U-n-u

712 40 1
                                    

Brad incepe sa se holbeze la mine. Oare pe tru ca ma place sau pe tru ca ii fac scarba? Tot timpul port hanorace cu trei numere mai mari si nu ma machez nu arat bine. Kim e asa sexy si fericita cu iubitul ei. Eu nu o sa am unul niciodata... Fetele astea populare poarta numai sutiene cu push up si fuste scurte. Eu nu ma compar cu ele.
***
O sa plecam cu scoala intr o excursie tampita si mami ma obliga sa merg, la fel si kim. Ca de obicei, eu sunt cu ea, ea cu tristan, tristan cu brad deci... Sunt si eu cu ei si nu sunt prea mandra. Elly, tarfa regina populara nenorocita a vrut sa mearga cu noi in masina dar asta insemna sa plec eu. Desigur baietilor le ar fi convenit dar kim mi a luat apararea si acum sunt pe bancheta din spate a masinii lui tristan, urmarind autobuzul cu ceilalti elevi care au preferat sa mearga cu profesorii sau nu au masina. Mai sunt inca doua masini, a lui Elly si celelalte populare si niste baieti. Brad e regele scolii, al orasului, e defapt foarte atragator, nu neg. dar nu l interesez. Pacat...
Muzica aproape mi a spart timpanele, jur ca vreau sa cobor si sa ma urc in autobuzul ala nenorocit. Brad se tot intoarce si ma priveste cu superioritate. Mi as dori sa fi stat in spatele lui ca sa nu ma mai vada. Blonda asta e asa fericita si il tot mangaie pe tristan. Ce se petrece aici? Noi doi stam ca fraierii, adica el mai comunica dar eu nu zic nimic pentru ca ORICE SPUN POATE FI FOLOSIT IMPOTRIVA MEA!! Toti il cunoastem pe Brad, dar nu multi ma cunosc ca de obicei tac si ascult. Am o capacitate incredibila de a mi pastra comentariile pentru mine.
Aproape adormisem cand masina pune o frana brusca. Ma ridic in capul oaselor si-l pocnesc in cap pe sofer. "Idiotule!" Iubita lui ma pocneste si ea la randul ei iar baietii rad. Stai, Brad nu rade, ma uraste. Ce dubios e tipul asta. Iesim din masina, ne aflam intr o parcare pe marginea autostrazii. Profesorii ne spun ceva despre cum vom fi aranjati in camere si despre activitati, ma rog. Nu ii ascult si cand vreau sa ma retrag la masina ma izbesc de cine oare... De brad. "Fii atenta!" imi scuipa fix in fata si ma ocoleste. Ba da ce am? Am purici? Plec la fel de nervoasa incercand sa par indiferenta, dar pe bune e asa frumos!! O luam iar din loc. Sper sa nu ma enerveze iar pe drum.

Hai gata~ The VampsWhere stories live. Discover now