Hoofdstuk 15

2.5K 158 35
                                    

Pov Robin

"Goeiemorgeee" ik klop op de deur van Rein en Owen hun hotel kamer. Na enkele seconden doet Owen de deur open. "Heeyyy Robin, jij ook hier" ik grinnik en loop naar binnen. "Rein ligt nog te slapen, ik ga ontbijten laters" en weg is Owen.

Ik open de gordijnen en vel licht valt de kamer binnen. "Wakker worden" zeg ik. Rein bromt wat en trek de deken over zijn hoofd heen.

Ik ga op hem zitten met mijn benen aan allebei een kant van hem en trek de deken naar beneden zodat ik zijn gezicht weer kan zien. "Reintje het is elf uur, ga je mee zwemmen." Hij grinnikt en trekt mij naar beneden zodat ik naast hem lig en slaat zijn armen stevig om mij heen.

"Rein" lach ik en probeer weg te komen maar hij is sterker.

Rein opent zijn ogen en kijkt me met een grijns aan. "Je ogen twinkelen." Zeg ik tegen Rein terwijl ik in zijn ogen kijk die mij aan kijken met die twinkeling er in die hij alleen heeft als hij gelukkig is. "Hmmm" hij zegt voor de rest niks en verstevigd alleen zijn grip.

"Zullen we gaan zwemmen?" Rein knikt en laat me los. Ik stap uit zijn bed en Rein gaat rechtop zitten. "Ik ben moe" mompelt hij en wrijft in zijn ogen.

"Laat gaan slapen" hij haalt zijn schouder op. "Kwam moeilijk in slaap, zat met mijn gedachten bij jou." Blosjes verschijnen op mijn wangen. Waarom zegt hij altijd zulke lieve dingen.

Rein strekt zich uit en loop naar de kast. "Ik ga mij even omkleden, zo terug." Rein drukt een kus op mijn lippen en loopt de badkamer in.

Ik ga op zijn bed zitten. Na enkele minuten is Rein al weer terug. "Jij doucht snel." Rein haalt zijn schouders op. "Ik heb geen lang haar." Zegt hij en haalt zijn hand eventjes door mijn haren.

"Gaan?" Vraagt hij en ik knik. We lopen naar de lift. "Ik wil op de knop drukken." Zeg ik en ren naar de lift toe Rein probeert me nog in te halen maar ik ben net iets eerder en druk op de knop.

"Ha." Zeg ik en Rein schud lachend zijn hoofd. Buiten bij het zwembad leg ik mijn handdoek op een ligbedje en trek me kleren uit, mijn bikini had ik er al onderaan maar toch voelt het altijd dan zo akward om je shirt en broekje uit te doen.

Rein neemt een aanloopje en springt dan met een salto het water in. Een paar waterspetters raken mijn huid en het water is best lekker.

In tegenstelling tot Rein laat ik me gewoon rustig in het water zakken.

Het is inderdaad best lekker, Rein spettert wat water mijn kant op wat me laat lachen. "Why doe je dat." Hij grinnikt. "Weet ik niet." Ik schud lachend mijn hoofd en Rein komt dichterbij ik ga iets naaar achter tot ik tegen de rand van het zwembad aansta.

"Hoi." Zijn haar is nat en het plakt tegen zijn gezicht aan. De zon schijnt op zijn huid en zijn ogen weerkaatsen de glinsteringen van het water. "Hey." Rein zet zijn handen bijde aan een kant van mij tegen de rand van het zwembad. Hij zoent me heel voorzichtig en lief. Hij doet een stap dichterbij zodat ik nu nog dichter tegen hem aan sta. Dichterbij is bijna onmogelijk. Ik kan een glimlach niet onderdrukken waardoor Rein ook glimlacht.

"BOMMENTJE" hoor ik iemand roepen en ik voel een vloedgolf water over me heen gaan. Geschrokken trek ik terug en ik zie hoe owen de kant opklimt en ons ons grijzend aan kijken.

"Ja het werd nogal heet hier dus ik dacht ik laat jullie even afkoelen, want Rein heeft geen condooms bij zich en we willen geen tiener zwangerschap." Zegt hij gierend van het lachen.

"Flikker." Rein klimt ook het zwembad uit en rent achter Owen aan. Ik schiet in de slappelach door hoe het er uit ziet en ga dan via het trappetje ook het water uit. Ik ga op het ligbedje met mijn handdoek liggen en sluit mijn ogen eventjes.

I think i love us 2.Where stories live. Discover now