~20~

1.6K 103 9
                                    

Ješte jednou bych vám všem chtěla moc poděkovat za vaší podporu :) bez vás bych toto nikdy nezvládla!! Jste nejlepši čtenáři na světě :3

"To dítě si musíme vzít." Pronesla Beth.
"Cože?! To nemyslíš vážně!? Vždyť je to její dítě. JEJÍ!"
"Teď už ne. Je jedno kdo byly její rodiče. Pokud tvůj táta není otec adoptuju jí."
"Ty jsi se zbláznila!"
"Ne."
"Je nám osmnáct! Jenom osmnáct. Nemůžeme mít dítě!" Eli se musela úplně zbláznit. Jak jí mohlo něco takového napadnout?! Nevěděla jsem co jí na to říct.
"Chci jí a byla bych ráda kdyby jsi šla do toho semnou."
"Já nevím... prostě ne. Já nemůžu a myslím, že teď není dobrá doba na to to řešit... aspoň se oblékni." Otočila jsem hlavu pryč od jejího nahého těla.
"Kdyby sis to rozmyslela tak mi řekni." Stále jsem byla otočená zády k ní. Ucítila jsem jak jde ke mě.

"Kde jsme to zkončily?" Políbila mě na krk.
"Promiň..." natáhla jsem se pro svoje kalhotky a oblékla jsem si je.
"Ah... promiň." Eli se otočila a ze skříně si vytáhla své tričko z toho festivalu. Zadívala jsem se na něj. Vzpoměla jsem si na Adama a Veroniku, jak to s nimi bylo úžasné...

"Už jsi v pohodě?" Eli přišla ke mě do pokoje. Asi hodinu jsem tam byla zavřená. Hudbu jsem měla na maximum a seděla jsem na posteli. Koukala jsem do mé fotoknihy. Vyndavala jsem všechny fotky s Grace. Vystřihovala jsem její hlavu ze všech fotek a přelepovala jsem je fotkami mé mámi. Při tom jsem přemýšlela i nad Zoë.
"Mm." Zamručela jsem.
"Co to děláš?" Přišla ke mě blíž a já ztlumila hudbu.
"Uklízím."
"Aha." Ell mě začala hladit po zádech. Pokračovala jsem ve své práci.
"Přemýšlela jsem." Z hluboka jsem se nadechla.
"Nad čím?"
"Nad Zoë..."
"Povídej zlato."
"Já... Asi..."
"No ták, vyžvejkni se!!" Naléhala.
"Já ji asi chci." Zamumlala jsem.
"Ano?"
"Jo."
"Opravdu?!" Ujisťovala se.
"Opravdu." Přesvědčila jsem jí.
"JÁ TĚ MILUJU!" Zaječela a objala mě. Objala jsem jí taky a přitiskla jsem jí k sobě. Věděla jsem, že bude nejlepší když si Zoë vezmeme my. Nebyla jsem si tím sice na sto procent jistá ale její přesvědšení mě přesvědšilo o tom, že je to dobré rozhodnutí.

***

Po našem rozhovoru o Zoë jsme si udělaly malou 'párty'. Zatemnily jsme okna v mém pokoji a zapnuly jsme malá vánoční světýlka co mám v pokoji celoročně a pustili jsme si naše oblíbené písničky. Otevřely jsme si petku cocacoli a tančily jsme a dělaly jsme blbosti a to ještě ani nebyl čas oběda. Zpívaly jsme až jsme občas přemýšlely jestli nás náhodou někdo neposlouchá. Byla to sranda. Ell si zkoušela různé šaty a kombinovala je do úplně příšerných outfitů. Fakt sranda.

"Ouch! Už je půl druhý! Nedáme něco k jídlu?"
"Už?! Ani jsem si nevšimla jak rychle to utíká." Zasmála jsem se.
"Co si dáme?"
"Nezajdeme na sushi?"
"Joooo!" Zaradovala jsem se a roztáhla jsem závěsy a světlo z venčí mě na chvíli oslepilo. "Ježiš." Poznamela jsem.

***

Vyšly jsme z domu. Měly jsme na sobě naše oblíbené černé úzké roztrhané džíny a volná trička s potisky kapel. Na zádech jsem měla takový ten pytel a v něm mou roztomilou totoro peněženku. Držely jsme se za ruce a šly jsme do města do naší oblíbené sushi restaurace. Objednaly jsme si maki mix a k pití jsme si objednali citronádu. Byla sranda sledovat Eli jak jí čínskými hůlkami. Sice jsme už několikrát na sushi byly, ale Eli to v nich prostě neuměla udržet. Nikdy mi to nepřipadalo vtipnější než v tu chvíli. Vlasy měla vyčesané do volného drdolu který jí na hlavě přímo tancoval. Vypadala dost komicky.
"Zlato, to musíš takhle." Ukázala jsem jí jak beru kousek maki do hůlek. Pomalu jsme natáhla ruku k ní a ona ten kus snědla. Udělala to samé. Uchopila dramaticky hůlky do jedné ruky a napíchla maki na ně. Pomalu zlomila talířek na kterém jsme je měly naservírované a strčila to předemě. Všechna rýže jí z toho vypadala a nic na hůlkách nezbylo. Začala jsem se smát. "Ty voleeee!!" Smála jsem se.
"Coo jeee voleee?" Smála se taky.
"Já tě žeru!" Stále jsme se smála. Ell měla pořád nataženou ruku ke mě.
"Nesměj se miiii." Začala se smát ještě víc. Položila hůlky a začala jíst rukama. A to mě rozesmálo ještě víc.
"Proč mi to děláš?" Z očí mi začali triskat slzy. Nemohla jsem se přestat smát. Byla tak kouzelná.

OnaKde žijí příběhy. Začni objevovat