9. Bölüm

5.7K 571 201
                                    

Medyadaki şarkı çok hoş dinleyin bence :D Bölüme de yakıştı :D Ayrıca medyadaki gifte tam SeBaek :D


*******


" Bu araba ile mi yarışacaksın? " Sehun arabayı alana getirip park etmişti. Soruyu soran ise Baekhyun'du.

" Evet , bununla yarışacağım." Sehun arabanın  kapısını kapatıp dışarı çıkmış ve yüzündeki gülümseme ile Baekhyun'un sorusuna cevap vermişti.

"Bunun güvenli olduğuna emin misin?" Sarı kafa , Baekhyun'un umurunda değildi ama olurda bir terslik falan çıkarsa kimsenin zarar görmesini istemiyordu.

"Merak etme, senden daha iyi olduğumu biliyorum. Dünya çapındaki yarışlara sen değil ben katılıyorum.  Bilgin olsun diye söylüyorum, çoğunda  birinci olan bu yakışıklı çocukla yarışacaksın. " Sehun , alaylı ve bir o kadar da kendine olan güveni ile söyledi.

Baekhyun,  şuracığa kusmak istedi. Nasıl bir egoya sahipti bu böyle. Gözlerini devirip, hıhladı. " Göreceğiz bakalım, kim birinci olacak. Kai'nin sizin tamirciniz  olmasını istiyordum ama , dostum kusura bakma şu dediğin şeylerden sonra zerre acımayacağım sana ."

Sehun, şaşkınca bakıp gözlerini kırpıştırdı. Köpek yavrusu onu eziklemişmiydi şimdi. Yine de Sehun'un kendine olan güvenini yıkamamıştı. " Bana bak köpek yavrusu, Kai ile nasıl bir ilişkin var anlamış değilim ama yarışı kaybetmek gibi bir niyetim yok." Baekhyun'un omzunu işaret parmağı ile dürtüp söyledi .

Baekhyun, şok olmuştu. " Sen biraz önce bana köpek yavrusu mu dedin?"

" Hmm, evet öyle söyledim" Sehun, yüzüne yan bir gülümseme yerleştirdi.

Baekhyun,  ise sinirden kudurmak üzereydi. Gözlerinden alev çıkarabilseydi emin olun Sehun çoktan yanmış olurdu.

Kai, ikisinin arasındaki gerilimi uzaktan hissedebiliyordu. Özellikle Baekhyun'un ellerini yumruk yapıp , burnundan soluduğunu görmüştü.

Chanyeol ile birlikte kenarda onların hazırlanmasını izliyorlardı. Bir yandan da Chanyeol,  başlarına gelenleri ona anlatıyordu. Kai'nin kulağı Chanyeol de, bakışları da yarış için hazırlanan Baekhyun ve Sehun'daydı.

" Diyeceğim o ki Kai-ssi,  gerçekten yardımına ihtiyacımız var. Bilmiyorum haberleri izledin mi ama iki gündür ciddi anlamda başımız fena halde dertte." Chanyeol söyledi.

Kai, Chanyeol'e dönüp,  " Geçen görmüştüm. Ama benden başka birisi de arabaları tamir edebilir. Eminim benden daha iyi olan ustalar vardır. " Dedi.

" Biliyorum başkasını bulabiliriz ama biz seni istiyoruz." Kesin kararlılıkla belirtti Chanyeol.

Kai, merak etmişti. " Neden ben?"

" Aslında tavsiye üzerine seni bulduk."

" Tavsiye mi?"

" Evet , benim kuzenim, yani eski tamircimiz o önerdi ."

" Beni nereden tanıyormuş? "

" Bilmiyorum ama cidden çok iyi olduğunu söyledi."

Kai, onu öneren kişinin kim olduğunu bilmek istiyordu. " Adı neydi? Kuzeninin? "

" Adı mı ?  Kris."

" Park olan Kris mi ?" Kai, tanıdık olan isimle şaşkınca sordu.

" Evet ama sen nerden biliyorsun?" Chanyeol'un de şaşırmasına neden olmuştu.

EL DORADO √Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin