuju." Zavzdychal a přivřel oči. Musel jsem uznat, že takhle bych se na něj chtěl koukat už pořád.

Vítězně jsem se usmál a prsty jsem doputoval k zapínání jeho kalhot. Moc mi to nešlo a tak mi s načervenalými tvářičkami pomohl a zbytek nechal na mě. Svlékal jsem mu je a celou dobu jsem ho hypnotizoval svým pronikavým pohledem. Odhodil jsem je přesně tam, kam to jeho tričko a znovu jsem se usadil na jeho rozkroku. Nevím proč, ale tohle místo se mi zamlouvalo a mému zadku očividně taky.

"Lou.." Zavzdychal ztrápeně a rukami se snažil dotýkat se mě pod tričkem, ale já jeho ruce odstrčil. Ještě chvíli jsem ho musel potrápit. Svlékl jsem si tričko a provokativně jsem si zkousl ret. Viděl jsem na něm, jak těžce se mu dýchá. "Loui.." Zavrčel a vydechl.

Přišel čas na otázky. "Líbilo se ti to s Grimshawem?" Zamračil jsem se částečně. Potřeboval jsem odpovědi stejně tak, jako jsem v tuto chvíli potřeboval jeho tělo.

"Loui.."

"Odpověz." Zamumlal jsem.

"Jo, líbilo, ale.."

"Ale co?!" Stiskl jsem v rukou jeho boky a otřel jsem se o něj, což způsobilo to, že vykřikl nějaké nesrozumitelné sprosté slovo. "Ale co, Harry?!" Kousl jsem ho do spodního rtu. Chtěl mě políbit, ale nedal jsem mu příležitost. Odtáhl jsem se na pár centimetrů.

"Ale nikdy se mi to nelíbilo a ani nebude víc, než stebou." Koukal mi do očí. Nechtěl jsem, ale nedokázal jsem tomu zabránit. Jemně jsem se usmál a políbil ho. Teď už jsme nemluvili. Jen jsme si pár minut v kuse vyměňovali vášnivé, hladové polibky plné lásky a úlevy. Úlevy, že jsme teď spolu. Teď jsem totiž věděl, že je jen a jen můj. Alespoň prozatím.

Dokonce jsem ho nechal, aby mi svlékl kalhoty i s boxerkami. Pomohl jsem mu, zatímco jsem prohraboval jeho kudrlinky. Zajimalo by mě, jaké je bude mít až trochu víc dospěje.

"Ani nevíš, jak tě zbožňuju, Tomlinsoně." Zašeptal a znovu mě políbil. Jazykem jsem přejel po jeho spodním rtu a usmál jsem se.

"Mlč, kotě." Rukou jsem sjel níž a začal mu svlékat boxerky. S úsměvem jsem mu naznačil, aby si lehl na bříško a zezadu jsem ho políbil na krk a na rameno. Začal jsem mu vytvářet památku na dnešní noc a on jen spokojeně mručel. Věděl jsem moc dobře, že se mu to líbí a to mě vzrušovalo ještě víc.

Jazykem jsem zabíjácky pomalým tempem putoval po celé jeho páteři k zadečku. Plácl jsem ho po levé straně zadku. Dával jsem si pozor na to, aby ho to tak moc nebolelo. Zopakoval jsem to.

"Řekni, kdo chceš, aby byl v tobě.." Řekl jsem tiše chraplavě.

"Oh.." Zasténal tiše, když jsem jazykem obkroužil jeho vstup. Vždycky jsem chtěl tohle někomu udělat. Udělat někomu tak dobře a Harry je ten nejlepší adept.

Odtáhl jsem se. "Řekni mi to, Harry." Šeptl jsem.

"Ty..Chci tebe. Prosím, Loui, chci tě v sobě." Zasténal znovu a já už jsem to nedokázal vydržet. Vyhoupl jsem se nahoru a políbil ho pod ouškem. Celé jeho tělo se zachvělo a já se nasměroval k jeho vstupu. Neměl jsem po ruce lubrikant ani nic podobného a proto jsem si ho nemohl moc připravit. Nevypadal, že by mu to nějak moc vadilo.

Špičkou jsem do něj vnikl a on zakňučel bolestí. "V pořádku, Curly?" Pohladil jsem ho ve vlasech a políbil ho na spánek. Hlavu natočil tak, aby mi viděl do očí a přikývl. Začal jsem ho líbat a počkal jsem. Když přirazil proti mě, tak jsem to pochopil tak, že už je to pro něj lepší a přirazil jsem pomalu až po kořen.

Začal jsem rychleji přirážet do jeho těla a vzájemně jsme si sténali do rtů. Hladil jsem ho ve vlasech a nepřestával jsem. Harry se díky našim pohybům otíral o pohovku a to způsobovalo, že mi začal sténat do rtů ještě hlasitěji.

Ani jeden z nás to nevydržel moc dlouho. S výkřikem jeho jména jsem se udělal do jeho těla a chvíli jsem počkal, než se udělal i on. Odtáhl jsem se od jeho rtů a usmál jsem se.

"Ta pohovka byla drahá." Šeptl jsem se smíchem a pohladil ho na tváři.

"Máš peněz dost na novou, fotbalisto." Zaculil se a unaveně přivřel oči. S směvem jsem z něj vyšel a vzal si ho do náruče. Oblečení na zemi jsem nechal být a vzal jsem ho k sobě do pokoje. Přikryl jsem nás a políbil ho na čelo.

"Už mě od sebe neodháněj." Přitulil se ke mně. Hladil jsem ho na jeho nahém těle a políbil ho.

"Budu se snažit." Usmál jsem se a jen tak mlčky jsme se k sobě tulili a užívali si toho druhého. Za tu noc jsme se milovali ještě jednou a já měl pocit, že zítra se nepostaví ani na nohy. Alespoň se o něj postarám..

Ten od vedleWhere stories live. Discover now