N-o-u-a

478 32 5
                                    

Soneria desteptatoare (enervantoare) a lui Bradix ma trezeste din cele mai frumoase vise. El ofteaza si se intinde in absolut tot patul. Ma simt putin norocoasa ca am dormit cu el in acelasi pat si impartim camera ca parca ne am mai apropiat putin. (Chiar daca o f**e din ochi pe elly si nu schimba doua vorbe cu mine)
Eu am foat mai rapida putin, m am dezmortit si ma pregateam sa ma dau jos din pat dar el se tot extindea in tot patul si cand a vazut ca ma ridic si a trantit o mana peste mine (mi a lovit copilasiii) si s a culcusit cu capul intre perne langa umarul meu. A grait in limba lui "mai stai" da abea am inteles. Mi s a facut pielea de gaina. A fost dulce si am apreciat mult...
Am pus o palma de femeie peste bratul lui care apropo nu e foarte bine lucrat DE CE NU MA DAU EU PE LANGA JAMES ADICA CE MUSCHIULETI ARE COPILUL ALA!? Si am incercat sa il mangai dar a fost dubios. L-am frecat putin pe mana apoi m am extras de sub el. A pufait si ce sa zic... Sunt tare proasta evident. Daca pridea elly moment ca asta iese cu trei copiii si doua avorturi dar eu am fost fata cuminte si am plecat. Lel nici nu ma place deci o risipa de timp. Mi-am ales haine, i-am dat si lui un tricou pentrru ca era tare lenes si am coborat impreuna. Am luat micul dejun cu toata gasca apoi am plecat spre noua destinatie.
Eu, kim, brad si tristan in masina, genial. Incepe sa imi placa sa petrec timpul cu ei. Adica cu Tristan, super de treaba si kim e bfful meu si brad e brad.
Deci asa de la 3 si ceva dupa amiaza pana pe la 9 fara 20 seara am stat numai in masina cu cei trei crai de la rasarit. Opririle au fost scurte si aiurea pentru ca nici nu am avut timp sa ne dezmortim calumea dar decat deloc...
si pe la 10 ne ia somnul pe amandoua... Genial. Aia doi isi vedeau de drum, tristan conducea si noi eram moarte.
Discutau acolo dar cine era treaz..
Nici nu stiu cat se facuse ceasul dar m a trecut un fior in somn si m am trezit pur ai simplu. Am ramas asa in aceeasi pozitie cu ochii inchisi si visam la cai verzi pe tavanul masinii.
Mi am intins doar piciorusele si mi am dat seama ca brad nu doarme.
-si ce cacat sa fac. zice el in soapta. Se vede ca nu vroiau sa auzim. Dar credeau ca dormim asa ca n au vorbit prea incet.
-nu stiu, ce crezi tu. Mai schimba si tu situatia si vezi daca iti convine. i a raspuns tristan
-pai da ma da elly ar cam vrea o relatie si nu stiu de ce nu?
Era sigura. Mereu incurca-lume aia. Daia s foc la par si haine.
-dar nu trebuie neaparat sa stai cu ea, nu e cine stie ce fata si poate habar n-am...
-stii winnie e draguta
Okokokokok am murit. Pa.
-este, de ce nu? Si daca zici ca arata bine asa
-daaa, pe bune, are corp frumos ea. E mai buna ca elly
-si e de treaba si nu pare sa aiba figuri in cap.
Aici n a nimerit dar e bine oricum. Eu ma chinuiam sa fac pe muta sa ascult ce vorbesc dar imi venea sa ma crizez.
-aha
-deci ai putea sa ii acorzi o sansa... cum zici tu
-pai asa o sa fac. a spus dupa o pauza lunga.
E ireal doamne. Cat de fericita sunt nu pot crede ce imi aud urechile. Daca o sa fim iubiti? Ar fi perfect... sper sa ma intrebe si sa aiba curaj.
Dar n am mai rezistat mult si am cazut in cele mai adanci somnuri din nou.

Hai gata~ The VampsWhere stories live. Discover now