Capitolul 4 O viata total diferita

1.6K 83 5
                                    

Hei dragilor, m-am gandit sapun continuarea mai repede, pentru ca am avut inspiratie, asta datorita comentariilor lasate de voi, va pup si va multumesc ca imi urmariti povestea, sperr sa imi votati si acest capitol si sa nu uiati sa imi lasa-ti parerile voastre .


            Capitolul 4 O viata total diferita


Am intrat in uriasa vila de unde se auzeau niste rasete , am mers cu Lou' pana in bucatarie ,iar acolo se aflau niste baieti atat de draguti, si foarte dulci!



-Hey Guys!! le-a spus Lou' baietilor care erau asezati pe canapeaua din living


-Louuuu', in sfarsit ,imi faceam griji ,cand l-am vazut pe Harry venind singur, ce bine ca ai ajjuns ...a spus unul dintre baietii de pe canapea...ce draguti erau, sperr ca nu sunt toti ca si Harry.


-Mda, ai adus ceva de mancare???a intrebat un baiat blond cu niste ochii albastrii minunati, doamne ce ochii poate avea baiatul acesta


-Ammmm nu chiar , baieti , ea este Emma!! i-a raspuns Louis blondului in timp ce arata spre mine...m-am rusinat cand toti si-au indreptat privirile spre mine.


-Uuuu...au spus toti la unison


-Sunt Liam ...si imi intinde mana aproape salivand.


-Bunaa, sunt Zayn  ...a facut o fata de mare cuceritor, nu ma prea impresioneaza dar e dragalas


-Hei, eu sunt Nialll ...mi-a spus blondinul intinzandu-mi mana.


-Buna Niall, si baieti, imi pare bine sa va cunosc ...am spus eu politicoasa  iar apoi mi-am dat geaca jos si m-am facut comoda pe canapea langa ceilalti.


Fetele baietilor cand m-au vazut fara geaca  au fost Poker Face,nu mai aveau mult si sareau pe mine.Erau foarte draguti toti, dar eu imi faceam griji pentru Harry, chiar nu vreau sa il enervez, am vorbit cu Louis despre asta dar dar....iar gandurile mele au fost intrerupte de Niall care urlaa din toti plamani..


-Baieti!!!!  Imi e foame!! Va inteleg tipa arata bine, dar  nu cred ca ati vrea sa vedeti un Nial infometat, asa ca vaa rooog haide-ti cu mine la Nando's , vreau un pui vreau 3 meniuri o cafea un iaurt cu fructe de padure si scortisoara si mai vreau sa mergem pana la magazin cand ne intoarcem sa imi iau frigarui, 3 budinci, 8 tarte cu mere si 3 pungi de popcorn,  nu de alta dar sunt sigurr ca diseara o sa plecati fiecare pe nu stiu unde si raman din nou singur cu Harry care bineinteles v-a sta toata noapte vorbind cu Blonda anorexica ....iar eu ,o sa stau singur in fata unui televizor uitandu-ma la emisiunile preferate ale lui buna,  asa ca nu mai comentati va roog si nu va mai uitati asa la mine...a urlat din nou Niall


Toti inclusiv eu ne uitam la el cu o fata intrebatoare.Oare acest om  suferaa cu capul? Cum sa mananci atat de mult?Cumm de nu e obezz?Si unde doamne incape atata mancare?Dar la intrebarile mele a raspuns Liamm, care se vedea chiar foarte calm, deci asta inseamna ca face des asa...


-Bun , deci baietii haide-ti la Nando's iar apoi il aducem pe Niall inpoi acasa si ne vom duce fiecare in drumul nostru , dar mai intai am o intrebare pentru Emm.Te superi daca vei ramane singura acasa?? adica v-a fii si  Harry dar nu cred ca v-a iesi din camera in urmatoarele 16 ore cand vom avem un interviu deci...vii cu noi sau ramai acasa??

Blinded by the BrillianceWhere stories live. Discover now