altı

1K 133 3
                                    

Kışın nasıl geçtiği belli bile olmadan baharın sıcak zamanlarına gelinmişti. Ashton hala aynı rutinleri tekrarlıyordu ama güneş ışınlarının yakıcı etkisi onu her zamankinden daha uyuşuk yapıyordu. Her şey aynı devam ederken mezarlığın ziyaretçileri değişiyordu. Ashton insanların kayıplarına bu kadar çok şahit olunca ailesine ve arkadaşlarına daha farklı yaklaşmaya başlamıştı, her an onları kaybedecekmiş gibi. Oğlunu kaybetmiş bir çift , her pazartesi gelip ölen eşine çiçek bırakan yaşlı adam , bir evsiz ve tabiki de sarışın kız vardı.

Ashton kıza garip bir yakınlık duyuyordu onu mezarlıkta görmek ne kadar sıradan olmaya başlasa da Ashton heyecanlanmadan edemiyordu. Kız pek konuşmayı sevmeyen biri gibi görünüyordu, Ashton cevap alamayacağını düşünerek onun adını bile sormamıştı. Zaten Ashton'nın kızın adından daha çok düşünebildiği tek şey öncekinden daha iyi bir tak tak şakasıyla kızı karşılamaktı. Çünkü daha önce kızla sadece bu şekilde iletişim kurabilmişti. Kızla ne zaman havadan sudan sohbet etmeye kalksa başarısız oluyordu. Tarihte daha önce tak tak şakasıyla birinin kız tavlayıp tavlamadığı merak konusuydu ama Ashton sabırlı olduğu taktirde tarihte bir ilk bile olabilirdi. Bir mezarlık bekçisi olarak heyecanlandığı tek konu bu oluyordu. Kızın ufak bir kıkırtısı bile onu ünlü bir stand upcı gibi hissettiriyordu.

Ve Ashton'nın beklediği gibi kız geldi. Solgun görüntüsü aynıydı ama gözlerindeki boş bakışlar yerini huzura bırakmış gibiydi. Elbette Ashton bunun tak tak şakaları sayesinde olmadığı biliyordu.

"Merhaba" dedi Ashton. Kız karşılık olarak ona kibarca gülümsedi.

Ashton "Sanırım dinlemeyi konuşmaktan daha çok seviyorsun?"dedi. Kız başını salladı.

Ashton heyecanla konuştu "Öyleyse anlatacaklarım ilgini çekecektir , bir grup kız benim hayalet olduğumu düşünüyor bunu bana Grady söyledi olayın aslını tam olarak ben de bilmiyorum.Ah sen Grady'i tanımıyorsun değil mi? Sana nereden başlayıp anlatsam?"

Ashton uzun süredir onu dinleyen birini bulamadığını fark etti. Heyecana kapılması bu yüzden normaldi. Ve fırsatını bulmuşken anlatabildiği kadar şeyi anlattı.



--------------------------

Telafi olarak ne kadar bölüm varsa yayınlıyorum :-)

Beklediğiniz günlerin acısını çıkartalım biraz ehehe

knock knock ↣ a.iWhere stories live. Discover now