0.9

236 8 0
                                    

Mac's POV:
Jag kände en hand på min axel och vände mig om. Helvete. Varför just idag? Räckte det inte med att hon vart med i mina drömmer hela natten? Räcker det inte med att hennes ansikte nästan hemsöker mig till döds?

- Hej, fick hon ur sig.

- Tiara, nej fan inte du.

Jag flinade. Självklart skulle karma slå tillbaka. Jag kan inte supa sönder mig själv, drömma om henne och döda en person utan att karma slår till. Varför hade jag inte det i baktanken igår? Just nu var hon den sista personen jag ville träffa.

- Japp hej på dig med, glad att se mig?

Hennes ögon är sönder gråtna och hon ser trött ut. Men endå kan hon få fram ett leende. Ett leende som kunde lysa upp den mörkaste vinternatten.
Skärp dig Mac. Behärska dig.

- Förlåt jag har bara sovit dåligt.

Jag ska egentligen inte klaga. Det syns på långa vägar att hon inte sovit en blund på flera dagar. Det märks att hon legat vaken om nätterna med tankar som åkt runt i hennes huvud. Det märks att hon är helt förstörd. Och så klagar jag? Jag har inte sovit dåligt. Jag har sovit underbart...

- Tror du inte jag märker det? Tror du inte att jag märker hur du mår med dina sönder gråta ögon. När jag ser hur sliten du är och hur mycket din kropp fått ta stryk. Du måste kämpa. Ge aldrig upp.
Jag tog ett andetag innan jag fortsatte,
Du måste ta dig upp på båda benen igen och kämpa för de som finns kvar, för dig själv. Du måste försöka nå upp till toppen igen.

Shit. Vad höll på att hända med mig? Vem citerade jag just eller var det där bara mina ord? När lärde jag mig dom? Hon tittar ner i backen för att sedan söka sin blick mot min. Jag tar upp mjölken och börjar att gå mot kassan.

- Du chockerar mig varje gång med alla dina nya sidor. Du har en kall sida, som är skrämmande. Sedan så har du en sida som jag gillar mer.. Din varma sida då du skrattar och är glad. Och så har du den här. Din poetiska sida...

Jag stannade mitt framför henne. Hennes skrattgropar började ta plats i hennes ansikte och hon brister ut i skratt. Hon fick mig att rodna. Fuck.
Ingen får mig att se dum ut.
Mac, behärska dig. Kom igen hon är en tjej, du utnyttjar tjejer. Du ligger med dom sen sticker du. Inget prat om saken. Jag tittar på henne och skakar på huvudet.

- Förlåt Mac förlåt.

- Jag måste nog gå och betala ska du med eller har du inte allt du behöver?

- Jo, jag har allt jag behöver.

Jag tog hennes korg med bröd, nutella, bananer och juice la upp de på rull bandet tillsamans med min mjölk. När jag är med betalar jag. Inget snack om saken. Hon gav mig en chockad blick.

- Så ska vi gå? Frågade jag henne.

- Hur mycket är jag skyldig dig?

- Haha , lilla älskling du är inte skyldig mig någonting. Hoppa in i bilen så kör jag dig hem.

TIARAS POV:

Han chockerar mig hela tiden. Han har flera olika sidor. Sin vanliga lite kaxiga men endå nyfikna, sin agressiva som jag gillar kanske lite för mycket och så har han den här.. Hans poetiska sida där han tar fram alla sina ord som han lärt sig på lektionerna när han valt att inte skolka.

Jag ville inte hem. Jag ville veta mer om honom, jag ville lära känna alla hans sidor. Även fast jag vet att jag inte borde.
Men jag kan inte låta honom vara. Jag måste ta reda på varför jag ska hålla mig borta, jag måste.

BAD BOYS LIEWhere stories live. Discover now