Chapter 2 - Some Lipstick On Your V Line!

1K 54 5
                                    

Harry fredona visator o melodie ce nu imi era cunoscuta.Capul lui si-a gasit un loc confortabil in scobitura gatului meu.

-Mmmmm...a oftat in multumire si apoi mi-am deschis ochii,ca sa il vad cum ma privea.Ochii erau poarta sufletului si desi multi spuneau asta,nu eram convinsa de vorbele lor.Dar Harry avea ''acel ceva'' in privirea lui.Ceva ce m-a facut sa ma indragostesc iremediabil de el.

Multa lume se intreba ce vad la el iar asta era innebunitor de simplu.Aspectul lui nu era calitatea primordiala ce m-a facut sa il aleg.Bine,recunosc,se numara printre ele,dar sufletul lui ma atragea in mod expres.Bunatatea lui iti topea inima iar vocea si cuvintele lui,ți- făceau să stea in loc.

 A clipit marunt de cateva ori, incercand sa imi bage mana in pantaloni.

-Ma intreb oare ce ar zice tata daca ar sti ce i-ai facut fetei lui?i-am reamintit,fiind sigura ca isi va da seama de nenumaratele ori in care m-a supus la  perversitatile lui,care nu pot sa mint,imi placeau.

-In curand,vei deveni un adult.Tatal tau va trebui sa te lase sa pleci,la fel si mama ta,cum si noi va trebui sa facem cu Darcy si Alex candva.Dar stii de ce ai tai vor trebui sa te lase sa pleci mai devreme?

Am ridicat din umeri.

-De ce?

-Pentru ca tu esti fetita mea acum,iubito!Si asa vei ramane mereu!

Am zambit,o lacrima patandu-mi obrazul.Degetul sau lung mi-a curatat picatura sarata,sarutandu-mi buza superioara.

M-am ghemuit ca un arici,Harry punand masina in viteza si pornind stergatoarele.Ninsoarea nu ne prea permitea sa vedem multe.Stiam drumurile pe de rost,dandu-mi imediat seama ca Harry a ocolit centrul oraselului in graba ca sa putem ajunge mai repede la parintii lui.

Casa lor a ramas neschimbata.Geamurile mici erau acum luminate de lumanari colorate,peretii erau accesorizati cu luminite festive.

Usa de la intrare s-a deschis si am vazut-o pe Gemma alergand spre noi,aproape impiedecandu-se in zapada .Harry mi-a deschis portiera.I-a oferit Gemmei o imbratisare calda,apoi dandu-mi mana pentru a putea iesi.

A pus o paturica peste Darcy,invelind-o cu atentie si asezandu-i mai bine caciulita pe capusorul ei firav.L-a imbracat pe Alex cu hainuta lui si i-a pus fularul la gat.

I-a luat pe amandoi in brate,lasand scaunelele in masina.S-a intors dupa mine in doua minute,luandu-ma de mana si carand pe umar trei genti mari.Nici nu eram la usa de intrare,ca mirosul de scortiosoara ma ademenea.Hm...daca aia era o fabrica de scortisoara si Harry nu mi-a spus?Probabil.

Parintii lui erau in bucatarie.Robin degusta niste antreuri,Anne gatea briose iar Gemma s-a apucat si ea,in ultima instanta sa  orneze niste fursecuri.Cand v-am spus ca nimic nu s-a schimbat la casa aceea,am avut mare dreptate.Scarile erau subrede si asa au fost dintotdeauna.Peretii si-au pastrat nuanta de roz pal piersicuta,usile erau albe,din lemn,cu un model clasic,iar covoarele datau din secolul XX.

Camera lui Harry era poate singura camera din toata casa ce s-a schimbat.Tapetul cu masinute a fost inlocuit cu alt tapet,simplu,cu margini aurii.Patuturile in care dormeam cand eram mici au fost schimbate cu unul matrimonial.

Harry a lasat bagajele pe podea.A scos dintr-o geanta doua paturi,pe care le-a intins peste patul lui.Paturica roz avea numele lui Darcy  imprimat pe ea,iar cea albastra avea numele lui Alex.

Inainte de a ne duce jos,Harry mi-a propus sa ne odihnim putin.Am facut o baie calda si m-am schimbat intr-un pulover roz si niste pantaloni de pijama.Mi-am pieptanat parul,pana cand a ajuns la forma si textura dorita,dupa care am intrat in dormitor.Harry era intins in pat.Darcy si Alex erau langa el,intinsi pe paturicile lor pufoase.M-am intins langa Alex,acum eu si Harry inconjurandu-i pe bebelusi.Sa speram ca noaptea asta va trece cu bine.

ღFirst Love That Will Last Forever(A Harry Styles Fan-Fiction)ღ-Vol.al II-leaOnde histórias criam vida. Descubra agora