3.❤️ "...rád jsem tě poznal"

937 48 5
                                    

Písnička - Save me 😍❤️❤️
"Ehm..." Hodila jsem nechápavý pohled na Sally a... Tonyho syna.
"Tak zase někdy, třeba v klubu," mrkl na mě Zack a daroval mi úsměv.
"Jo a nebo až půjdeš navštívit svého otce," poslední slovo jsem spolkla, protože jsem stále neměla tušení o co jde. Nemůže to být syn Starka s Pepper. Na to se znají dost krátce a jemu mohlo být kolem pětadvaceti.
Pak už jen zmizel za rohem a já se pustila do papírování a jiných činností, kterýma mě Sally zaúkolovala.
...
Cinkl výtah a z něj vystoupil Tony se Zackem, šel ho nejspíš vyprovodit. Cestou na mě 'barman' jedním okem mrkl a já nezabránila úsměvu, který se vytvořil na mých rtech.
"Lilly?" Zvolal na mě Anthony, když po Zackovi zaklaply dveře. Jen jsem kývla hlavou a on pokračoval "pojď se mnou nahoru asi bych ti měl co vysvětlovat."
'No to máte pravdu!!' Mihlo se mi hlavou a úsměvem ho následovala.

"Nejspíš jsi zmatená co?" Zašklebil se a podrbal si zátylek.
"Ne vůbec ne... Jen si sem nakráčel barman v obleku a řekl, že je váš syn. Ale ne, nejsem vůbec zmatená," řekla jsem to snad tím nejvíc ironyckým hlasem, kterej vůbec jde a taky jsem si za to dala v duchu velkej pohlavek, nesmím přece přijít o tuhle práci. Ale Tony se nad tím jen zasmál.
"Říkal, že jste se potkali v klubu. A taky že jsem vybral dobře," nadechl se a pokračoval "ale teď jak... No abych ti to vysvětlil co nejjednodušeji."
"No... Tak můžete začít," zdvihla jsem obočí a čekala na vysvětlení.
"Jednou jsem potkal jednu ženu... nečekaně," zasmál se a navlhčil si rty "a bylo to na jednom večírku takže prostě ženská na jednu noc," opět si dal pauzu a zadíval se mi do očí. Řekla bych, že čekal na to co řeknu, ale já jen pokývala hlavou.
"Zjistil jsem, že to byla prostitutka, ale v tu chvíli mi to bylo fuk. Abych to ujasnil... v tu chvíli jsem byl maličko namol," povzdechl si a já pochopila, že na tu chvíli zavzpomínal.
"A dál?" Zeptala jsem se nedočkavě.
"Po roce mi zavolala, že před pár měsíci porodila syna a že by chtěla test otcovství. Já si byl na sto procent jistý, že není možnost na to aby byl můj. Ale byl... Řekla, že si ho nechá a že nechce aby o mě někdy věděl pravdu. Dost se mě to dotklo, ale co jsem měl dělat a navíc... neměl jsem čas se starat o usoplený, pokaděný mimino," u posledních slov uhnul pohledem, nejspíš mu došlo že to nebyly úplně tak dobře vybraná slova, ale přesto pokračoval. "Když mu bylo patnáct, jeho matka se zdrogovala a tím pádem jsem se o něj musel postarat já a on zjistil pravdu. Z prvu byl naštvaný, Ell - jeho matka mu řekla, že jsem od ní odešel. Ale neměl na výběr, musel se mnou zůstat. Oba jsme se shodli na tom, že nejlepší bude když ho nebudeme světu ukazovat. Jeho život by byl plný novinářů a nebezpečí a to nedokážu dopustit. V osmnácti se rozhodl jít svou cestou, ale zůstáváme ve spojení. Popravdě... Divím se, že na to zatím nikdo nepřišel. A byl bych rád kdyby to utajení i zůstalo..." Tím jeho proslov skončil a vtrhnul na mne dlouhý pohled.
"Samozřejmě... Nikomu to neřeknu," usmála jsem se a zvedala se k odchodu.
"Dnes už můžeš jít domů. A zítra přijď přesně," zavolal na mě od stolu.
"Přeji hezký večer," řekla jsem a vstoupila do výtahu.

Vycházela jsem ze dveří Stark Toweru a hledala mobil v kabelce abych zavolala Clear jestli nechce někam zajít.
No a co myslíte, že se zrovna mě může stát? Do někoho jsem vrazila. 'Ale vždyť to není nic hrozného Lilly!' Jo, kdybych v ruce neměla mobil, kterej mi vyletěl a v tu chvíli ležel displejem na chodníku.
"Doprdele!! Mám ho teprve týden," zanadávala jsem a chtěla hodit naštvaný pohled na druhého vyníka. Jenomže kdo by to nebyl...
"Promiň, to jsem nechtěl," omluvil se mi špinavý blonďák. Pokud vám to ještě nedošlo tak to byl ten slavný Avenger - Capitan America.
"Sakra před vámi bych neměla mluvit sprostě, jste na to dost háklivý," zašklebila jsem se a sbírala mobil po zemi.
"Nemusíš být hned tak hnusná, nemůžu za to jen já," měl pravdu, ale tak byla jsem dost naštvaná, když jsem za něj dala skoro celou výplatu.
"Já vím jen mě to štve," hodila jsem na něj výmluvný pohled a chystala se odejít, když v tom mě chytil za pravou ruku a otočil k sobě. Protočila jsem oči a zírala na jeho nataženou ruku s telefonem.
"Pokud jsi chtěla někomu zavolat tak si půjč můj mobil," usmál se a já si mobil vzala. Vytočila jsem Cleařino číslo a volala.
(C-Clear, L-Lilly)
C - prosím?
L - ahoj, tady Lilly
C - odkud voláš? Co potřebuješ?
L - z telefonu Steva Rodgerse, no a jestli nechceš zajít na nákupy nebo tak...
C - děláš si srandu? Vezmi mi podpis nebo fotku nebo...aaaaa....
L - to jsem mohla čekat .... V tom tě nikdy nepochopím. Tak půjdeme někam nebo ne?
C - jasný.... Za půl hoďky ve Starbucks na New Stage.... A nezapomeň na ten podpis... Pá
L - čau
Otráveně jsem mu mobil vrazila do ruky a povzdechla.
"Mohla bych... Mohla bych požádat o podpis?" Ironicky jsem se usmála a nevěřila vlastním slovům. Věřte nebo ne, nikdy jsem nečekala, že bych tohle někdy řekla.
"Bude ti to stačit jako omluva za ten mobil?" Zeptal se a zvedl jedno obočí.
"No to nevím," zazubila jsem se a podala mu kus papíru, který jsem našla v kabelce. Podepsal se a přidal k tomu jeho fotku v tom svém opravdu 'cute' oblečku.
"To nosíte všude sebou?" Zasmála jsem se a ani nečekala na odpověď, otočila jsem se a šla.
"Jo, taky se měj hezky. Moc rád jsem tě poznal," z jeho hlasu jsem cítila ironii. Musela jsem se tomu zasmát.

A teď bych vám to měla nejspíš vysvětlit... Já ho nikdy neměla ráda, sama nevím proč, ale je prostě strašně upjatej a vážnej. Myslím že se snad ani nikdy neodvázal. Clear ho měla naopak vždy ráda. Já jsem zůstávala na Starkově straně.

...
"No ty si děláš prdel?" Vyjekla na mě Clear, když jsem ji řekla o mé... nehodě s 'Americou'.
( bademotion - Capitan Canada 😂😂)
"Prosím tě trochu se klidni. Nejsme tu sami," řekla jsem a porozhlédla se po zírajících lidech k našemu stolu.
"No tak mi řekni co v práci..." Šibalsky se usmála a já jí chtěla hrozně moc říct o Zackovi. Jenomže to nesmím...
"Vlastně nic zajímavého. Pořád papíruji a čumím do počítače," zalhala jsem a u slova 'papíruji' jsem si vzpomněla na smlouvu, kterou jsme s Tonym nedořešili.
"Nevěřím ti, ale vyzvídat nebudu," ona vždycky pozná kdy lžu.
Zašli jsme do pár obchodů a koupili si nějaký oblečení. Moc se mi nechtělo, ale nakonec mě přemluvila. Prý že teď budu určitě vydělávat mnohem víc.

...
"To je mrcha," zaslyšela jsem jen na druhé straně kabinky.
"Copak se stalo? Je ti to malý?" Zasmála jsem se
"Podívej se ven," zasyčela Clear.
Když jsem se podívala málem mi vypadly oči z ďůlků. Stál tam Cleařin kluk, teď už nejspíš bývalý, držící se s Alisou. Alisa je ten nejhorší člověk na světě... mrcha. Navzájem se nenávidíme.
"No tak to ne," šeptla jsem a navlékla si džíny. Vyrazila jsem z kabinky a vzala to do svých rukou. Jak jinak... 'Lilly se naštvala'

Ahojte šmoulové ❤️
Tak jak se máte?
Tady je další kapitolka (jakoby jste ji právě nedočetli) 👏🏼👌🏼😂 :D
Tuto kapitolu věnuji JoyMcGee i když nejspíš ani nečte tenhle příběh 😂 ale to je jedno ... Je pro ní ❤️
Určitě si přečtěte její příběh!!!! Je to dokonalost 😍😍
Tak se zase mějte... Čaute krásky/krasavci 😘💋

Not normal girl - with AvengersWhere stories live. Discover now