s-a-s-e

462 36 4
                                    

Dimineata. Eu urata. Iubi disparut. Deja era tarziu si eu nu ma spalasem nici pe dinti. Ce greu m-am miscat azi, toti ma asteptau in curte cu jucariile pregatite. Vin si eu super aranjata si frumoasa, pe dracu. Dar nu inainte sa ii gasesc pupandu-se pe Brad si Elly in mijlocul sufrageriei. Profesorul ma ia peste picior, de parca nu eram si asa destul de dezamagita.

-Winnie, ce splendoare. Multumim ca ti-ai facut aparitia.

Trec in rand si imi iau arma. Periculos. 

Nu mai stam mult si incepem sa ne imprastiam in padure. Era cam plictisitor... cred ca ma dusesem departe ca nu mai era nimeni prin prejur. Nu am nicio dispozitie cand ma gandesc ca tarfulita aia e acum cu el, probabil. Si niciunuia nu ii pasa de mine. Ce are in plus fata de mine? E doar o curva, cine stie cu cati s-a mai culcat pana acum si avem doar 17 ani. Eu este fata cuminte, chiar daca asta nu il face pe Brad sa fie al meu.

Nu realizasem ca mergem asa ca nebuna si nici nu ma uitam in stanga, dreapta. Ma rog, cine sa fie pe aici?

Fix cand eram convinsa ca sunt singura am primit o minge in cur. Ma intorc furioasa si vad un fraierica dupa boscheti. Parca era mandru. Imi incarc si eu arma si il pic in frunte, mama lui a dracu.

-Heei, n-ai voie. Esti afara.

-Tu esti afara, in mortii matii. Carate!

Pleaca cu mana pe frunte si coada intre picioare. Mi-a venit cheful. Hai sa ciufulim niste ratati. Ma apropii de tabara unde toti erau intr-o alergatura continua. Intru si eu in joc. Alerg in spatele lui James si ii pun mana pe umar. Se intoarce dar nu e pe faza si il impusc tot in popou. Face "auch" si isi freaca zona ranita. Eu rad de el apoi merg mai departe. E asa cute. Jocul e aproape de final si nu cred ca am mai ramas multi. Din nou ma apropii de marginea terenului, dar nu-i nimic ca am obosit deja. Mai aud doua voci printre copaci si ce sa vezi? Cei doi porumbei n-aveau nici o treaba cu noi. Ei conversau si se sarutau. Frumos, hai ca m-am enervant iar. O impusc pe curva si ii vad pe amandoi cum ma privesc scarbiti, dezamagiti, dezgustati, ca si cum vroiau sa ma omoare. Fug incotro vad cu ochii si nu mai astept un raspuns. Il bate pe umar ca sa ii dea bice si el incepe sa ma urmareasca, Parca eram... idk tom si jerry. Alerg si alerg si el e chiar in spatele meu dar nu vrea sa traga de parca asteapta un moment bun ca sa ma umileasca. Ce naiba fac? Nici nu mai vad pe unde merg ca ma impiedic si cad. Ma rostogolesc pana jos intr0o alta parte a padurii. Zici ca avea etaj, lol. Ah si a durut. Eram pplina de frunze si noroi si ma durea ca dracu piciorul. M-am dat dracu, si ma astept sa primesc oricand un glont in cap de la Brad ca sa scape de mine. Surprinzator a coborat si el incetisor, nu ca sacul de cartofi ca mine si a incercat sa ma ajute. Adica a incercat ca l-am luat eu in primire.

-Trage odata si intoarce-te la prietena ta.

M-am rastit, dar nu l-am facut decat sa rada. Tot smecher se credea. Ma scuturam si incercam sa ma ridic in timp ce el se uita la mine. La ce naiba se gandea? 

-N-auzi? Pleaca!

Ofteaza ca si cum s-ar uita la un copil. Pune pistolul in palma si trage apoi imi intinde bila. Pun mana peste a lui ca sa o iau dar el ma prinde cu totul si ma trage in sus. Miaun ranita si incerc sa ma desprind, dar el ma tinea cu putere. 

-Mersi, acum pa.

-Ba da' nu vrei sa taci?

Haa, ce tupeu pe el. Oricat m-as fi impotrivit eu nu aveam cum sa urc singura. Sau sa ma misc. A bagat o mana intre picioarele mele si cu una m-a apucat de mana si m-a luat in spate. M-am si speriat. 

-Bai, bai baiatule. Pune-ma jos.

Zici ca nici nu asculta ce ziceam. Macar m-a duc inapoi in tabara unde toti ne asteptau. M-a pus jos, dar inca nu puteam sa merg asa ca m-am sprijinit de el. Elly a venit furioasa si l-a lovit peste umar. 

-Sunteti in regula? Ce naiba ati patit? ne intreaba profesorul.

Dupa ce i-a explicat el si eu m-am bucurat de mirosul hainelor sale, profesorul ne-a trimis nervos in camera. Ceilalti s-au bagat si ei la somn, dar eu tot nu ma simteam bine. 

Hai gata~ The VampsWhere stories live. Discover now