Capitolul 10 Are you a couple?

1.6K 82 26
                                    

Hei dragilor, am scris urmatorul capitol, sper sa va placa si in legatura cu urmatorul capitol , am sa il postez cand o sa se faca cateva voturi si niste pareri.Urmatorul capitol o sa fie putin mai  dirty sa spun asa.Sper sa va placa  si acesta, nu este foarte reusit .

[SCUZATI GRESELILE , NU AM APUCAT INCA SA IL CORECTEZ]!!

Va rog sa va uitati si la Videoclipul capitolului, se leaga foarte mult!

Capitolul 10  Are you a couple?

~~Din perspectiva lui Emma ~~

Cat de proasta pot sa fiu incat sa cred ca noi suntem prieteni?? De ce m-au durut cuvintele lui?Parca ma asteptam la alt raspuns, am vrut sa il ajut, baietii vorbesc cu in felul acela cu el pentru ca le place sa il tachineze si esste foarte amuzant cand se enerveaza, face pe bosumflatul si este foarte dragalas.Nu stiu de ce am acceptat sa locuiesc cu ei, intr-un fel imi pare rau , dar intr-un fel ma bucur ca i-am cunoscut pe baietii.Acum ma plimb prin Londra singura, imbracata foarte subtire si afara e asa  de frig si cred ca o sa inceapa o ploaie cam urata.Ma indrept spre un parc ,gandindu-ma la Harry, la felul cum mi-a vorbit, chiar m-au durut cuvintele lui.As vrea sa stiu de ce si-a schimbat atat de repede parerea despre mine ?Se pare ca nimeni nu o sa imi raspunda la aceste intrebari stupide din moment ce singura persoana cu care pot vorbi acum este cu mine insumi , ceea ce ma face nebuna.Gandurile mele au fost "deranjate" de o persoana care mi-a strgat numele si m-a facut sa ies din aceea conversatie .

-Emma? ...m-a intrebat un baiat aflat langa mine.

-Jusin? Ce faci tu aici singur?

-Asta ar trebui sa te intreb eu, unde e Styles? ...m-a intrebat in timp ce se apropia mai mult de mine

-Pai, ne-am cam certat si am iesit sa ma plimb si sa mai uit de probleme...am incercat sa zambesc , dar nu prea imi iesea

-Aaa, pai atunci haide sa bem un ceai sau o cafea , afara e asa de frig si tu esti asa de subtire imbracata , uite i-a jacheta mea,chiar nu vreau sa te racesti...a spus in timp ce imi punea jacheta lui pe umeri.

-Vino pe aici, masina mea e parcata putin mai incolo ..a continuat el.

-Bine! i-am raspuns eu in timp ce il urmam, parca nu e o idee rea sa imi fac prieteni noi, dar chiar nu as vrea sa il inrijorez pe Louis , asa ca am sa ii dau un mesaj si am sa ii spun ca sunt in oras  la o plimbare  si ca am sa iau un taxi spre casa, mai incolo.

~~Din perspectiva lui Niall~~

Toata lumea e agitata, toti o cauta pe Emma, iar mie imi este foame, nu am ce sa fac daca am un apetit atat de bogat.

-Baietii! Imi e foame!

-Nu din nou Niall, acum nu mergem la Nando"s , mai incolo, momentan stam sa aflam unde e Emma....mi-a spus Liam putrin ingrijorat, defapt toti erau ingrijorati.

-Off baieti, unde poate fii?....a intrebat Louis foaret suparat 

-Nu stiu, intreabal pe domnul "Cuceritor" aici de fata...a spus ironic Zayn

-Inca o vorba suvita si ramai fara freza...l-a amenintat Harry pe Zayn

-Nu te lega de suvita mea Cretule ca e razboi...a raspuns Zayn provocarii lui Harry

-Nu ma leg de nimic, atata timp cat iti tii gura si te gandesti unde ar putea fii Emma...i-a spus Harry vizibil nervos.

-Baietiii, am primit un mesaj de la Emma, mi-a zis sa nu  ma  ingrijorez, e plecata in oras, la o plimbare  si se intoarce mai spre seara acasa.

Blinded by the BrillianceWhere stories live. Discover now