1. Bölüm

8.2K 679 205
                                    


''Hadi Sehun biraz daha gazla. Bundan fazlasını yapabildiğini ikimizde biliyoruz'' ağzının yan tarafında duran mikrofona söyledi Chanyeol.

İçinde bulunduğu arabadan Chanyeol'un ona olan sataşmasını gülerek karşılık verdi Sehun. ''Kapa çeneni. Biraz eğlenmeme izin ver. Sürekli ben kazanıyorum. En azından iki üç dakikada olsa mutlu olsun.'' Rakip takımın sürücüsünü ima ederek dalga geçiyordu.

Chanyeol, kendi takımlarına ayrılan pit stop*** kısmında Sehun'a telsiz ile talimat verirken , Sehun da bu talimatlara uymaya çalışıyordu. Tabiki de Chanyeol sinir küpü olmuyordu. Kimi kandırıyoruz ki! Oh Sehun dan bahsediyoruz. Chanyeol her yarışta onun şişkin egosu yüzünden saçlarını yoluyordu.

''Sehun, yarış bittiğinde o kupayı kafanda kıracağım , haberin olsun'' takımdaki diğer çalışanları umursamadan, başındaki kulaklığa bağlı mikrofona bildiği tüm küfürleri saydırmıştı Chanyeol. Takımdakiler çoktan bu duruma alıştıkları için sadece gülerek ,Chanyeol'un ileri geri tur atmasını ve Sehun'a saydırmasını izlediler.

''Tamam tamam sakin ol. Bu konuşmaları tüm dünya duyuyor biliyorsun değil mi? Küfrettiğin yerlerde dahil olmak üzere.''

''Korece biliyorlarsa evet duydular. Sehun, arabayı neredeyse 300 km hıza yakın kullanırken , aynı anda bana laf yetiştirmeyi nasıl başarabiliyorsun?''

''Yetenek diyelim'' Sehun'un yüzü kaskın içinden gözükseydi ,kesinlikle dalga geçtiğini ima eden bir yüz ifadesi olduğunu bizde görebilirdik.

''Kafanı kesinlikle kıracağım Sehun. Pit stopa geldiğinde emin ol yapacağım''

''Tamam hyung , gelince kafamı kırabilirsin''

''Bak hala dalga geçiyor. İlerde ki virajı biraz daha dıştan almaya çalış ''

İkisi anlaşamıyormuş gibi gözükse de , aslında onlar harika bir ikiliydi. Konu yarış olduğunda , onlardan daha ciddisini bulamazdınız.

''Anlaşıldı. Dediğin gibi yapıyorum takımın lideri sensin.''


******


OH SEHUN (**** Dergisi . Şubat Sayısı 2015)

Yaş: 20

Boy: 1.80 cm

Kilo : 58 kg

Tecrübe : 17 Yaşından beri yarışlara katılıyor. Profesyonel yarışlara ise 18 yaşında dahil oldu. 2 yıldır profesyonel olarak yarışlara katılmasına rağmen, bir çok yarışta altın kupayı evine götüren adam oldu.

Muhabir : Bu ayki sayımızın röportaj konuğu , motor sporlarının genç dâhisi, kısa sürede bir çok başarı elde eden adam Oh Sehun. Merhaba Sehun.

Sehun : Merhaba

Muhabir : İlk önce klasik bir soruyla başlamak istiyorum. Bize biraz kendinden bahseder misin?

Sehun: * Oturduğu koltukta daha rahat bir pozisyona geçip, bacak bacak üstüne attı. Söyledikleri gibi bu çocuğun cidden uzun bacakları var* Tabi. Adım Oh Sehun. 20 yaşındayım. Güney Koreliyim. Ama uzun yıllar İngiltere yaşadım. Kendine güven konusunda benden iyisini bulamazsınız. Gerçi hoş Chanyeol bu durumdan nefret ediyor ama.*Burada hem menajeri hem de takımının lideri olan Park Chanyeol'a baktı. Sanırım Chanyeol ile bu konuda pek anlaşamıyorlar* Sizde gördünüz değil mi nasıl baktığını. Ona sorun, kesinlikle egoistin teki olduğumu söyleyecek. Ayrıca eğlenceli birisiyimdir. Gamsız olmak iyi bir şey değil mi?

EL DORADO √Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin