0.8

218 7 1
                                    

MACS POV:

Hon springer för livet, hon springer ifrån mig. Hon gör allt för att komma så långt ifrån mig som hon kan, för att överleva. Den självklara fullmånen lyser upp den mörkaste sommarnatten. Alla träd i skogen framhävs och det är som om all mark flytit ihop. Jag springer efter henne allt jag kan. Jag måste jaga henne ut till en gränd. Då vet hon inte längre vart hon ska springa och då kan jag äntligen utföra det jag tänkt göra i flera månader.

Hon stannar och tittar på mig med vett skrämda ögon och öppnar munnen för att ta ett djupt andetag. Kniven som hon håller i hennes hand är samma som jag dödade hennes farbror med. Hon är osäker och har ingen aning om vad hon ska göra här näst. Tidigare sprang hon för livet med hopp om att jag skulle tappa bort henne. Men aldrig i livet att hon skulle få överlista mig. Jag är smartare än så.

Mac fokusera. Rikta din blick mot henne. Få henne att veta vem som har makten. Ta ett stadigare grepp om den vassa kniven och rikta den mot henne. Skräm henne och visa att du äger henne.
Hennes blick blev vassare och vassare. Den är så vass så att den skulle kunna skära igenom den tjockaste betongen.

-Mac, vad vill du mig?

-Är inte det rätt uppenbart vad jag vill, gullet?

Innan jag ens hann blicka framåt kände jag 2 armar som höll om mig. De 2 armar jag älskar mest av allt.
Fan. Jag glömde, hon vet min svaga punkt. Hon vet att hennes närhet får mig att lugna mig. Hon vet exakt hur hon får mig att sänka en kniv.

-Hjärtat lugna dig

Jag känner ett stick i magen. Jag tittat ner och ser blod forsa ner. Hon stack kniven i min mage. Jag faller ner till marken men är snabbt uppe på benen igen. Hon ska inte vinna över mig. Jag vet vad jag måste göra. Jag tar ett stadigt grepp om kniven samtidigt som jag håller enda handen för hålet där en kniv just suttit. Detta är sista gången jag ser henne. Detta är sista gången jag ser den vackraste kvinnan i mitt liv. Det är sista gången jag ser min älskade...

Jag andas djupt. Jag andas in känslan av makt ilska och hat.
Jag tar tag i henne för att sedan ta bort kniven ur hennes händer.
Det är hennes tur att känna sig förnedrad. Kniven jag håller i mina händer kastas mot hennes is kalla hjärta. Nu var det hennes tur att fällas ner till marken. Det var hennes tur att tappa blod, hennes tur att andas hennes sista andetag.

-Mac det enda jag gjorde var att älska dig.
-

Har du någonsin känt av att du drömmer men inte kunnat vakna? Har du funnit paniken till att du måste stiga upp ur sängen när morgonen gnyr, men du sover fortfarande. Har du någonsin vart fast i drömmarnas värld? Det är jag nu. Jag är fast i mina självklara mardrömmar om helvetet och jag får kämpa för att vakna upp.

Jag vaknar upp till en lukt av rök och sprit. En lukt jag har blivit så bekant med. En lukt jag till och med börjat gilla. Jag tar mig sakta men säkert upp ur sängen. Det känns som om ett baseboll rack träffade mitt huvud. Baksmälla, great.

Idag var det absolut ingen bra dag för baksmälla. Inte idag då jag behöver min hjärna som mest till att tänka fullt ut. Jag gick ner till köket, tog fram ett glas och fyllde det med vatten. Solen lyste och klock slaget hade just slagit lite över 2. Jag tog fram en alvedon och slängde in den i munnen samtidigt som jag svalde ner den med vatten.

Jag öppnade kylskåpet med hopp om att det skulle finnas färsk mjölk jag kunde få i mig. Självklart är det tomt och det är ett tecken på att jag måste handla.

Det är det absolut värsta som finns. Jag kan städa och jag kan tvätta utan problem men att gå runt i en mataffär hatar jag. Jag tog på mig ett par slitna jeans och en svart långärmad tröja. Jag vill inte ha blickar vilandes på mina armar och bröst. Det är där alla ärr finnss. Alla ärr efter tortyren och alla knivar jag fått riktade mot mig.

Jag ställde mig framför spegeln och studerade mig själv. Jag hade blivit en aning muskulösare och brunare. Mitt hår var kaos. Man skulle kunna jämföra det med ett fågelbo som inte blivit färdigbyggt. Jag drog snabbt handen igenom mitt fågelbo. Det fick duga. Jag kommer endå inte träffa någon.
Jag slängde på mig skorna och satte mig i bilen.

TIARAS POV: Jag öppnar kylskåpet. Det finns absolut ingenting jag kan äta. Allt är äckligt och pappa är inte hemma. Jag måste handla. Jag springer snabbt uppför trappan och in i mitt rum. Borstar igenom håret, sätter på mig mina svarta yoga byxor och ett linne. Jag orkar inte bry mig längre hur jag ser ut. Det finns så mycket viktigare saker att fokusera på. Som tex Mac.. Det är något inom mig som längtar efter hans beröring. Jag hatar honom fast jag gillar honom på samma gång. Men jag har alltid dragits till gåtor som inte är besvarade. Och det är just det han är, en gåta och jag vill hitta det rätta svaret. Jag måste få reda på vad han döljer och varför han är sä hemlighetsfull. Varför han ber mig att hålla mig borta.

Mina ögon är fortfarande röda av alla tårar, och det är omöjligt att täcka.
Jag låste dörren och gick.

Ingens POV: Tiara står vid brödet när hon plötsligt får syn på Mac som står borta i hörnet vid mjölken. Hon lyfter blicken och studerar honom, snygg som vanligt. Hans rufsiga hår och de slitna byxorna gjorde så han blev lite åt bad boy hållet. Men det var just vad han var. Tiara tog upp brödet för att sedan bege sig fram mot honom. Hon tog han lite på axeln innan han vände sig om.

-Hej

-Tiara, nej fan inte du

---------------------------------------------------------
Hej hej! Verkligen tack för över 500 läsare! Blir så glad över att se att folk faktist läser det jag skriver. Försökte slänga ihop ett kapitel och få det så bra som möjligt med tanke på omständigheterna. Men hoppas ni gillar det och inte blir alltför arga för att jag slutar mitt i.

Kram,Stephanie

BAD BOYS LIEWhere stories live. Discover now