Zece

464 43 16
                                    

Pe la 4 si 20 am oprit toti la un non-stop. Cobor buimacita, nici nu vreau sa stiu ce fata aveam si asteptam ca brad sa imi spuna ceva dar abea daca m a privit. S au dus toti gramada inauntru, dar eu am ramas pe bancheta din spate cu usa deschisa si picioarele afara. Am verificat telefonul, niciun mesaj de la mama, poate o sun dimineata. Imi cadea capul in maini pana vad o umbra indreptandu se spre mine. James vine cu doua doze destul de reci in mana si se sprijina pe masina.
-nu te ai trezit? intreaba in soapta
-ce vrei ba abea astept sa ma culc la loc. realizez ca am vorbit mai tare decat ma asteptam. pune degetul la gura si imi face semn sa tac.
-Scuze, zic si eu la acelasi volum cu el.
-pf ok, poftim. zice si imi intinde una din cutiutele negre pline cu suc.
Zic mersi apoi mai stam de vorba plictisiti. Ce sa si facem ca ii auzim pe nebunii nostri trei alergand spre masina. Kim in cius la tristan ai brad ca o momaie pe langa ei. Cuplul intr in masina si brad se duce si el sa deschida usa dar da nas in nas cu james. Blondul nu l baga in seama in prima faza dar tampitul ala mic striga la el sa plece. Ce a fost asta? Se uita si el dubios apoi incepe sa rada. Ii zambesc nedumerita, el se apleaca si ma pupa pe frunte apoi pleaca. Stau asa adormita tot cu cracii afara si ma uit dupa el dar vine bradiubu si ma apuca de picioare, le baga inauntru si imi inchide usa murmuramd haideee odata. Mama ce baiat suparat avem aici. Parca Kim se mai trezise, dar eu tot nu eram intreaga. Am incercat sa beau energizantul ala scarbos de la james, dar m am dat batut si i l am pasat lui tristan.
Iar am stat si am stat si m am uitat in fata dar nu aveam ce sa vad ca era intuneric. Deodata brad intoarce capul ala de nevastuica la noi. Se uita ce se uita apoi spune catre kim "vaca dracu ptuu". Imediat se repede si ea cu pumni si picioare in spatele lui. Devine din ce in ce mai ciudat... Ne-am culcat somnic pufos magie in buzunar vise placute. Cel putin eu, si cand m am trezit eram iar opriti intr o benzinarie. Toti pruncii din autobuze au coborat de parca erau inchisi pe viata in bucata aia de carne galbena si mirositoare. Ce bine ca sunt prietena cu kim si nu m a lasat sa merg cu aia. Imi vine si mie cheful, rad, ma bucur de viata si iar imi face capra aia cu mers stramb draci. Elly vine asa la mine fara nicio treaba si ma priveste atenta.
-esti mai urata decat ma asteptam. qhat the fucklw sgiel!? ce dracu i a venit si lu asta?
-Tu esti la fel de proasta pe cat ma asteptam. zic fara nicio retinere iar ea casca gurita aia rujata.
-iauzi panaramo. se pregateste, dar fac ochii cat cepele la cat tupeu are. Deja cativa se uitau la noi. L am vazut si pe Brad iesind din benzinărie cu tristan si kim.
-Ce fa? Tot eu sunt panarama?
-Da draguta, zici ca eu nu vad cum faci p'aici.
-Da cum fac "draguto"? Nu eu ma fâțâi dupa Brad si nu l las sa respire. am spus cand m a pufnit si rasul. Cat de adevarat... Ce buna sunt, 10 puncte mie.
Atunci baga si el un sprint pana la noi si ne pune mainile pe umeri amandurora.
-Ia fii tu atenta la mine, eu nu ma fatai si chiar asa nu vad ce te priveste pe tine sau pe oricine altcineva daca eu vreau sa stau cu iubitul meu.
A facut-o de oaie, amandoua ne-am uitat la el si atunci a luat mainile de pe noi, nu stiu de ce dar parea ingrozit.
-Nu-i asa motanel? mai spune ea
Era nedumerit, clar nu voia sa supere pe niciuna... Poate nu i merge cu mine si se intoarce la ea.
-Iauzi motanel. pun si eu paie pe foc.
N a spus nimic, s a dat mai in spate si a asteptat. Vine unul dintre profesori si ne linisteste. Ne trimite pe toti la masini nu inainte ca Elly sa l sarute dulce si mumos pe brad. Ea a plecat, el a ramas asa. Ne am uitat unul la altul, chiar mi am incrucisat mainile si am asteptat cu o expresie moarta.
"Nu te uita la mine" zice cu mainile in aer. Ma car si eu la masina. Deci nu imi pasa ce fel de limite intrec sau cu cine ma pun sau daca ma fac de ras. Asta e razboi.

Hai gata~ The VampsWhere stories live. Discover now