Hoofdstuk 21

2.1K 134 27
                                    

Mijn hoofd bonkt. Mijn lichaam voelt zwaar.

Ik wil opstaan maar voel dat ik tegengehouden word. Door iets, iemand....

Mijn ogen schieten open, ik zie Rein dicht tegen me aan liggen met zijn armen om mijn middel heen. Zijn ogen gesloten.

Omgosh wtf?!?

Ik probeer hem van me af te duwen. En ga met mijn hoofd richting het plafon liggen. Hij mompelt iets en trekt me nog steviger tegen zich aan terwijl hij zijn hoofd op mijn schouder legt.

Hij ademt in en uit. Zijn warmen ademhaling strijkt over mijn sleutelbeen en een tintelend gevoel ontstaat. Ik schaam me gelijk dat ik me zo voel. Dit is fout, heel fout.

Wat is er gebeurd. Hoe kom ik hier überhaupt? Met Rein nog wel, ook al ben ik ergens diep van binnen erg blij dat het Rein is en niet een of anderen vreemden gast.

Ik probeer mijn gedachten te orderen maar het laatste dat ik me herinnerden is dat ik van plan was een film te gaan kijken in bed.

Ik duw Rein iets hardhandiger van me af. Hij gromt en strekt zich uit waarna hij zijn ogen opent. Als hij mij ziet kijk hij me vragend en angstig te gelijk aan.

Ik ga recht op zitten en bedek mijn lichaam met de deken.

Ik open mijn mond om wat te zeggen maar ik sluit hem gelijk weer, geen idee wat ik moet zeggen.

Rein bijt op zijn onderlip, waarom in hemelsnaam bijt hij op zijn onderlip. Zou hij überhaupt wel weten hoe sexy dat er uit ziet?

"Ik wat hu." Ik kom niet normaal uit mijn woorden en Rein merkt het ook hij gaat schuin rechtop zitten leunend op zijn hand en zijn blote buik word zichtbaar.

Hij haalt van achteren zijn hand door zijn haren heen. "Het spijt me." Zegt hij twijfelend.

Wat spijt hem? "Ik uhh ik wil dat je gaat." Zeg ik en hij knikt. Hij staat op, ik laat mijn ogen over zijn lichaam glijden maar draai gelijk beschaamt mijn hoofd weg wanneer hij doorheeft wat ik doe. Ik zie hem vanuit mijn ooghoek grijzen. Ik pak mijn shirt van de grond en trek die over mijn hoofd.

Rein heeft zich inmiddels ook aangekleed.

rein wil de deur uitlopen maar dan bedenk ik me iets. "Wacht." Zeg ik en pak zijn hand om hem tegen te houden. Hij kijkt naar onze handen en kijkt me daarna recht in mijn ogen aan.

Ik weet niet waarom, maar zijn blik zorgt ervoor dat ik zijn hand loslaat. "Wat is er gisteren gebeurd?" Vraag ik en haal mijn hand door mijn haar. Ik moet niet vergeten zometeen even een parecetemol te nemen want die hoofdpijn is echt verschrikkelijk.

"Ik jij wij uhhhh ga even zitten." Ik ga op mijn bed zitten. Rein sluit de deur van mijn hotelkamer en komt naast me zitten.

"Je belde me, je zei nogal raren dingen iets over seks op een strand." Hij grinnikt even en de bekende blosjes verschijnen op mijn wangen, dat ik zoiets heb gezegd.

"Ik maakte me zorgen dus binnen enkele minuten wist ik waar je was en besloot je op te zoeken. Gelukkig kende ik de uitsmijter daar dus kwam ik makkelijk binnen. Je was dronken, echt super dronken. Ik moest je zowat mee naar huis sleuren. Bij jou hotelkamer aangekomen om een lang verhaal kort te maken zoende je mij in eens. Daarna trok je mijn shirt uit en ging je zelf ook strippen. We belanden op bed zonder kleren en toen .-"

"Oké oké oké, genoeg details."

Rein grinnikt. "Waarom zei je geen nee ofz?" "Dat heb ik gedaan, echt waar. Meerderen keren maar je was nog al overtuigd en je was zo sexy dat.-" "oké oké stop"

I think i love us 2.Where stories live. Discover now