Chapter 12 - The Queen Of My Heart

319 16 2
                                    

F-fratele meu ?

Dumnezeule mare ! Trebuie să fie o glumă !

Vocea mea interioară leșină și nu cred că ar putea fi readusă în simțiri nici cu cele mai puternice medicamente.

- Scumpo, eu și mama ta am avut patru copii : tu, Sierra , fratele tău , care din păcate a decedat și Liam. Ați mai rămas doar voi trei. În perioada în care Liam s-a născut, mă certam cu mama ta. În fiecare zi. Aveam probleme cu banii, cu locul de muncă. Era să rămânem și fără casă. De abia ne permiteam să cumpărăm o sticlă de apă și câteva alimente de bază. L-am dat spre adopție, sperând ca într-o zi să îl găsim și să ne revanșăm față de el. Același lucru s-a întâmplat și cu Sierra. A fost extrem de greu să o părăsesc atât pe ea, cât și pe Liam. De mama ta nici nu mai vorbesc. Dar, vezi tu, nu aveam altă soluție. Ne doream să fim părinții ideali când nici măcar nu aveam bani să vă luăm hăinuțe sau mâncare. Tu ai fost cea mai norocoasă dintre toți. Ai venit pe lume atunci când majoritatea problemelor noastre dispăruseră. Sunt conștient de greșelile făcute.Sunt conștient că am dat-o în bară. Ți-am promis că te voi însoți la altar, în ciuda faptului că am fost un tată groaznic. Încă o dată, nu m-am ținut de promisiune. Îmi pare rău.

Clipesc de câteva ori, în timp ce mintea mea lucrează la viteză maximă. Ce naiba spune ? Îi pare rău ? Pentru prima oară în viața lui...chiar îi pare rău ?

- Îi sunt profund recunoscător lui Harry. El ți-a fost ca un tată încă din prima zi în care v-ați cunoscut. A fost un adevărat înger păzitor pentru tine. Te-a iubit necondiționat, te-a ocrotit și ți-a acordat toată atenția și timpul lui, lucruri pe care eu nu le-am făcut. Te-a protejat de oamenii răi, de presă, de grijile cotidiene. Ți-a oferit viața și familia pe care nu ai avut-o niciodată. Ți-a preluat greșelile și s-a luptat cu ele. Practic, te-a pus într-un glob de sticlă și te-a păstrat acolo, te-a ferit de orice te-ar fi putut răni. Ți-a fost prieten, iubit, părinte , iar acum a ajuns să îți fie soț . Meriți pe cineva ca Harry. Meriți să fii iubită în continuare. Meriți să trăiești fericită alături de el. În adâncul sufletului meu, știu că vei fi o soție minunată, pentru că și mama ta a fost una. Era perfectă în tot ce făcea, era dedicată, era grijulie. Era tot ce mi-aș fi putut dori de la viață. Obsesia mea legată de băutură, pasiunea mea pentru jocurile de noroc și prostul obicei de a umbla după femei m-au îndepărtat de mama ta, m-au făcut să uit de ea, să o ignor, să nu îmi mai pese...acum e prea târziu să mai fac ceva. E prea târziu pentru părerile de rău. Mă rog lui Dumnezeu ca Harry să nu repete greșelile mele. Nu aș...

- Nu i-aș face niciodată rău fiicei dumneavoastră. Acum e soția mea și e de datoria mea sa o protejez. Viața mea depinde de ea. M-aș simți inutil dacă nu i-aș putea fi alături în momentele grele. Voi avea mare grijă de ea, vă jur , șoptește frumosul bărbat de lângă mine, ceea ce mă face să plâng și să îl strâng în brațe. Mă apucă de bărbie, lipindu-și gura de a mea. Simt neliniște. Sau poate frică ? Frică de ce ? Sunt aici. Sunt lângă el. Nu plec nicăieri. Nu aș pleca niciodată de lângă el.

Mi-am mușcat buza inferioară, ținându-mi ochii închiși. Harry și-a trecut degetul mare peste porțiunea ușor umflata de piele, alinându-mi roșeața și usturimea. Aș fi recunoscătoare dacă ar înceta să îmi mai mestece buzele ca și cum ar fi ...gogoși ( sună ciudat, dar nu am găsit altă comparație ) . Something to eat, basically.

- Tată, Harry nu va fi ca tine sub nicio formă ! Dacă ai fi iubit-o pe mama, nu ai fi înjunghiat-o, nu ai fi bătut-o, nu ne-ai fi mințit. Să nu începi să spui că ai făcut-o din dragoste. Să nu începi să spui că ai vrut să ne protejezi . Dacă ne-ai fi vrut binele, ne-ai fi zis adevărul. Astfel, ai fi evitat o mulțime de probleme. Ai măcar idee cât de mult rău ai provocat ? Liam m-a violat, m-a răpit și mai apoi m-a vândut ! Cine m-a salvat ? Harry ! De ce ? Pentru că mă iubește ! De ce nu ai fost tu prin preajma ? Pentru că nu ți-a păsat ! Dacă veneai să mă vizitezi, aflai că am dispărut ! Aflai tot ! În tot timpul ăsta , nu am încetat să te iubesc ! Ești tatăl meu, iar eu sunt sânge din sângele tău ! Am ajuns la concluzia că nu îți pasă, că te doare undeva de familia noastră, de noi ! Ce rost mai are să fiu aici ? Se merită să te mai cred ? spun eu cu glas răgușit, abținându-mă să nu țip la el.

ღFirst Love That Will Last Forever(A Harry Styles Fan-Fiction)ღ-Vol.al II-leaWhere stories live. Discover now