I'M MAL

7.2K 373 160
                                    

Arkadaşlar bu arada Arel Vini.

Gerindim ve garip garip sesler çıkarmaya başladım.

"Haahh , haağh , hıaa " diye esnedim. Ağzımı birkaç kere şapırdatıp lavaboya ilerledim. İşlerimi halledip esneyerek odamdan çıktım.

Altımda şortum , üstümde askılım ve ev topuzumla tumblr girl olamayan bir kızdım aslında. Ben uyuşuk adımlarla odama ilerlerken kapı birkaç kez tıklatıldı. Kapıyı açtığımda karşımda Arel'i beklemiyordum doğrusu sabahın erken saatlerindeyiz sonuçta. Duvardaki saate baktım da... tamam erken saatler değilmiş çoktan öğlen olmuş bile.

"Günaydın."

"Sana da."

Evdeki odalara girip çıktıktan sonra ;

"Neden böylesin o zaman ?"

"Nasılım ?"

"Altında şort , üzerinde askılı , saç baş dağılmış" dedi ve kaşlarını çattı.

Valla mal bu çocuk ! Aha şuraya yazıyorum.

"Yeni uyandım çünkü" dedim boş bakışlarla.

"Lan nasıl yeni uyandın ?!? Öğlenin 2'si saat" biraz düşündü ve aklına birşey gelmiş gibi bağırdı. "Gece ne yaptın lan sen ?"

"Bak Arel , evimden siktir git ve bana soru sormaktan vazgeç ne yaptıysam yaptım sanane !!" Bu dediğime iyice sinirlenip beni duvara itti.

Aha durun ! Şimdi olayları bir durduralım. Eğer bu bir bad boy çakmasıysa biraz sonra bana kızıp , duvara yumruk atacak. Adım gibi eminim.

Devam edelim arkideşler gitmemem için benk duvarla arasına aldı.

"Benim sözümden çıkmayacaksın bu bir , ikincilikle bir daha o grubun mallarıyla takılmayacaksın. Ve üç benimle ve grubumla takılacaksın artık anladın mı ?!?!?"

Klişe romantik filmlerden kesilmiş gibi bir cümle değilde neydi bu ?

"Bu dediklerini yapacağımı mı sanıyorsun ? Kimsin ki benim için ?"

Şimdi kalacak öyle salak.
Alayla bana bakıp 'hıh'ladı ve gitti. E tabi içimde kaldı ben de arkasından dil çıkardım.

"Gördüm !!"

"Gör diye yaptım zaten !!" Diye bağırıp kapıyı kapattım. Annelerimizin o meşhur lafı. '... diyr yaptım zaten'. Tam yerime oturmuşken kapı çaldı.

Kapıyı açtığımda karşımda gözleri kızarmış ve yüzü bembeyaz bir Kuzey beklemiyordum doğrusu. Kuzey içeri girdi ve koltuğa oturdu. Çok tedirgindi ayağıyla yerde sessizce ritim tutmaya başladı.

"Afra ?"

"Efendim ?" Dedim madem ortam ciddi ise ben de ciddi olurum.

"Bak söyleyeceğim, bu kararı almak için çok uğraştım." Derin bir iç çekti.

"Söylemek cidden fazla zor ve senin ne tepki vereceğini bilmiyorum." Söyleyeceklerini toparlayamıyor gibi bir hali vardı.

Gidip yanına oturdum ve elini avuçlarıma aldım. Madem diyeceği bu kadar ciddi ve önemli bir konu, benim de ciddi olmam lazımdı. Söyleyeceklerini fazlaca merak ediyorum.

Başını dizlerime koydu ve iç çekti. Ben de rahatlasın diye saçlarıyla oynamaya başladım.

"A-Afra aslında..." dedi ve sustu. Ne söyleyecekti ki ?

"Kuzey sakin ol tamam mı, istersen söylemeyebilirsin de kendini zorlamana gerek yok."

"Fakat bunu saklamaktan çok yoruldum. Olmadığım biri gibi davranmaktan çok yoruldum, bunu kimseye danışamamaktan çok yoruldum, birileri anlayacak diye kaygılanmaktan yoruldum ve yalan söylemekten de" gözleri dolmuştu, ağlamamak içi yutkundu. Tam bir şey söyleyecekken ağzını araladı, ben de sustum.

YAZ HİKAYEM *Askıya Alındı*Where stories live. Discover now