Capitolul 12 The beginning of our love

1.7K 85 26
                                    

Hei dragilor, scuzati-ma ca nu am postat de mult dar nu prea am avut timp si nici nu am avut ideei foarte bune.Sper sa va placa acest capitol il scriu de 2 ore fara oprire.Si dupa cum vedeti  l-am facut si mai lung decat celelalte.Va pup:*!

[Si scuzati greselile,  dar este 4 dimineata:D ]

Capitolul 13 The beginning of our love

~~Din perspectiva lui Emma~~

Nu stiu ce trebuie sa fac, Harry m-a ranit, dar l-am iertat pentru ca tin foarte mult la el.Nu vreau sa se supere Louis pe mine, dar chiar nu am de ales, trebuie sa merg cu Harry pentru ca suntem amandoi in aceasta problema si nu vreau sa il las nici singur.

-Bine Harry, vin cu tine...i-am spus eu putin ingandurata si nu foarte sigura pe mine.Oare am luat decizia ? Oare o sa ma ierte Louis ca fug cu Harry acum ?Stiu ca nu merita, dar parca ceva imi spune ca este bine ca am ales sa merg cu el, ceva imi spune ca totul o sa se schimbe din aceasta clipa, datorita acestei alegeri.

-Doamne Emma, ce ma bucur ca ai ales sa vii cu mine, trebuie sa plecam acum ,altfel o sa se prinda ca "disparut"...mi-a spus Harry in timp ce isi punea micuta valiza in portbagaj

-Harry, eu sunt in rochie de seara cum sa merg asa? ...

-Vedem noi, iti dau ceva de la mine sau poate mai sunt ceva haine acolo de la sora mea.Nu mai avem timp sa te schimbi,vino! ..M-a luat de mana si mi-a deschis usa de la  masina sa.

**Dupa 30 de minute**

Nici unul dintre noi nu spune nimic.Linistea asta devine foarte enervanta.El este mult prea concentrat la drum iar eu sper de minute bune ca v-a spune ceva.Dar se pare ca nu prea are chef de conversatii asa ca imi iau inima in dinti si incerc sa fac o conversatie cat de cat normala cu el.

-Mdeci...am murmurat eu putin timida

-Deci...a spus el indiferent

-Ce faci?...am intrebat eu incercand sa ii captez atentia.Era imposibil ,nici nu se uita la mine, este asa de rece, dar nu inteleg de ce?

-Bine,tu? ..m-a intrebat el sec

-Uite Harry, ce se intampla cu tine? linistea asta ma omoara, nu ai spus nimic tot drumul...i-am spus eu vizibil enervata de situatia in care ne aflam.

-Nu s-a intamplat nimic...mi-a raspuns el scurt.Nu s-a intamplat nimic? Cum poate sa spuna asta cand defapt se vede contrariul.

-Bine, stiu ca ai ceva, dar nu stiu ce, asa ca te rog spunemi

-Ce este intre tine si Justin?....s-a rastit el al mine in timp ce a pus o frana brusca.

-Poftim?Ce este cu intrebarea asta?...l-am intrebat eu surprinsa

-Vreau sa stiu, ce e intre voi? Il iubesti? Ce are pestele acela slabanog si nu am eu?...

-Intre mine si Justin nu e nimic, suntem foarte buni prieteni....i-am raspuns eu urland

-Atunci de ce ai mers cu el la acel evenimen?Toata lumea crede ca formati un cuplu, de ce Emma? De ce?

-Harry ce e cu tine? De ce iti pasa? De ce te deranjeaza atat de tare situatia asta? Nu inteleg ce se petrece cu tine? In ultima vreme te comporti ciudat...

-Ce se petrece? Cum ce se petrece? Laso balta!....s-a rastit el la mine

-De ce vorbesti asa? Ce e cu tine?...Am urlat si eu la randul meu

Blinded by the BrillianceWhere stories live. Discover now