11

146 7 10
                                    

Ik ben meteen gestopt met Nico's les en ben nu in het bos aan het wachten op grover. Af en toe zie ik wat nimfen en aan ergens in de verte aan de rivier wat najaden. Dan hoor ik hoefgetrappel en zie ik grover aankomen lopen. Hij heeft een schep in zijn hand en een touw...? Hij gooit het net op de grond. "Je eerste les gaat over vallen maken. Als je dieren wilt vangen voor eten of monsters en vijanden zal dit heel veel van pas komen. Jij gaat vandaag een gat graven en er dit net over heen leggen en uiteindelijk met bladeren en takken bedekken. Maar maak het niet te stevig, want dan kun je er op staan. Ik ga weg en kom over een half uurtje terug en kom over een halfuurtje terug met een vriend van mij jij zult er voor moeten zorgen dat hij in het gat valt. Veel succes!" Ik knik en pak de schep van hem aan, grover gaat weg en ik begin met graven. Als ik denk dat het diep genoeg is kijk ik op mijn horloge en er blijkt al een kwartier om te zijn. Ik pak het net en gooi het er over heen zoals grover zei en ik pak wat takken en bladeren van de grond en leg ze voorzichtig op de val. Terwijl ik bezig ben komt er opeens een nimf langs. "Hey jij bent dat ene meisje dat was geraakt door Zeus." Ik kijk haar aan en knik. "Ik ben Lydia een nimf zoals je wel kunt zien. Wat doe je?" "Ik ben Liv, dochter van Hades. Ik ben bezig met een survival les die ik van grover krijg in denk dat je hem vast wel kent." "Ja hij is heel belangrijk voor ons de nimfen, najaden, saters en nog veel meer wezens, maar waarom krijg jij les van hem hij geeft nooit les je moet wel heel belangrijk zijn." " Ik glimlach en zeg:" Ik ga over 2 dagen op een queest in deze drie dagen krijg ik les van iedereen die mee gaat op de queest. We doen het voor de teamspirit ofzo, maar iedereen heeft dus zijn specialiteiten en ik leer op dit moment dus die van Grover." Lydia knikt en ik leg het laatste blaadje op de val. "Wat is dit?" "Dit is een val die ik moest maken van grover hij komt zometeen met een vriend van hem. Ik moet proberen die vriend in de val te krijgen. Hij komt over 5 minuutjes ofzo." Lydia knikt en opeens krijg ik een idee. " Omg Lydia ik heb een idee. Zou je mij willen helpen?"
" ja natuurlijk wat kan ik voor je doen?" "Zou je mij willen helpen met zijn vriend in de val te lokken?" " Ja natuurlijk" zegt ze met een speelse glimlach. "Hoe wil je dat ik dat ga doen." "Het is een vriend van Grover vriend dus een jongen jij bent mooi, ik hoorde dat nimfen goed kunnen flirten enzo je kunt misschien met hem praten ofzo en tijdens het praten loop je steeds meer richting de val totdat hij erin valt." "Jap dat gaat wel lukken. En kijk daar komt Grover al aan lopen met Omg nee." "Lydia wat is er?" Lydia word nogal rood. "Het is m'n broer......." "Hey Liv is het gelukt? Wie is je vriendin?" "Lydia?" Zegt de vriend van Grover." "Dit is Sem. En blijkbaar kent hij jou vriendin." "Grover dit is mijn zusje Lydia. Lydia wat doe je hier." Zegt Sem een beetje geïrriteerd. Volgens mij hebben Sem en Lydia niet zo een goede band met elkaar als ik en Thomas. "Ik ging kijken bij het meisje dat was aangevallen door Zeus. Ik wou weten wie ze was is dat zo een groot probleem." Zegt Lydia nogal bozig. "Weetje wat ik moet toch nog wat bespreken met Grover als jullie nu even daar gaan ruzie maken." Zeg ik terwijl ik een knipoog geef aan Lydia en wijs naar de val." Sem loopt er meteen heen wat ik niet echt had verwacht en gaat op de val staan hij valt er door heen. Grover geeft mij een klop op mijn rug." Goed gedaan Liv en het uur is om ik help Sem er wel uit komen ga jij maar naar je broer voor de laatste les vandaag." "Ik loop wel mee!" Lydia ren naar mij toe en we lopen samen het bos uit. Als we uiteindelijk bij het huis van de kinderen van zeus komen blijft Lydia staan. "Je hebt wel lef hoor." "Wat bedoel je?" "Na de aanval van Zeus kom jij nog in de buurt van zijn zoon." "Zijn zoon is mijn broer." "Omg." "Kom je nog? " "ik zie je later nog wel een keer ik ga bye!" Ik zwaai naar haar en loop dan weer door.

Heey ik ben weer terug van vakantie en heb een nieuw hoofdstuk voor jullie ik hoop dat jullie het leuk vinden!!' En ik heb een nieuw verhaal het gaat over een meisje dat op vakantie gaat en daar bevriend word met een misterieuze jongen waarvan ze niet eens de naam kent ze is heel Erg fan van Shawn mendes en zonder dat ze het weet is ze met hem bevriend geworden. Ik hoop dat jullie het willen lezen.

Dochter van een godWhere stories live. Discover now