30. Bölüm

6.9K 494 336
                                    

Herkes Sehun kaza yapsın diyordu değil mi ??? :3  Acaba ne oldu?? :D

********

''Evet sayın motor sporu tutkunları, iki hafta sonra yapılacak olan Grand Prix'e hazır mısınız?'' sunucu söylediğinde, tribünlerden büyük bir uğultu koptu.

Yarışın başlamasına çok az bir zaman kalmıştı ve dünyanın her yerinden pek çok hayran bu yarışı izlemeye gelmişti. Asıl yarışa iki haftalık bir süre olmasına rağmen, katılım oldukça fazlaydı ve sıralama turlarının yapılacağı alan şimdiden ağzına kadar seyirci ile dolmuştu.

''Wooaah!! Harikasınız buradan bile oradaki enerjiyi hissedebiliyorum.'' İngiliz sunucu Edd bize bunları söylerken, hemen yanındaki arkadaşına döndü.

''Evet John sen nasıl hissediyorsun? Seyirciler oldukça ateşlenmiş gibi?''

''Ben nasıl mı hissediyorum? Dostum wooahhh!!! Cidden ortam çok güzel. Japonların bu kadar harika bir pist hazırlayacağını düşünmüyordum. Arigato'' ikisi de gülüp devam ettiler.

''Cidden harikalar. Asıl konuya gelirsek takımlar hala pistteki yerini almadılar. Muhakkak ki hepsi son kontrolleri yapıyorlar. Yaklaşık olarak-'' sunucu Edd kolundaki saatine baktı. ''-Bir saat kadar kısa bir zaman kaldı. Birazdan hepsi alandaki yerini alacak ve asıl yarış için, kimin önde başlaması gerektiğine karar verecek olan sıralama yarışını yapacaklar.''

''Araya giriyorum dostum ama, elimdeki kağıtlar arasında tüm ekiplerin isimleri var ve dikkatimi çeken önemli bir ayrıntı var.'' John söyledi.

Edd merakla söyleyeceği şeyi bekledi. İki sunucunun da kulaklığı ve onlara ek olarak ağızlarına uzanan birer mikrofonu vardı. Yarış dünya genelinde gösterildiği için, uzun zamandır böyle şeylerin sunuculuğunu yapan iki adam, şimdi de Japonya'daydı.

''Ünlü yarışçı Kim Kai'yi eminim çoğumuz hatırlıyordur.''

''Hani şu talihsiz kazayı yapan yarış dehası''

''Evet dostum. O da bugün buradaymış''

''Ciddi misin? O da mı yarışanlar arasında?'' Edd çok heyecanlanmıştı.

''Hayır adamım öyle değil. Oh Sehun'un takımının baş teknikeri olarak buradaymış.'' John açıkladı.

''Aaa evet şimdi hatırladım. Birkaç yıl önce kendine özel bir tamirhane açtığıyla ilgili ufak bir haber okumuştum.''

''Otomobillere olan tutkusundan vazgeçememiş anlaşılan.''

''Sanırım öyle. Dostum kaldığımız yerden birazdan devam edeceğiz, şimdi ufak bir araya girmemiz gerekiyormuş.''

''Peki.''

''Reklamlardan sonra yine buradayız. Ekranlarınızın başından ayrılmayın.''

*****

Sehun, derin bir nefes alıp üzerindeki tulumu düzeltti. Her seferinde önemli sıraları o alsa bile, yarışa başlamadan önce hep gergin oluyordu.

''Sakin ol Sehun. Sadece sıralama yarışı bu kadar gergin olma.'' Lay ona bakıp söyledi.

''Öyle ama hyung, nedense içimde garip bir his var.'' Sehun, Lay'e baktı ve gülümsemeye çalıştı.

''Yapma... senin harika bir yarışçı olduğunu tüm dünya biliyor.'' Lay ona gülümsedi. Sehun'un şu hali oldukça keyifliydi. Endişeli... Lay bu halini sadece otomobiller ile ilgili yerlerde görebiliyordu. Ancak Lay'in görmek istediği diğer bir hali ise Sehun'un perişan, üzgün ve korku dolu yüzüydü.

EL DORADO √Where stories live. Discover now