Bölüm 9 : Değişim

1.4K 426 62
                                    


Bana ait olan hayat, zamanla kayboldu.

Başka bir aldatmacaydı, hoşça kal diye fısıldayışım

Derimdeki kesikler, gözlerindeki kızarıklık

Düşüşümü izle.

İçimdeki şeytanlar,

Benimle birlikte ölüyorlar şimdi.

Draconian- RiversBetween Us

AKYA


Kulaklarımdaki uğultu geri çekilip daha güçlü geldiğinde içine girdiğim dünyadan çıkıp kendime geldim. Konuşmayı bölük pörçük takip edebilmiştim, şuan kızın söyledikleri zerre kadar beni ilgilendirmiyordu fakat nezaketen gülümseyerek karşılık verdim. Kapının pervazına yaslanmış donuk gözlerle yüzünü inceliyordum, bedeni beni ilgilendirmiyordu. Ayrıca ilişki konusunda berbat bir insandı. Gözünün önüne düşen, kıvırcık sarı saçlarını geriye atarak gömleğinin düğmelerini ilikledi. Savaş alanına dönmüş yatağa ve camın kenarında duran şilteye baktım. Güneşlik çekiliydi, bu yüzden içeri ulaşamayan güneş ışınları yükselip alçalarak perdenin üzerinde gölgelerin dans etmesini sağlıyordu. Tişörtümü pantolonumun içine sokarken arkamı döndüm. Kızın kirpiklerinin altındaki mavi gözlerinin uzun süre aklımdan silinmeyeceğini biliyordum.

"Ne oldu?" Kızın parmaklarını sırtımda hissedince gerildim ve yine o çapkın gülümsemelerden birini sergileyerek arkamı döndüm. Tıp okuyan sıradan bir öğrenciydim. Derslere girmek yerine zamanımın çoğunu matematik hesaplar yaparak geçiriyordum. Dolandırıcılık benim işimdi. Büyük bir servete sahip olduğumda yurt dışına gidecektim. Özgürlük... O kadar uzun zaman olmuştu ki bu kelimeyi kullanmayalı. Dağınık, saman rengindeki saçlarımı uzun parmaklarımın içinden geçirdim. Kıza bakarken midem çalkalanıyordu. İşletme üzerine okuduğunu söylemişti. Bir bankada genel müdürdü. Aramızdaki on iki yaş farkını yok sayarsak dışarıda görsem çekici bulabileceğim bir kadındı.

"Hiç." Diye cevapladım sorusunu. Tişörtümün uçlarıyla oynuyor, parmak eklemleri karnıma sürtüyordu.

"Bana bir şey göstereceğini söylemiştim."

"Hmm." Dedim aceleci bir tavırla. Kızı sağ elimle kenara itip yatağa doğru ilerledim."Zamanın doldu güzelim, artık gitmen gerek.",

"Anlamadım." Kız kaşlarını çatıp sert bir bakış attı. Tüm hesap numaralarını uyurken telefonundan çektiğim tek mesajla öğrenmiştim. Şimdi ona ihtiyacım yoktu. Üstelik bana yalan söylemişti. Sevgilim yok derken ciddi olduğunu sanıyordum. Kendinden beş yaş büyük biriyle çıkıyordu. Erkek arkadaşı Miami'de beş yıldız bir otelde kız arkadaşıyla takıldığımı öğrense ne derdi acaba.Büyük ihtimal aldatılmış olduğu için tavan yapmış egosuyla beni dövmeye gelirdi ve arkadaşlarını da yanında getirirdi Telefondaki resimlerine bakarken mutlu olduklarını düşünüyordum.

"Heceleyerek beni uğraştırma,güzelim." Yatağın öbür tarafına zıplayarak komodinin üzerinde duran saatimi ve cep telefonumu aldım.

"İyi hissettirdiğimi söylemiştin." İnanamıyormuş gibi ellerini beline koyarak yüzüme baktı.

"Evet," dedim. Ayağıma dolanan pembe puantiyeli yırtık şortu elime alarak kıza fırlattım. Refleks olarak havada yakaladı."Anlık hislerime fazla güvenmişsin."

"Nasıl doktorsun sen! Hastalarına da böyle mi?"

"Orada duracaksın." Kıza doğru ilerleyerek nefesimi yüzüne üfledim. Yüksek dozda alkol kokusu beni bile rahatsız etmişti."Yalandan nefret ederim."

TreyWhere stories live. Discover now