200 Vote

63 5 2
                                    

Arkadaşlar vote vererek beni gerçekten mutlu ettiniz. Sizlere çok şey borçluyum, sizleri gerçekten çok seviyorum. 200 vote için gerçekten herkese çok teşekkür ederim. Öncelikle size bahsetmem gereken bir kaç konu var; " Özenti bir kitap!." diyen çok oldu evet ama bu konuda size bahsetmedim, bu kitap özenti değildir, kesinlikle kendi hayal gücümden oluşan bir takım şeylerin kitaba dökülmüş halidir. Kesinlikle garip bir hayal gücüm var :D. Kitabın özenti diyen kişilere bir kaç lafım olacak; Seni sen ilgilendirirsin benide ben, benim yazdıklarıma laf edemezsin çünkü bu benim yazdığım bir şey, benim hayal gücüm. Ayrıca hadi diyelim özentilik yaptım peki bundan sanane, bu benim kitabım. Önyargınla beraber lütfen bana bulaşma!.

Evet doğa üstü şeyler yazıyor olabilirim, böyle şeylerden çok var ve ben bazı yerlerde sıkışıyorum, ne yazacağımı bile bazen hemencecik unutabiliyorum. Bazen hikâye farklı bir yere geçecek diye korkup bütün bölümü baştan yeniden yazdığım oluyor, ben yeni bir bölüm paylaşmadan önce onu tekrar tekrar okur gözden kaçırdığım yanlışlarını düzeltirim. Evet kitabın ilk bölümlerinde çok eksiğim var ve ben bunları tamamlayacak, düzeletecek kadar vakit bulamıyabiliyorum. Benim için çok zor bir kitap aslında ama ben yazarken keyif aldığım için ve beğenenler bana göre çok olduğu için ne olursa olsun yazacağım. Bölümler çoğunlukla geciktiği için sizden özür diliyorum arkadaşlar.

Evet esas konumuza gelirsek, 200 vote'a adanan sizler için bir takım şeyler olacaktı. Şöyle bir kaç şey ayarladım sizin için, çoğunluk neyi seçerse ona göre davranacağız.
1. Sonraki bölümlerden bilgiler, kesitler.
2. Son bölümümüzde ölen kişinin kim olduğu.
3. Kayla ve Kevin'ın ileride kavuşacağı tüm güçler.

1 hafta sürecek bir seçim. Evet kabul ediyorum bu üç seçenek pek güzel gözükmüyor. 400 vote da daha güzel şeyler gelecek buna emin olun. Bu arada bunları yorum olarak veya mesaj olarak bana iletebilirsiniz. Şimdiden hepinize teşekkür ederim. Bir dahaki bölümde görüşmek üzere arkadaşlar kendinize iyi bakın.

BEAUTİFUL MEMORİES (Jelena)Where stories live. Discover now