C-i-n-c-i

617 36 4
                                    


Cand ma trezesc cu melodia celor de la 1D in minte simt ca am mai multe brate decat ar trebui sa am. Efectiv simteam doua maini pe mine. Nu era singurul care a invadat spatiul celuilalt. Stateam cu capul pe mana lui stanga si cu un picior peste ale lui. Zicea bine Kim ca nu se poate dormi cu mine. El isi tinea mana stanga pe soldul meu si cu cea dreapta schimba canalele din telecomanda. Inainte sa-mi bag mana in tricoul lui si sa incep sa il pipai, m-am tras din bratele lui si m-am ridicat din fund.
-Buna dimineata.
Chiar a zis asta? De ce e asa bun cu mine? M-a tinut in brate! Totul e cu susul in jos. M-am dus sa ma schimb si am coborat. El m-a urmat dar n-a scos o vorba. Nu mai era nimeni in salon asa ca pfff... M-am pus la masa si m-am gandit sa ii fac si lui un sandwich ca doar statea la masa si se uita pe pereti. Ce ganditor pare. Il vreau.
Asa. Nu prea stiam ce sa facem, nu aveam ce discuta. Nici nu avem nimic in comun. Mai coboara cativa fraieri si incep sa vorbeasca cu ei. Elly isi face si ea aparitia. Il pupa pe obraz ca si cum ar fi sotul ei. E al meu bitch! O pupa si el si apoi se duc pe canapea. Cat imi venea sa ma bag intre ei si sa o iau la bataie. Defapt el era dragut cu toate. Astea care aratau bine, normal. Kim si Tristan aluneca pe balustrada tipand si facand scandal. El era zgariat peste tot si plin de amprente. Bai sfinte, da ce se mozolesc astia. Filme porno scrie pe ei. Un profesor vine sa ne destepte pe la ora unu si sa ne spuna ce activitati mai avem azi. Confirmam ca am mancat toti si iesim in curtea principala. Adevarul e ca o sa imi fie dor de locul asta ca e mai frumos ca la mine acasa. Ni se dau niste jucarii. Cica arme si niste ghemotoace rosii, verzi, albastre si galbene facute din spuma. Se fac doua echipe si fiecare primeste un pistol d'ala, munitie si o bratara de aceeasi culoare cu echipa pe care ne o punem de brat, sus langa umar. Profesorul ne spune:
-O sa fie distractiv pentru voi, sper. Incercati sa nu va spargeti capetele. O sa sune o melodie frumoasa, asa tana na na.
Toti radem cand incepe sa danseze si sa fredoneze.
-Si cand o auziti inseamna ca trebuie sa iesiti din ascunzatoare si sa incepeti jocul. Daca aud tipete sau ceva mergem acasa. Bun, puteti pleca.
Fiecare fuge sa se ascunda. Eu eram cu Sofi si Tristan in aceeasi echipa si cu alti fraieri. Am alergat cat m-au tinut picioarele. Vroiam sa ma culc acolo printrr frunze ca si dormitul cu Brad e nemaipomenit de confortabil. Cand aud what makes you beautiful din difuzoare sar ca o petarda si incep sa dansez si sa ma scalambai. Cineva ma impusca. Il vad pe un fraier albastru din echipa mea cum imi face semn sa stau ascunsa. Iauzi la el. Incepe sa alergam si sa ne batem si a fost chiar amuzant. Kim si Tristan au fost prinsi primii cand se giugiuleau. Apoi Sofi, niste fraieri, si alti fraieri. Am ramas jumate, toata echipa verde si aia rosie au fost eliminate. Se inserase si noi tot ne mai jucam in padure. La un moment dat l-am auzit pe profesorica prin difuzoara. Ne-a chemat acasa. Din nou am fost nevoita sa dorm cu Brad desi nu ma deranja asa tare. De data asta imi iau pijamalele in baie.
Dupa ce am iesit l-am poftit si pe el apoi m-am rastignit in pat. Am facut patura in doua si am pus o pe mine, sa doarma dezvelit! Iese intr-un final inca ud si cu parul foarte ciufulit si hot. Nici nu ma priveste in timp ce se imbraca. Avea boxerii pe el, n-am vazut nimic, man. Usa de la hol era data peste cap si se mai auzeau niste susoteli de jos. A iesit cu prosopul pe umar si s a intors intr un minut dupa care a inchis usa. Eu cica eram suparata ca doar il lasam sa moara de frig.
Era ciudat ca nu vorbeam... Doar se fataia prin camera cand eu faceam pe moarta. Dupa ce porneste tvul si il da mai incet sa aseaza finut in pat si tace in continuare. Vad ca e liniste...
Vreau sa ma culc, dar ii simt mana incetisor prelinganduse peste a mea si pe langa patura. Era lipit de spatele meu si ii putea simti respiratia. Dau capul pe spate lasandu-i cale libera catre gatul meu, dar el doar isi impleteste degetele in ale mele si imi ia coltul paturii din mana si o trage peste el. Wat da fac? Am picat de proasta... Era din nou la locul lui si nu zicea nada. M-a lasat cu ochii-n soare. Oftez in soapta si ma bag cu capul in perna ca sa adorm.

Hai gata~ The VampsWhere stories live. Discover now