2

299 19 3
                                    

Ik zit in de auto en staar het raam uit. Naast me zit m'n broer heel normaal muziek te luisteren alsof er niks is gebeurt. En voor me zit mijn moeder die zich sterk probeerd te houden, maar ik zie aan haar dat ze het niet aan kan. Ik denk terug aan wat mijn moeder mij vertelde voor dat we de auto instapte. "Ik wist het niet van jou vader liv. Hij heeft het mij nooit verteld." "Maar mam de vader van thomas dan?" "Hij had het mij wel verteld." Ik kan niet geloven dat mijn vader het niet eens aan mijn moeder heeft verteld. Oké ergens snap ik het ook wel, maar zou hij dan niet geweten hebben dat haar andere kind ook van een god was. Van zijn broer zelfs. Ik hoop dat ik hem nooit hoef te ontmoeten. Al zou ik het waarschijnlijk niet kunnen voorkomen. Thomas heeft mij verteld dat de goden soms nog langs komen op het kamp. Hij heeft zijn vader dus al ontmoet. Opeens schiet ik naar voren ik hoor de piepende banden van de rem, er knalt iets tegen mijn hoofd aan maar daarna is alles zwart.

Ik doe mijn ogen open en kijk om mij heen. Ik zie hele hoge tronen en ze zijn allemaal anders. Een man met een zwarte donkere baard op een hele zwarte troon. En naast hem zit een andere man met een hele witte baard op een witte troon en hij houd een bliksemflits vast. "Hoe kon je mij dat aan doen." "Geef jij dan echt om haar broer? Je hebt een vrouw en nog meer kinderen hoe kun je dan van elke vrouw houden?" De man met de witte baard was stil en de man met de zwarte baard praate weer verder. " Als dat zo is zul je begrijpen waarom ik van Samantha hield."

Ik schrik wakker en lig in een bed ik kan mij vaag iets herinneren van wat er is gebeurt, maar die droom was wel heel erg vreemd Samantha is de naam van mijn moeder zouden die mannen het over mijn moeder gehad hebben? Zou de man met de zwarte baard mijn vader hades zijn? Er spoken zo veel vragen rond in mijn hoofd en ik weet dat ik lang zal moeten wachten vooe sommigen eindelijk beantwoord zullen worden. Ik hoor voetstappen en zie dat er een bleke jongen op mij afkomt lopen. Nu pas merk ik waar ik ben ik lig in een zwarte kamer met een zwart bed eigenlijk alles wat zo'n beetje in een kamer hoort te staan is zwart. De jongen gaat naast mij zitten op een stoel en haalt een bekertje te voorschijn. Hij geeft het aan mij en zegt: " drink maar op." Ik ga recht op zitten en drink het op. Het is smaakt best wel lekker, het smaakt naar de cup cakes die ik en mijn moeder altijd maakten op de verjaardag van mijn broer. Ik schrik en probeer mijn bed uit te springen maar de jongen duwt mij terug. " Je moeder en broer zijn oke jij moet rusten dus blijf liggen." "Wie ben jij?" "Dat maakt niet uit ga jij maar slapen." "WIE BEN JIJ EN WAAR BEN IK!" Schreeuw ik nu wat ik beter niet had kunnen doen ik voel mij nu nog slapper dan ik mij al voelde. " Ik ben Nico di angelo." Zegt de jongen rustig. " je bent in het Hades gebouw in kamp halfbloed. Je broer heeft je hier heen gebracht na dat je bent aan gevallen. Je hebt lang geslapen en tijdens je slaap verscheen er een teken boven je hoofd. Onze vader heeft je opgeeist." " Wacht hoe bedoel je onze vader." " Zoals ik zeg onze vader. Je bent een halfgod dat wist je toch? Je broer zei dat hij het had verteld." Oke maar waar zijn mijn broer en mijn moeder?" "Je broer is oke hij is gewoon in het gebouw van zeus of hij is aan het trainen en je moeder is waarschijnlijk al in jullie huis." "Waar traint mijn broer voor." "Liv al je vragen zullen beantwoord worden maar nu zul je even rust moeten nemen." En met die woorden loopt hij de kamer uit. Ik doe mijn ogen dicht en val weer in slaap.

Ik hoop dat jullie het 2de hoofdstuk leuk vinden er is al 1 personage uit de percy jackson boeken nico di angelo!!!! Ik plaats volgende week weer een nieuw hoofdstuk

Dochter van een godWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu