P-a-t-r-u

489 41 1
                                    

V-ajunge dati-va dreacu'
Diseara acu'

James ia loc langa mine si incepe sa bata campii despre parul lui care nu-i sta cum vrea. Nici al meu nu imi place, degeaba te plangi. La un moment dat si-a pus capul blond pe umarul meu. Am zis sa ma plang si eu.
-Vreau un iubit.
-Si euuu!
-Esti gay?
-Nu, tu?
-Poate.
Apoi linisteee. Un minunat sunet ne-a acaparat urechile. Ce altceva decat glasul dumnezeiesc al lui Connor. Trece cu Sofi in brate pe langa noi si face pe calutul.
-Oeeup, oooop, eaaaup.
Incepem sa radem apoi mergem inapoi in casa. Au terminat si aia cu huta-huta ca erau in living si se bateau pe telecomanda. M-am pus si eu pe un fotoliu mai retras si am intrat pe twitter. Kim se aseaza langa mine si face o mutra de afacerist interesat.
-Hei yo, hai sa iti propun ceva ce nu poti refuza.
-Ia mars de aici.
-Hai fa, asculta. Te iubesc, dar esti o pacoste noaptea. Nu pot sa mai dorm cu tine.
-Atunci dormi pe jos.
-Sau. Facem schimb de camere.
-Aolo.
-Pe bunee, te rog. Stai cu Brad.
-Haa, credeam ca glumesti. Stai tu cu Brad.
-Pai eu stau cu Tristan si tu cu el, dupa ce pleaca profesorii ca sa nu mai stie. Haide, e o afacere de nerefuzat. E bun!
-Ba da mai termina cu asta! Eu sunt a treia roata aici sau ce? Nu ma misc din camera mea.
-Eh, prea bine.
Si pleaca multumita de parca as fi acceptat. S-o creada ea. Nu ma culc cu iub. Mama cum a fost asta, sunt geniala.
Mai pe seara eram toti in salon si ne uitam la emisiunea lui Ellen. Cum fac de pic mereu langa Brad? James i-a dat una si m-a lovit si el din greseala. Auu, pieptul meu...
Imi pun mana pe locul ranit si ma stramb in liniste. El murmura un "ee, iti trece" si pune si el laba! Frate, chiar mi-a pus mana pe sani. Chiar dubios... Aproape placut. Wtf, a fost foarte placut. Ce e in neregula cu mine?
M-am dus in camera mea dupa masa si am intrat la dus direct. Le-am consumat toata apa calda la tigani. Am oprit muzica si am iesit din baie doar cu un prosop in jurul corpului. Era cam scurt, jumatate din sani si fund era goala. (Jumatate-era goala KBOOM ce v-am facut cu gramatica mea)
-Ihh, one direction?
Ma intorc ca si cum i-as fi vazut in persoana si fug inapoi in baie. Incepe sa rada apoi liniste. O sun pe Kim si ii soptesc ca sa nu auda el.
-Nu te cred, esti chiar nesimtita.
-Cu placere. Vezi, nu-l obosi prea mult.
Ceee? Pe cine sa obosesc? Nu accept sa dorm cu el! Nu!
Peste cinci minute...
-Doar dormi pe partea ta de pat.
-Asta fac scumpo.

Hai gata~ The VampsNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ