doi

554 43 0
                                    

ok. era zero apoi unu apoi doi, deci i am dumb:))

Cand masina opreste in sfarsit ma arunc ca o caprioara salbatica afara din ea. primul lucru facut de kim n-a fost sa se intinda, ea a fugit la tristan si a inceput sa faca schimb de saliva cu el in timp ce o pipaia in locuri interzise in public!! elly a fugit la brad cu bratele deschise, el bine inteles ca a primit o bucuros. de ce se imbratisa toata lumea in jucur meu? era seara, am mers in camere obositi. Bine, eu nu eram. Am dormit ca o vaca in masina. Kim a cazut ca un mort ocupand tot patul. Parca imi era si mila sa o trezesc, cum statea acolo ca un ingeras... Aa firai a dracu, mars acas' Am tabarat pe ea pana a cazut si s-a dat cu capul de noptiera. Nu imi pare rau. Am dormit bustean tot in haine largi. Dimineata ne-am prezentat la masa apoi profesorii ne-au zis despre activitatile de azi. Stateam toti in linie dreapta si ascultam... oh stai, tristan si kim isi dadeau limbi in gura.
Deci avem de facut echipe de cate patru, wow surprinzator, si sa mergem prin padure pana ajungem la un teren de golf, minigolf, ma rog, noi il foloseam la altceva. Prima data ne-am chinuit sa ajungem acolo. Zapacitii astia nu erau deloc atenti la drum, mai mult eu si Brad ne strofocam sa urmam harta. Pana la urma ne-am intalnit cu grupul lui Elly. Ea s-a dus direct la scumpul meu care a imbRatisato si a pupat-o pe frunte. Aia trebuia sa fiu eu! Da' cum sa fiu eu cand sunt inveliTa din cap pana in picioare in material textil si ea e atat de dezgolita? Serios, ii se vad sanii si fundul. Rau de tot, toti o priveau. Nu ca ar avea prea multe haine pe ea, dar iub o dezbraca din priviri. S-au gandit ei asa frumos sa mergem impreuna. Bun, acum nu mai sunt buna nici de suport de harta, am ramas in urma cu ochii in soare. In zece minute am ajuns pe teren asfaltat. Super fericita, Elly i-a dat o palma pe fund lui Brad si a fugit. el a alergat-o pana au cazut si s au rostogolit pe acolo. Imi venea sa ma arunc si eu sub pretextul "gramada cere varf". Am simtit un fund care se loveste de mine. Mama da ce fund. James "broad and bright" imi zambeste cu lumina in ochi apoi imi cere scuze. Si el e cam bun, dar prea inalt.
Profesorii isi fac aparitia si ne explica ce trebuie sa facem. Fiecare grup trebuia sa se dueleze cu altul si tot asa pana ramanea doar unul care primea ceva special, nu stiu,mancare, habar n-am. Suntem aici doar pentru distractie. Si sex in cazul lui Kim. Dar ce' sex si distractie inseamna acelasi lucru. Si incepem minunatul joc. James, Connor, Sofi si Elly sunt primi impotriva unor nimeni. O sa-i distruga muahahhaha. Profesorul le arunca un fel de minge care se deschide si o hartie cu un pix. Nimenii aia scriu un cuvant, la fel si ei apoi incep sa o arunce de la unul la altul. Connor ia mingea Ratatilor, vrea sa o deschida, dar e placat de un friar. Apoi ajunge la alt fraier si tot asa. S-au batut o gramata. Ideea era sa se tina unii pe altii ca sa aiba timp sa deschida mingea, sa ia foaia si sa o citeasca. Pana la urma Elly ii fute una la fraier si ii da timp lui Connor sa citeasca.
-Vampir
Bat palma gloriosi si fac loc urmatorilor. Cand vine randul nostru cu echipa lui Elly pentru titlu, ma asez mai in spate si nici nu ma astept, dar Kim imi paseaza foaia si ma lasa sa aleg cuvantul grupului nostru. Stau si ma gandesc... apoi scriu Puppy. Nici un sens stiu, dar asta mi a trecut prin minte. Ce sa zic Elly a vrut sa ma placheze si pe mine, dar i-am dat una de era sa ii scot toti dintii din gura. statea cu mana pe falca si gemea. Brad s-a dus s-o ajute in timp ce ma privea furios. Da' daca ma desfigura ea pe mine era ok? La naiba cu Brad asta

Hai gata~ The VampsWhere stories live. Discover now