Capitolul 6 Party Time

1.6K 71 7
                                    

Hei dragelor, vreau sa va spun ca datorita voua scriu asa de des , nu este o poveste geniala stiu, dar daca voi vreti continuarea si imi votati capitolele eu scriu, ma bucur ca va place povestea.Acest capitol nu este foarte reusit, dar sper ca o sa va placa.

Capitolul 6 Party Time

~~Din Perspectiva lui Harry~~

Am ajuns si noi in sfarsit acasa, trebuia sa fac rapid un dush si apoi sa ma imbrac.Zis si facut dupa 20 de minute am fost gata pregatit de plimbare, ohh ce mai uram si eu plimbatul, pacat ca fetelor le place sa o lalaie prin parcuri, sa vorbeasca chestii dragute si sa plimbe caini.Bleackkk eu nu, ador sa stau in cluburi, sa stau cu multe fete si sa ma distrez, ohh ce o sa ma mai plictisesc. Am ajuns in fata usii lui Emma si am batut, am asteptat putin si am auzit un "Intra", am intrat mandru in camera ei, dar mi-a cazut fata cand am vazut-o.

-Wooow. Bunaa...am murmurat eu

-Bunaa, mi-a spus ea zambimnd,era imbracata intr-o rochita alba cu volanase, i se vedea foarte bine decolteul, dar era imbracata decent ,avea niste balerini in picioare si parul ii era impletit intr-o parte, ohh Harry nebunule mare noroc poti sa ai , castigi  un pariu,o invitatie in rai si un bonus, tipa asta arata bestial, cel putin pentru o noapte e destul de bunicica, dar gata cu pervesiunile sa trecem la treaba, ce nu fac eu pentru un pariu, sa inceapa teatrul.

-Areti superb....am spus eu prefacandu-ma uimit, defapt nu neaparat prefacandu-ma

-Mersi mult Harry. Mergem?...a intrebat aceasta

-Sigur, ce zici sa mergem pe jos pana in parc? am intrebat-o eu schitand un zambet

-E o idee foarte buna...mi-a spus zambind

**In parc**

~~Din Perspectiva lui Emma~~

Este asa de dragut si amuzant, ne-am plimbat prin parc si am povestit despre multe lucruri, la un momentdat, ne-am asezat pe iarba langa un lac si am inceut sa vorbim despre trecut , i-am povestit despre mine si despre cum este in orfelinat, iar el mi-a spus ca mama lui este mult prea protectoare si il enerveaza uneori.

-Harry credema, bucura-te ca ai o mama care te iubeste si a fost alaturi de tine in fiecare moment, cand ai avut prima boala de copilarie, cand ti-a fost rau, cand ti-a fost foame sau frig, bucura-te ca ai avut o copilarie fericita si ca nu ti-a lipsit nimic, ai fost lipsit de griji si cand ai vrut o jucarie ai primit-o ,bucura-te de fiecare lucru alaturi de familia si prietenii pe care ii ai, eu nu am avut asa ceva niciodata, singurul lucru avut a fost un pat unde sa dorm, eu nu am primit imbratisari sau pupicuri de noapte buna...am spus eu cu lacrimi in ochi

-Wow , gata scuze ca am inceput subiectul asta, nu am stiut ca esti asa de sensibila, nu m-am gandit ca este asa de groaznic si nu mi-am inchipuit ca acel upic de noapte buan si acele imbratisari pe care le primeam de la mama non-stop pot conta atat de mult pentru alte persoane, nu imi vine sa cred cat ai indurat si cat ai suportat...mi-a spus Harry surprins de ceea ce i-am spus

~~Perspectiva lui Harry~~

Nu imi vine sa cred cat a suportat, incepe sa imi fie mila de ea, ohh omule de ce trebuie sa te lasi asa usor impresionat? Bun gata cu subiectul parinti ca incep sa devin melancolic si eu trebuie sa castig pariul si punct.

-Uite , Emm, haide sa mergem la un club, poate asa o sa te mai inveselesti, o sa fie mai multa lume deci o sa ne distram , ce zici? am intrebat-o cu un zambet strengar.

-Sigur, de ce nu? oricum vreau sa vad si eu cum e in club, nu te rade de mine dar nu am fost niciodata intr-un club...mi-a spus ea rusinata, o doamne imi vine sa rad, cum sa nu fii mers niciodata in club? Cred ca daca bea un pahar de Jack e pe vall...

Blinded by the BrillianceWhere stories live. Discover now