~9~

2.4K 123 0
                                    

Ráno jsem se probudila a Eli nebyla ve stanu. Hned jsem vylezla ven a hledala jsem jí. Našla jsem jí hned protože seděla vedle stanu spolu s Veronikou a Adamem. Každý z nich držel hrnek s kávou a Eli se sladce usmívala. 

"Dobré ráno. Všechno nejlepší lásko!" Popřála jsem.
"Moc děkuju." Eli se ke mě natáhla a objala mě.

Po snídani jsme si šly spolu s Eli poslechnout nějakou českou rockovou kapelu a poté jsme se šly podívat ven z festivalového parku. V okolí parku byli malé domky a jen jeden malý obchůdek s potravinami, tam jsme nakoupily nějaké sladkosti a já koupila pro Eli bonbonieru.

Když jsme se vrátily nastupovali na stage Dead by April a my jsme si je šly poslechnout. Moc je sice neposloucháme ale nějaké písničky jsme znaly a tak jsme si jejich koncert užily a zazpívaly jsme si s nimi pár písniček.

Po jejich koncertě jsme se měly sejít s Adamem a Veronikou. Nemohly jsme je ale najít. Bylo všude moc lidí. Přesouvali se totiž od jedné stage k druhé a my jsme si neudali žádný opěrný bod u kterého by jsme se sešli. Když se ale všichni přesunuli našli jsme se a šli jsme spolu do odpočinkové zóny.

Vedle toho stánku jsme si roztáhli deku a povídali jsme si. Bylo to zábavné a Eli si to moc užívala. Adam s Ver jí popřáli a dali jí nějaké květiny a čokoládu. Bylo to od nich moc milé.

V době oběda jsme si zašli na jídlo v areálu festivalového parku a dali jsme si sendviče. Hned po obědě hráli We came as romans, které mám velice ráda.

Po WCAR jsme šly jen já a Eli do stanu. Nehrála žádná známá kapela a naši kamarádi šli někam jinam, tak jsme měly čas jen pro sebe. Ve stanu jsme si povídaly a vyprávěly jsme si o tom, jak se nám tam líbí.

"Rosie, moc ti děkuju."
"Za co?"
"Za všechno. Za to jak jsi mi se vším pomohla a víš... S tím že si mi pomohla si uvědomit, že není špatné být tím kým jsi... Děkuju." Eli mě chytila za ruce a sladce se na mě usmála. Její vlasy se jí vlnili kolem obličeje. Její tváře byli vybarvené od sluníčka a její hnědé oči jí vynikali z tváře. Ona byla tak krásná. Při každém pohledu na již osmnáctiletou Eli jsem se zamilovávala víc a víc. Byla jsem strašně moc ráda, že si toho všeho, vlastně toho ničeho, co jsem pro ní udělala tak moc váží.

Pomalu se ke mě začala naklánět a já už automaticky zavírala oči. Začaly jsme se líbat a mazlit. Bylo to krásné. Její doteky mi zrychlovali tep. Začala mě líbat na krku a její ruce sjížděli k mému zadku. Chytila mě a já jsem se i přes to, že jsem to čekala, trochu lekla. Bylo to příjemné. Nikdy jsem nic takového nezažila.

Ve stanu jsme bylo asi hodinu. Dělali jsme takové ty věci. Ale 'to' nebylo. Ani jedna z nás to nechce. Máme ještě dost času a hlavně by jsme potřebovaly lepší a vhodnější místo. Ta naše chvíle byla dokonalá. Nevím jestli to tak cítila také ale bylo to opravdu krásné.

Blížil se koncert Hollywood Undead. Naše velice oblíbená kapela. Strašně jsme se na ně těšila. Nacpaly jsme se tedy zase do první řady a koncert začal. Bylo to dokonalé! Už když přišli na stage vytryskli mi slzy. Slzy štěstí. Měli na sobě své masky a začali hrát. Zpívala jsem a tančila. Eli dělala to samé a hodně jsme si to užívali. Bylo to opravdu DOKONALÝ! Chytila jsem trsátko! Trsátko od Charlieho!! O můj bože. Mám opravdu štěstí.

"Pojď sem." Řekla Eli když hráli Hear me now. Byla to písnička u které jsem vždy plakala. Eli to věděla, protože jsem se při jejím poslechu už několikrát rozplakala i před ní, a tak mě hned objala a tiše mi zpívala do ucha. Po chvíli mě pustila. Ona i já jsme měli slzy v očích a z plných plic jsme zpívali refrén písničky.

Po Hollywoodech hráli ještě Billy Talent. Jejich koncert byl také skvělý a po nich hráli Three days grace. Taky skvělá kapela. Jejich koncert byl opravdu dokonalej! Na živo zní mnohem víc 'tvrdě' a 'rockově' než na nahrávkách. Fakt bomba.

Hlavní hvězdou večera byli Limp bizkit. Na nich to byla fakt 'párty'. Hrozně mě po jejich koncertě boleli nohy a ruce. Trošku i za krkem ale bylo to super! Nejlepší zážitek v mým dosavadním životě. Fakt super! Stále jsem nemohla vstřebat to, že se to opravdu děje. Jsem na Limp bizkit, se svou holkou, v Česku, na její narozeniny. Teď. Tady. S ní.

OnaKde žijí příběhy. Začni objevovat