Unsprezece

468 27 10
                                    

Imi dau drumul agresiv pe bancheta din spate si imi pun doar o casca in ureche. Ii auzeam cum discutau despre urmatoarea oprire. Diseara, la Light hotel, club, ceva de genul. Stiu decat ca o sa dormim acolo. Pai vede ea Elly, de nu ma infig in parul ei si o arunc de pe munte.
Stau... stau si primesc mesaj de la Brad. Genial. E fix in fata mea, ne desparte doar un scaun si el imi da mesaj cu "sup". Cat de nesimtita voiam sa fiu... i am raspuns cu "astept". Merge bine,.. A zis "ce"
-sa ti moara iubita. am continuat tot prin mesaje
-Nu e iubita mea
-Ea asta crede
-...
N am mai zis nimic. Sunt furioasa. Deja e vorba de Brad dar aia e o spalacita imputita si vreau sa o enervez rau. Ea poate sa-si lipeasca botul de al lui? Ce eu nu pot?
Intr-un final am ajuns si la hotel.  Elly a zburlit-o din masina era sa se impiedice pe drum numai sa ajunga prima la Brad. L-a apucat brutal de brat si l-a tras mai incolo. Eehe, s-o creada ea ca sta cu el in camera. Incerc sa-mi fac drum printre copii, dar toti se miscau foarte incet si ma incurcau. "Maaaars" am zis din toti plamanii si parca drumul s-a mai eliberat. Kim apare de nicaieri si imi sare in spate.
-Ce faci?? Vezi ca stai cu mine diseara ca m-am certat cu Tristan.
-Ce vrei ma? Nu stau cu tine, am treaba.
-Haaa, treaba adica treaba d'aia.
-sa zicem. am ranjit eu
-Ooh, puiul meu a crescut! Bine, mult succes. Sa folosesti protectie, da??
Stai ce
-Aa, bine...
Oare chiar vreau sa fac genul ala de treaba? Merita numai sa o oftic pe Elly? Mhh, probabil ca nu.
In holul de jos de la receptie ne-am oprit toti sa ascultam ce vrea sa zica domnul profesor. N-am auzit decat "fara prostii, fete cu fete si baieti cu baieti, ne-am inteles?"
Dada, pe dracu. Pana n-o terfelesc pe tarfa aia de tot nu ma las. O sa spal cu ea pe jos.
Cand am primit liber l-a program am inceput sa-l caut pe Brad, dar era de negasit. Pe la 10:30 asa m-am dat batuta si am sunat-o pe Kim.
"Deci n-a mers? Off, nenorocita fata aia" o auzeam prin telefon.
-Stiu, lasa ca mai am timp 5-6 zile sa-i arat cine e sefa.
"Sa inteleg ca avem noaptea fetelor azi?"
-Mdaa...
Am zis dezamagita mergand pe hol cu telefonul la ureche. Deodata aud niste vaicareli din capatul opus al holului. Cand ridic capul vad un profesorul cum o tragea pe Elly din camera. Brad statea in pragul usii cu o mana la gura si nu zicea nimic. Ea se ruga sa o lase sa ramana, dar profesorul  nici n-a vrut sa auda si a tarat-o pana la scari si apoi nu stiu unde a trimis-o.
I-am zis lui Kim ca nu mai e valabila oferta si am inchis. Am trecut incet, subtil pe langa cei trei, am salutat.
-haideti va rog!!
-Nu, tu nu esti sanatoasa? Haide mergi. Winnie, in camera, da?
Am dat din cap aprobator, dada, bineinteles ca ma duc in camera mea. N-o sa ma fac ca plec apoi ma intorc sa dorm cu Brad. Nu, doamne fereste...
Brad si-a dat seama de ce voiam sa fac si a ranjit fericit. I-a facut cu mana lui Elly si ea a murit de oftica. M-am dat doi pasi inapoi pana au dat ei coltul si ne-au lasat singuri pe hol. A scos capul pe hol sa se asigure ca au disparut apoi m-a luat in brate de la spate si m-a tras in camera. Amandoi chicoteam fericiti. Am inchis usa repede si am incuiat-o.  El imi saruta gatul si isi misca mainile in sus si in jos pe talia mea. Am dat drumul valizei intr-un colt al camerei si m-am intors cu fata spre el. M-a analizat 2-3 secunde apoi a zambit si eu m-am napustit asupra lui.  Eram incolacita pe tot corpul lui, el ma pipaia si ma mangaia pe unde apuca. Mergem spre pat, imi da drumul  neglijent pe cearsafurile albe, eu ma tarasc pana mai sus la marginea patului. Inainte sa se puna peste mine si-a dat tricoul jos si si-a scos cureaua. Imi plAce unde s-a ajuns, e interesant. Ne sarutam salbat apoi el a trecut la gatul meu unde a avut grija sa lase mici semne.  Un singur lucru imi trebuia ca sa continui.
-Ti-ai dori sa fi cu Elly acum? am soptit printre sarutari
-Cine e Elly? mi a zis si el
Asta am vrut sa aud. Acum accept sa fiu a lui pentru ca stiu ca nimeni nu e intre noi si nimeni nu e mai bun ca mine. M-am daruit lui cu totul si am lasat lucrurile sa se intample...

Dimineata.
Era inca langa mine. Nu sunt singura, el e cu mine! L-am pupat pe obraz si pe piept de cateva ori ca sa-l trezesc. A zambit ca un copilas in dimineata de Craciun.
Dupa ce ne-am imbaiat si ne-am imbracat tot, am avut grija sa iesim pe rand ca sa nu stie nimeni ca am fost impreuna noaptea trecuta si ne-am intalnit cu ceilalti in holul de jos. Elly nu e de gasit, oare cum a trecut peste "despartirea de aseara"?

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Dec 27, 2015 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Hai gata~ The VampsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu