0.2

345 6 0
                                    

Tidigare: " När jag ätit klart borstade jag tänderna ännu en gång och gick och lade mig. Tänk vad mycket som kan hända på en dag var den sista tanken innan jag somnade i mina sköna fluffiga säng."

Jag vaknade utav att pappa kom in i mitt rum och skrek att det var frukost. Han var alltid morgon pigg och gjorde antingen bacon och ägg till frukost eller någon hälso smoothie med alla ämnen i som skulle vara bra för kroppen tydligen. Men de var endå rätt goda. Jag skrek att han skulle gå ut med en gång som vanligt. Jag var verkligen ingen morgon människa, dessutom inte när jag legat vaken hela natten. Jag reste mig upp med viljan att ligga kvar i sängen. Jag gick ned ännu en gång nerför den välkända trappan och gick in i köket. Pappa hade dukat till 3.

- Vem är den tredje?

- Beatrice vem annars?

-Pappa..

Han ställde genast undan tallriken glaset och gaffeln och kniven. Stackars pappa.. Bacon, ägg, juice, mjölk, smör, ost och bröd stod på köksbordet.

Han var inte som vanligt han satt och petade i sig maten och slängde resten. Han brukade alltid äta upp. Han hade på sig en svart långärmad tröja och svarta jeans från märket lee. Jag betraktade honom uppifrån och ned. Hans larm satt på byx linningen.

Larmet var han tvungen att ha ifall han blev överfallen. De ger iväg en tyst signal till FBI avdelningen och de kan lätt läsa av igenom gps var han befinner sig och skicka en patrull. Rätt coolt om ni frågar mig. Det var onsdag och han skulle jobba som vanligt.

- Pappa ska du verkligen jobba idag?

- Ja det ska jag, jag måste.

- Men pappa..

- Hejdå Tiara ha en bra dag jag bad din faster komma och titta till dig senare under dagen. Och om du vill kan ni hitta på något för att få dig på andra tankar.

Han pussade mig på pannan, tog sin portfölj, bil nyckeln och gick ut och satte sig i sin svarta Range rover. Jag ställde mig bakom gardinen till fönstret så jag såg honom. Han hade inte startat bilen ännu. Han satt vid förarsätet med händerna i håret. Han rufsade till det för att sedan starta bilen och åka iväg.

Jag plockade undan och hoppade sedan in i duschen. Jag rakade benen och resten av delarna på min kropp.

Rakbladet kändes så skönt mot min hud. Undra hur det skulle kännas om jag skulle dra den mot min handled. Skulle min smärta försvinna? Jag satte Rakbladet på min handled och brast ut i gråt. Det var ju alltid jag som stoppade Bea. Och nu försökte jag göra samma sak. Jag kastade iväg rakbladet precis som jag gjort med Beas.
Hennes självskadbeteende var så svårt så hon kunde inte ha en enda rakhyvel i närheten. Jag sköljde av mig ännu en gång innan jag gick in i min wic drog på mig underkläder och ett par slitna ljus blå jeans och ett ljus rosa tight kort linne. Jag orkade verkligen inte bry mig. Jag sket i att sminka mig och satte bara upp mitt hår.

Jag bestämde mig för att gå ut i det fina vädret. Himlen var knall blå och gräset var grönare är gurka. Det var en fin dag för att vara på stranden. Men det fanns det folk jag helst ville undvika. Massvis utav mina vänner hade fått höra om Bea och skrivit sorgsna sms till mig och ringt mig x antal gånger. Leon var värst. Han var min allra bästavän och visste allt. Han var så orolig och ledsen.

Han är världens bästa. Men inte ens honom hade jag svarat. Jag klarade det inte. Jag gick längre och längre ner på gatan. Barnen var ute och lekte. Det skrattade och log. Cyklister cyklade förbi och familjer var ute i sina trädgårdar. Alla verkade så lyckliga. Jag bestämde mig för att gå till klippan jag var på dagen innan. Jag gick precis samma väg som jag sprungit. Skogen var mycket finare i dagsljus.

Man såg verkligen hur skogen lös upp allting omkring. Det var så grönt. Fåglar satt och kvittrade och rådjur stod på en äng och åt. En typisk sommardag.

Jag kom fram till klippan och fick mig en chock.
Jag stannade upp. Mac satt på samma klippa som vi vart på igår med en gitarr i handen och sjöng.

" I don't care I can't hate you If you are not here. Once you go never ever turn around. I'am secistfind then I burn, oh you got to live before you learn. And I wanted the truth but sometimes the truth hurts. And my angel with her dirty wings. She used to make me smile. But she keept all of her secrets locked inside."

Där slutade han. Han hade fortfarande inte märkt att jag stod bakom honom. Han sjöng så otroligt fint. Det kunde jag aldrig tro om honom. Jag applåderade och han vände sig om hastigt.
- Vad gör du här?

-Jag skulle precis fråga dig samma sak.

- Jag brukar komma hit för att få känna lugn. För att få komma bort ifrån resten av världen ett tag och glömma allting.

Han lät så poetisk.

- Och så kom jag och förstörde allt igår kväll. Men det var faktiskt utav samma anledning. Jag ville glömma. Jag ville springa iväg...

Han tittade på mig och förstod att något var fel. Jag skakade på huvudet. Och lade mig på rygg och suckade.

- Jag bad dig hålla dig borta ifrån mig varför lyssnar du inte?

- Wow chilla jag visste väll inte att du var här?

- Nej troligen inte.

Han lade sig bredvid mig och tittade på mig. Han studerade mig från topp till tå och slog mig lite lätt på magen. Jag brast ut i skratt eftersom jag var så otroligt kittlig. Och varenda liten beröring på min mage gjorde mig så att jag började garva han log och tittade på mig. Denna gången på mitt ansikte.

- Du är vacker..

Jag försökte ta in hans ord du.är.vacker. Det lät inte som honom. Jag började skratta en aning.

- Tack, säg om det där.

- Men vill du ta livet av mig eller? Tror du det här är något jag brukar göra? Tror du jag brukar sitta på en klippa med en tjej och bara prata? Tror du jag brukar spendera en hel natt nykter med en tjej som jag inte ens ligger med? Detta är helt nytt för mig. Helt jävla nytt.

Wow. Ord för ord spottade han ur sig och de fåtal orden gav mig ännu en uppfattning av honom. Han var rädd. Han var rädd för att spendera tid med en tjej. För att skratta och ha kul.

- Hey jag menade inte så, svarade jag.

Jag la min hand på hans ben för att lugna honom. Han drog händerna igenom sitt hår och lutade huvudet framåt.

- Jag har varnat dig men du lyssnar inte, det är för att skydda dig.

- Skydda mig mot vad?

- Ingenting, svarade han kallt.

Hans blick lyftes upp och våra ögon möttes. Vi satt bara och stirrade på varandra som två dumma idioter. Han lyfte sin hand för att smeka min kind. Han drog sakta sin hand nedför min kind. Det var världens bästa känsla. Vad gjorde hans beröring med mig. Åhhh han kunde gärna fått fortsätta.

- Tiara, vad gör du med mig?

Han skakade på huvudet och tog bort sin hand. Han kunde låtit den va där för alltid. Jag hade absolut ingenting emot det.

- Du jag måste dra, vill du ha skjuts hem?

- Nej det är lugnt..

- Är det säkert?

- Ja åk du.

- Ha det så bra!

Han tog gitarren i sin hand och vände på klacken och begav sig upp till sin älskade moped. Han vinkade lite lätt och jag satt kvar och bara glodde när han åkte iväg. Fan han är borta, igen.

-----------------------------------------------------------------
Låten som han sjunger heter : In my bones- Ron Pope
Hoppas ni gillade kapitlet!

BAD BOYS LIETahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon