" Part title "

92 13 0
                                    

" Michael Tanrı aşkına birşey söyle beynim erimek üzere !"

" Ne dememi istiyorsun Gigi ? Gerçek baban geliyor , seni Fransa'ya götürmek istiyor ve adının bile gerçek olmadığını , orada daha iyi bir hayat yaşayabileceğini söylüyor . Ne demeliyim ? Gitme , seni bırakamam dersem gitmeyecek misin ? Kim böyle bir hayatı reddeder ki ?"

Michael beni anlamamakta kararlı gözüküyordu . Hala gidip gitmemekte kararsızdım . Tabiki gitmek istemiyordum ama iyi bir eğitimle iyi bir meslek sahibi olabilirdim .

" Michael , biraz yardımcı ol lütfen . Senin yanından uzaklaşmak istemiyorum . Sonsuza dek seninle yaşamak istiyorum . Bunu biliyorsun ama eğiti-"

" Eğitim eğitim eğitim ! Eğitiminle ilgilenmiyorum Gigi . Bak okuldan da atıldım , geleceğimi düşünmek istemiyorum , ileride çok para kazanacak falan da değilim . Sen hayatın boyunca rahatlık içinde yaşayacaksın , hizmetçilerin , şoförün , aşçın ve daha birçok lanet yardımcın olacak . Ben ise sokakta yaşayan bir evsizden başka birşey olamayacağım Gigi . Ailem beni evlatlıktan reddedecek ve hiçbir şey olacağım . Gitmelisin . Git ve kendine iyi bir yaşam kur . Sonsuza dek mutlu kal ."

Derin bir nefes aldım ve gözyaşlarımın yüzüme doğru dağılmasına izin verdim . "Benden hoşlandığını düşünüyordum Michael ."

Başını salladı ve koltuğundan kalkıp bana sarıldı . Elini yüzüme götürdü ve nefesi yüxünr çarptı .

" Gözyaşlarını silmek için buradayım ." Boynuna sarıldım ve onun da beni sıkı sıkı sarmasına izin verdim . Onun omzunda ağlarken boğuk çıkan hıçkırıklarımın sesi oldukça berbattı ama onun bunu umursamadığının farkındaydım .

" Gigi , gidecek misin ?"

" Michael , benimle gelecek misin ?"

-

Kısa kısa bölümler .

Rainbow Love // CliffordWhere stories live. Discover now