Hoofdstuk 3

3.1K 183 17
                                    

De taxi parkeert voor een hotel die werkelijk prachtig is. Ook de omgeving ziet er schitterend uit. "Wauw verblijven we hier" vraag ik enthousiast. "Ja vinden jullie het wat?" Ik en tim knikken beiden hevig. De taxi chauffeur laad onze spullen uit en zelf stappen we ook uit de auto.

Mijn vader betaalt de taxi die wegrijd ik kijk hem na en richt me dan weer op het hotel. "Wauw" ik pak mijn koffer en rijd hem naar binnen me schoudertas schuurt tegen me been en de hitte zorgt er al gelijk voor dat ik zowat een beroerte krijg.

Me vader loop naar de balie toe en ik loop achter hem aan. "Dobro dosli u hotel nas jili ste rezervirali?" Zegt de man tegen me vader. Oke laat maar ik snap niks van wat hij bedoeld ik loop terug naar tim en kijk op me horloge 16:47 dan kijk ik naar de klok boven de balie 10:47 okee 6 uur tijdverschil dus.

Me vader komt weer naar ons toe gelopen. "Tim, robin ik heb een verassing voor jullie" we kijken alle twee op. "Ik en mama dachten nu jullie allebei al zo oud zijn dan jullie wel een kamer samen konden krijgen in plaats van met ons" ik en Tim kijken elkaar blij aan en geven elkaar een high-five. "Derde etage kamer 205" we knikken en lopen zo snel we kunnen naar de lift. "Hoe cool is dit" zeg ik blij en druk op de de knop van de derde etage. "Heel cool ik had namelijk echt geen zin om bij onze ouders op een kamer te slapen." "Echt he" we moeten een stukje rechtdoor lopen een hoek om en daar is 205 we lopen naar binnen en het is prachtig. Dit hotel is geweldig ik laat me vallen op het bed en Tim doet hetzelfde.

"Ik neem dit bed hoor" zeg ik en duw Tim er af. "Nou ja zeg, zeker omdat ie twee persoon is" "ja ik hou van ruimte" Tim lacht en gooit zijn tas op het anderen bed aan de anderen kant van de kamer. De kamer is groot maar dan ook echt groot.

Ik open de balkon deuren ja we hebben een balkon! En kijk naar het uitzicht in verte zie je het strand ik gok 10 minuutjes lopen en onder het balkon zie je het zwembad met lig bedjes en een bar enz. "Dit is geweldig" zeg ik nogmaals en Tim knikt hevig. "Nu al de beste vakantie ooit"

Ik bedenk me dat ik nog afgesproken had om met rein te facetime ik ga op mijn buik op mijn bed liggen en start facetime op. Ik bel rein en na 2 keer neemt hij al op. Hij komt in beeld

"heey hoe is het daar" zegt rein "Ja, leuk we hebben echt een vet mooie kamer kijk" ik laat de kamer zien. "Tim wat ga je doen" zeg ik als ik zie dat hij zich heeft omgekleed. Tim haalt zijn schouders op hij pakt zijn handdoek en teen slippers. "het zwembad verkennen" "wacht dan ga ik mee" "nee straks denken mensen dat je me vriendin bent dan kan ik toch niet score, later zus" zegt Tim die weg loopt.

Ik schud lachend mijn hoofd en rein kijkt me aan.

"Doe jullie altijd zo tegen elkaar"

"meestal wel maar meestal ook heel lief beste broer ever he"

"sorry dat ben ik al volgens chrisje"

"Nee jij bent het beste vriendje ever"

Ik zie dat rein lichtjes rood kleur wat super schattig is. Ik vertel hem over wat ik heb meegemaakt al hoe het hotel er uit ziet hoe warm het is eigelijk gewoon alles en hij verteld over owen die net weg is omdat hij met zijn moeder meegaat naar zijn oma ofzo ik snapte het niet helemaal maar Okee "REIN ETEN" hoor ik zijn moeder roepen en rein kijkt me zielig aan. "Ik moet gaan love you" "love you to" zeg in en ik hoor rein zijn moeder nog wat zeggen op de achtergrond "jullie zijn schatti" dan word de verbinding verbroken. Ik besluit toch om Tim maar eens gezelschap te gaan houden bij het zwembad.

Na lang gezwommen te hebben en nog een film gekeken te hebben op Tim zijn laptop die hij meegenomen had ben ik best moe en het is nog niet eens 6 uur. "Dat is de jet-lag gaat wel over" zegt tim wijs. er word op onze deur geklopt en ik open hem onze ouders staan in de deur opening. "We dachten de eerste avond met het gezin uit eten moet kunnen toch" ik en Tim knikken "ja gezellig". "Over 10 minutjes in de lobby zodat jullie je nog eventjes kunnen opfrissen"

De avond verliep snel. Het was gezellig aan tafel we kletste lachten en de tijd vloog het is nu rond 9 uur s'avonds en ik ben dood en dood moe. Komt ook door het tijdsverschil denk ik. Ik sluit mijn ogen en voor ik het weet val ik al in een diepe droomlozen slaap.

I think i love us 2.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu