O-p-t

361 31 6
                                    

Ea isi facuse o coada impletita si il lovea pe brad cu ea. a facut asta de vreo cateva ori pana el s a enervant si a luat o pe sus. S au alergat, hah distractie mare si eu doar ma uitam scarbita... A prins o si a invartit o pana a pus o jos si amandoi s au uitat la mine atunci. Nu stiam cum sa le zic sa se impuste. Am scos un sunet de parca vomitam si ea a plecat nervoasa. Ea a inceput sa rada apoi s a asezat langa mine. M am tarat in partea cealalta a balansoarului apoi el a ras iar si mi a pus mana pe picior. Am pus mana peste a lui si am dat o la o parte. A plescait strambandu se si a pecat. Poate era mai bine sa tac... El incearca sa se apropie de mine sau sa isi bata joc? Zau daca stiu.
Se face opt si ceva si ne strangem pe niste banci din spatele vilelor. Eu stateam in poala la james si ceilalti pe acolo etc. Pacat ca ne mancau tantarii de vii. Am luat bluza de trening a lui james si imi era bine. Stateam si povesteam oarecum. Vorbeam de relatii, pfa cel mai naspa subiect. Daca nu pot sa fiu cu un om normal si cu brad atunci nu e bine ca nu ss potrivesc astea doua. Si asa elly se fataia pe acolo. Se dadea de a incapetelea si bombanea si ea ca e fericit ca are un iubit nu stii cum. Bai ba fetita stai asa. Pauza. Nu e iubitul tau. La faza asta au ras toti inclusiv brad. E clar ca nu vrea sa stea cu ea dar vrea sa o tavaleasca. Urat bradisor, urat.
Si incep sa comenteze baietii despre ce le place si ce nu la o fata. A iesit cu scandal.
-ba mie imi place sa fie draguta, zice unu
-da ma si sa fie de treaba sa tw intelegi cu ea stii ce zic, altu
-ba nu ma, sa fie buna
-daa sa aiba tate si cur mare (desteptul deceniului) zice altu
Imi venea sa ii dai un sut in cur sa il rimit pe marte.
-da ma asa ca kim kardashain
-sau ca amanda (o colega) zice unu
-nu ca niki, si au tot inceput sa vorbeasca despre noi asa ala dala, adica parca fiecare adauga ceva si fetele ziceau HEEI intruna. Si dintrodata ce sa aud, ceva destul de frumos dar pervers, brad zice si el mai pentru el "sau ca winnie" si wow atunci parca mi a luminat noaptea (pentru ca noaptea e intuneric te ai prins haaaa). Ne am si uitat unul ma altul, dar scurt timp ca a intors capul. M-am si inrosit jur.
Si mai pe seara ne bagam la camerele noastre. Ne facem baita asa apoi la somnic. Sunt obisnuita sa dorm mai dezbracata adica ce mare lucru, si m am culcat intr-un maiou, dar culmea pentru ca dormeam cu brad a trebuit sa pun si sutien pe mine si m a deranjat toata noaptea. Fix cand m am asejat in pat se uita si el asa si zice
-da de ce dormi cu sutien pe tine?
Mamama ce tampit cata vorbaraie are pe el. Si de prost gust. Da ce il intereseaza pe el? Si m am strambat ca nu stiam ce sa ii raspund si i am spus mai razand.:
-da ce vrei sa dorm fara?
A raspuns rapid si hotarat DA, si fara tricou.
Si m am uitat si mai uimita fara sa ma misc. Apoi imi face loc si zice, ai ma stai calma ca glumeam.
Ma pun in pat si incerc sa adorm. Chiar ma gandeam la cum ar fi sa avem o relatie. E scump si cand vrea face glume bune si e dragut. Prea rar din pacate... asa ca ma culc caci maine dimineata plecam sa vizitam nu stiu ce sa mergem la niste "discoteci".

Hai gata~ The VampsWhere stories live. Discover now